Uživatel s deaktivovaným účtem

Daj tam aj to s tymi trenkami:-))) som sa smial jak kon!:-)

Pravda no. Taky mě to už štve.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kareta
napsal(a):
Proč to taháte ještě sem ! Je toho všude dost ne ?
Právě,že je toho všude dost tak to chce trochu odlehčení ať nezačneme blbnout!Co pamatuji tak každou špatnou situaci osvěžily vtipy které jsou na úrovni.Díky za ně.P.S kdo dokáže vymyslet dobrý vtip k dané situaci je borec!

Jamro
napsal(a):
....
Ty tvoje debilní tečky nikoho nezajímají!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Ty tvoje debilní tečky nikoho nezajímají!
Chlapec je dnes přesně dva měsíce na diskusním fóru s jak se nám vybarvuje!

Rotvik
napsal(a):
.
Kokos umrel som pro tej babe:-) to je pecka!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
zosrnia
napsal(a):
Myslím si že na tomto fóre by sa takéto vlákna zakladať vôbec nemali zakladať,možno niekto je iného názoru a svojim príspevkom nebude z mojim príspevkom súhlasiť,admin by mal takéto vlákna automaticky vymazávať,ďakujem za pochopenie.
Pán zosrnia-nechápu vůbec Váš názor, to máme hledět na televizi a stále sledovat ty hrozné zprávy?Vždyť trocha humoru nikoho nezabije,ale pomáhá.Zrovna od Vás bych takovou reakci nečekal.
zosrnia
napsal(a):
Myslím si že na tomto fóre by sa takéto vlákna zakladať vôbec nemali zakladať,možno niekto je iného názoru a svojim príspevkom nebude z mojim príspevkom súhlasiť,admin by mal takéto vlákna automaticky vymazávať,ďakujem za pochopenie.
Můžete zdělit důvod,pokud to není tajné ?
Jak už zde bylo napsáno,možná právě teď a v tuto dobu to sem patří.I malá špetka úsměvu někoho dokáže odreagovat od reality,kterou všichni prožíváme.
zosrnia
napsal(a):
Tak ich netreba citat.
U hafanov je toho viac.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3659673/humor-leci-a-uzdravuje-vtipy-na-tema-koronavirus

zosrnia
napsal(a):
Máte naprostou pravdu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Proč sem pořád chodíte když se vám to nelíbí??
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
zosrnia
napsal(a):
Viacerý majú z toho humor,srandu,legrace pokiaľ sa to nezačne týkať ich príbuzných a rodinných príslušníkov,potom bude po srandíčkách.
Bez humoru to bude časem na Choholouška.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Máte naprostou pravdu
Myslel jsem že takový login vymyslel puberťák a ona je to dáma!?
SmrtNeniVtipna

XXX.XXX.139.16
napsal(a):
Daj tam aj to s tymi trenkami:-))) som sa smial jak kon!:-)
Az vam nekdo z rodiny umre na koronavirus uz to sranda bebude ze !!!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
SmrtNeniVtipna
napsal(a):
Az vam nekdo z rodiny umre na koronavirus uz to sranda bebude ze !!!!!!!
Na tebe jsme tady celou dobu čekali.
Upřímnou soustrast. Dnes se nula přehoupla v první oběť. Přesto si myslím, že většina těch, co mají teď starostí nad hlavu, potřebuje trochu odlehčit situaci. Každý má nyní velké starosti, ať jde o zdraví, děti, rodiče, práci, podnikání... Mně se taky nechce pořád nechce, kromě těchto starostí, myslet na to, jak je muž k nevydrženi protivný, protože mu zrušili fotbal, hokej a hospodu. Raději se zasměji takové prkotine, jako že jdu venčit psa, ale náhubek si dávám já
alfonzo

XXX.XXX.0.243
lupus4,no pozdrav tě ruka a to jsme podobného mohli mít za prezidenta
SmrtNeniVtipna

XXX.XXX.139.16
misimisi
napsal(a):
Upřímnou soustrast. Dnes se nula přehoupla v první oběť. Přesto si myslím, že většina těch, co mají teď starostí nad hlavu, potřebuje trochu odlehčit situaci. Každý má nyní velké starosti, ať jde o zdraví, děti, rodiče, práci, podnikání... Mně se taky nechce pořád nechce, kromě těchto starostí, myslet na to, jak je muž k nevydrženi protivný, protože mu zrušili fotbal, hokej a hospodu. Raději se zasměji takové prkotine, jako že jdu venčit psa, ale náhubek si dávám já
44 -45 zde uzivatelu ,mohlo za par hodin misto mlaceni do klavesnice ,usit znamem,pratelum ,kamaradkam,lidem v okoli ,seniorum do okoli nejake rousky !!!!
alfonzo

