Zebřičky pestré

Prodám Zebřičku pestrou - prodám zebřičky, mutace hnědá, štěpitelná na hněd...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý večer vedeli by ste mi poradiť akého pohlavia je táto zebrička? Mala by to byť samička ale samček s ňou moc nechce byť a stavia si hniezdo s pestunkou japonskou (so samčekom..)
lupus4
napsal(a):
vyhoďte ty umělý bidla a dejte přírodní větvičky
ta klec je šílená
A zase sa budem opakovať majú tam aj umelé aj drevené a aj prírodné... Je na mne akú klietku budú mať.... Pýtala som sa len na to či by mi niekto vedel poradiť aké pohlavie ma vtáčik to je cele...
Vyhlasujem súťaž
Kto prvý nájde príspevok "lupusa4" ktorý neobsahuje invektívu na dotazovateľa.
Cenu určí sám lupus.
Môžete disponovať aj rozsiahlymi vedomosťami. Ak sa chováte ako ..., tak ste ...
(vysvetlivka ... = málo obľúbený prispievateľ)
Už rozumiete čomu nerozumiem, pán "lupus4"?
Ospravedlňujem sa za vstup mimo tému. Admin to môže vymazať
agap 68
napsal(a):
Dobrý den. Je to samička, ale jestli chcete aby se oni samec zajímal tak musíte odstranit ostatní ptáky z klece, která je určitě malá a nechat tam jenom tento pár. Připravte se ale na možnost, že mohou mít mladé. Potom budete potřebovat další klec na odstavení mladých.
Ďakujem vám za odpoveď už mám aj väčšiu klietku a dneska ich idem dať do tej a pestunku nechám v tejto.... Veľmi ste mi pomohli :))
amater1
napsal(a):
Vyhlasujem súťaž
Kto prvý nájde príspevok "lupusa4" ktorý neobsahuje invektívu na dotazovateľa.
Cenu určí sám lupus.
Môžete disponovať aj rozsiahlymi vedomosťami. Ak sa chováte ako ..., tak ste ...
(vysvetlivka ... = málo obľúbený prispievateľ)
Už rozumiete čomu nerozumiem, pán "lupus4"?
Ospravedlňujem sa za vstup mimo tému. Admin to môže vymazať
Máte komplex ?
Stačí se podívat na příspěvky v profilu a hned uvidíte, kdo je kdo (na vašem je obrovská 0)
to, že se občas snaží zadavatele/lku přimět k vlastnímu studiu nevidím jako mínus, ba naopak.