Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

NotSoMadMax

29.8.2019 12:00
NotSoMadMax

XXX.XXX.77.246

Zdravím , mám doma ani ne 2 měsíční Andulku, na hlavě se mu udělali malé bílé štětinky , tak jestli to je nedostatek nějaké látky kterou potřebuje nebo jestli to není něco jiného. Děkuji za odpověď. S.T.

29.8.2019 12:16
machlena

XXX.XXX.210.8

Roste mu nové peří,asi ho to bude svědit,bude se otírat o klec a bidýlka. Zkuste ho občas rosit rozprašovačem jako kytku,pouzdra se změkčí a mu se to bude zřejmě líbit. A asi je starší jak dva měsíce...tak 3-4 bych tipla.

31.8.2019 08:14
Lucie555

XXX.XXX.220.38

Dobry den, mam andulku 3 mesicni. Nechce sama jist. Musim ji krmit NutriBidem. Zkousela jsem ji ve voliere s rodici, nic. Pak 2 dni nechala jsem ji v kleci. To radsi by z hladu zemrela. Davam ji proso, klasky. Jak mam ji prinutit aby sama uz jedla. Dekuji za odpoved

31.8.2019 08:50
machlena

XXX.XXX.210.8

Dobrý den,tříměsíční andulka by měla sama bez problémů příjímat potravu. Andulka po přemístění z voliéry do klece velmi často s jídlem stávkuje. Někdy nejí až několik dní. Ale pokud ve voliéře jedla tak to zvládne i v kleci.Nasypte trochu směsi pro andulky (proso,oves,lesknice...) i na dno klece,tam nasypte i písek,andulka ho potřebuje na správné trávení,mladé andulky často hledají na zemi... Pud sebezáchovy ji nenechá zahynout tam kde je dost potravy. Pokud se neumí sama nakrmit je něco špatně a nemá cenu takového jedince zachraňovat .

31.8.2019 09:48
Lucie555

XXX.XXX.220.38

Byla rucne dokrmovana. Nechala jsem ji v kleci 2 dni z jidlem.Hrozne vyhubla.Tak zase mam ji u sebe a krmim. Ja jsem udelal asi spatne , ze jsem ji tak rozmazlila. Jenze ja musim na par dni odletet , a andulka nesmi do letadla. A nikdo mi nebude ji nebude dokrmovat.
Moc Vam dekuji za odpoved

Přidejte reakci

Přidat smajlík