XXX.XXX.0.243
SmrtNeniVtipna ,jděte tam kde slunce nesvítí,tam budete mezi sobě rovnými
SmrtNeniVtipna
napsal(a):
44 -45 zde uzivatelu ,mohlo za par hodin misto mlaceni do klavesnice ,usit znamem,pratelum ,kamaradkam,lidem v okoli ,seniorum do okoli nejake rousky !!!!
Tak proč jste tady vy????
Taky mlátíte jen do klávesnice...😂
A ten 👍 jsem Vám dala za tu vaši snahu spočitat kolik lidí tady přispělo k tématu, ten čas jste mohl využít jinak...
Samozřejmě, je to hrozné, co se teď děje, ale kdyby se z toho každý tak psychicky hroutil, tak by jsme skončili brzo v Kroměříži, ale na burze by to rozhodně nebylo😉
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
SmrtNeniVtipna
napsal(a):
Počítal jsem od 00.30 skoro celou noc a když odečtu toho Smrťáka který do klávesnice nemlátí pořát je to 42,chybička se mu asi vloudila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Pane zosrnia ten koronáč Vás začíná lámat-deprese moc nepomáhají chtělo by to ochutnat taky trochu humoru,uvidíte že to zabere!
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Dobrý den,jtkromer,tak jsem to určitě dobře pochopil s tím ochutnáváním humoru jak píšete,koupím antidepresivum ,sranda určitě bude,možná i ostuda
https://www.google.com/search?q=druhy+slivovice&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjgm62KvbDoAhXC-qQKHfhXDb4QsAR6BAgHEAE&biw=1266&bih=659
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Humor je dobrá věc,ale zdá se mi že už to nějak není ono.Ty vážné věci to začínají přebíjet.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Humor je dobrá věc,ale zdá se mi že už to nějak není ono.Ty vážné věci to začínají přebíjet.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
lupus4
napsal(a):
Kdyby to bylo před týdnem tak máte nejméně 10 lajků.Snad přijdou?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nejde o lajky
Syn (anesteziolog) pracuje v jedné nemocnici v Pardubickém kraji a při dotazu jak sou připraveni na boj s virem - odpověď, že mají slovy
5 respirátorů a 3 skafandry, moc optimismu nevzbudila...pochybuju, že jinde na tom budou výrazně lépe...
tak alespoň ty fóry, co nám taky zbejvá, než ... vydržet a doufat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
lupus4
napsal(a):
nejde o lajky
Syn (anesteziolog) pracuje v jedné nemocnici v Pardubickém kraji a při dotazu jak sou připraveni na boj s virem - odpověď, že mají slovy
5 respirátorů a 3 skafandry, moc optimismu nevzbudila...pochybuju, že jinde na tom budou výrazně lépe...
tak alespoň ty fóry, co nám taky zbejvá, než ... vydržet a doufat
Nejsem pesimista jen se mi zdá,že nám toho zbejvá čím dál méně.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nejsem pesimista jen se mi zdá,že nám toho zbejvá čím dál méně.
Berte to vsetko s humorom
Mne nezaplatili poslednu pracu, dalsie mi zrusili min na 3 mesiace. Som tu, berem to s humorom. Inak by ma uz porazilo. Volako bolo, volako bude.
Co som si mal kupit zachranny balik pre zivnostnikov??? 😂😂😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
21:15 a je to tam, humor stále funguje!!!
Karelch
napsal(a):
Pravdivé
A koho by jste navrhoval volit příště? Šwarcenberka s Kalouskem?,Fialu z Němcovou, nebo raději Piráty s Bartošem a Hřibem? Možná by to spravil lépe řeporyjský starosta. Každý z nich ví, jak se to má dělat lépe. kupodivu ani v té Americe dosud kačer Donald neudělal nic zázračného a to je výkladní skříň prosperity a znalostí jak dělat všechno nej. Možná Donald uvalí na koronavirus sankce. myslím, že na tom ještě nejsme tak zle i když meleme někteří, jak ta vláda dělá všechno špatně.tak chovu zdar a tomu letošnímu obzvlášť.
chovatelaustralie
napsal(a):
A koho by jste navrhoval volit příště? Šwarcenberka s Kalouskem?,Fialu z Němcovou, nebo raději Piráty s Bartošem a Hřibem? Možná by to spravil lépe řeporyjský starosta. Každý z nich ví, jak se to má dělat lépe. kupodivu ani v té Americe dosud kačer Donald neudělal nic zázračného a to je výkladní skříň prosperity a znalostí jak dělat všechno nej. Možná Donald uvalí na koronavirus sankce. myslím, že na tom ještě nejsme tak zle i když meleme někteří, jak ta vláda dělá všechno špatně.tak chovu zdar a tomu letošnímu obzvlášť.
O politice, se tu Vůbec nehodlám dohadovat.
rtepcas23

XXX.XXX.173.66
Karelch
napsal(a):
Pravdivé
Pravdivé-v čem . Kdo by to podle Vás dělal lépe když řeknu Á chtělo by to i B
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
rtepcas23
napsal(a):
Asi ti co jsou připraveni na startu a stále čekají na příležitost jako hyeny.Jména některých tu již padla.Každý ať si dosadí sám.
rtepcas23
napsal(a):
Tak třeba: nevím co děláte za práci, ale kde kupujete roušky? A máte jich dost? Aby jste si je měnili každých 20minut? Kde kupujete respirátory? Máte jich dost? Manželka a dcera pracují v první linii v nemocnici, tak mi věřte, něco o tom vím. Dokonce i jim je šili dobrovolníci.
Končím v tomto vlákně.
Češi vymysleli novou hru, která je ale určena jen opravdovým chlapům. Pravidla jsou jednoduchá: Zapněte TV, program ČT24. Pohodlně se posaďte, na stůl postavte láhev skotské nebo rumu, a když z TV uslyšíte slovo „koronavirus“, vypijte frťana na ex. Rekord drží Václav z Čáslavi s 57 minutami, pak upadl do bezvědomí.
A již je to naopak. Ptáci jsou volní a my v klecích. Má to být z Caracasu. Práci navštěvují lidí v karanténě.