Andulky blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 KčDobrý den chtěl bych se na vás obrátit s dotazem mám v budce dvouletou samičku která hnízdí poprvé ale očividně mláďata nekrmí spíše mi přijde že se je snaží krmit sameček jedno mladé jsem našel i vyhozené z budky ale živé tak jsem ho zkusil vrátit zpátky v dokrmování jsem naprostý amatér tak to holt nechám na přírodě ale chtěl jsem se hlavně zeptat na názor jestli samičce dat časem ještě šanci nebo ji už raci nenechat hnízdit měla 4 vajíčka a všechny oplozená na vajíčkách seděla poctivě děkuji za jakoukoliv radu
Dobry den, samice je mlada. Sice neuvadite druh papouska, ale to neni nyni moc podstatne. Samice sedi poprve poctive na vejcich. Nahle se vylihnou mladi a ona nevi co si pocit. Jen zahriva a nekrmi. Take mam takovou zkusenost.
Dalsi rok vyvedla 4 mlade a letos sedi na 6ti oplozenych. Mozne, ale malo pravdepodobne je, ze je dokrmi sam samec. Stalo se mi, ze uhynula kralovacka na 2tydenich mladych. Samec je sam vyvedl az z boudy. Skoda, ze uz ho take nemam- bylo mu vice jak 28 let.