Andulka vlnkovaná

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám 2 samce andulky • Právě vylétnutí z bu...
200 KčNotSoMadMax
XXX.XXX.77.246
Zdravím , mám doma ani ne 2 měsíční Andulku, na hlavě se mu udělali malé bílé štětinky , tak jestli to je nedostatek nějaké látky kterou potřebuje nebo jestli to není něco jiného. Děkuji za odpověď. S.T.
Dobrý den,tříměsíční andulka by měla sama bez problémů příjímat potravu. Andulka po přemístění z voliéry do klece velmi často s jídlem stávkuje. Někdy nejí až několik dní. Ale pokud ve voliéře jedla tak to zvládne i v kleci.Nasypte trochu směsi pro andulky (proso,oves,lesknice...) i na dno klece,tam nasypte i písek,andulka ho potřebuje na správné trávení,mladé andulky často hledají na zemi... Pud sebezáchovy ji nenechá zahynout tam kde je dost potravy. Pokud se neumí sama nakrmit je něco špatně a nemá cenu takového jedince zachraňovat .
Byla rucne dokrmovana. Nechala jsem ji v kleci 2 dni z jidlem.Hrozne vyhubla.Tak zase mam ji u sebe a krmim. Ja jsem udelal asi spatne , ze jsem ji tak rozmazlila. Jenze ja musim na par dni odletet , a andulka nesmi do letadla. A nikdo mi nebude ji nebude dokrmovat.
Moc Vam dekuji za odpoved