Humor léčí a uzdravuje - vtipy na téma koronavirus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2020 08:07

podělte se, smích zlepšuje obranyschopnost organismu

16.3.2020 08:14

16.3.2020 09:28

Koronavirus jsou jako těstoviny, vzniklo to v Číně, ale Itálie to rozšířila

16.3.2020 23:18
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

https://www.facebook.com/susmevomkraca/photos/a.240391590585/10157909316340586/?type=3&theater

Vůbec se doma v karanténě nenudím.
Jen by mě zajímalo, proč je v rýži z Penny jen 2854ks zrníček
a z Lidlu 3084?
("půjčeno" z FB)

17.3.2020 12:49
fikovnice

XXX.XXX.135.251

100000 lidí má koronavirus a celej svět chce hned nosit roušky, ale 40 mil. lidí má HIV a nikdo nechce nosit kondom!

17.3.2020 16:53

fikovnice napsal(a):
100000 lidí má koronavirus a celej svět chce hned nosit roušky, ale 40 mil. lidí má HIV a nikdo nechce nosit kondom!

Tohle není vtip, tohle je smutné.

17.3.2020 17:40
fikovnice

XXX.XXX.135.251

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tohle není vtip, tohle je smutné.

No ano, je to smutné a pravdivé. Já tomu říkávám buď černý humor nebo tragikomedie...

17.3.2020 18:48
lupus4

XXX.XXX.205.61

nouzové řešení pro ty, co neumí šít

17.3.2020 18:51
GAELLE

XXX.XXX.55.67

lupus4 napsal(a):
nouzové řešení pro ty, co neumí šít

17.3.2020 19:07

V posledních dnech je velmi snadné stát se hrdinou a zachránit někomu život. Stačí zůstat doma na gauči a sledovat několik dní televizní serály.

17.3.2020 19:11

17.3.2020 19:16

a ještě jeden

17.3.2020 20:18
Gerhild

XXX.XXX.149.105

Ne že by snad byla karanténa nudná a lezla mi na mozek, to vůbec ne, ale - netušíte někdo, proč je v rýži z Lidlu 2778 zrníček a v té z Kauflandu 3168?
Edit: pardon, nevšimla jsem si, že už to tu visí :)

17.3.2020 20:23
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Tak tenhle mě dostal

Chuck Norris chytil koronavirus!.... Ale pak ho pustil, protože mu ho bylo líto.

17.3.2020 20:23
Gerhild

XXX.XXX.149.105

Tak aspoň tenhle:
"Vážení občané, nepropadejte panice! To, čeho jste svědky v ulicích, není zombie apokalypsa, ale přirozená krása žen a dívek, které si už nemohou nechat nabarvit a vyfoukat vlasy, vyčistit pleť, upravit nehty a udělat depilaci..."

17.3.2020 20:28
Gerhild

XXX.XXX.149.105

Hmmmm...
Tom Hanks přežil roky na pustém ostrově...
Zachránil vojína Ryana z pekla druhé světové...
Žil rok na vlastní pěst na letišti...
Vyvázl z únosu somálskými piráty...
Přežil Apollo 13...
Přistál s Boeingem na řece Hudson...
Vyvázl z Vietnamu a zachránil poručíka Dana...
...takže jestli toho chlapa schvátil koronavirus, jsme všichni v ha.jzlu.

17.3.2020 20:54

Gerhild napsal(a):
Tak aspoň tenhle:
"Vážení občané, nepropadejte panice! To, čeho jste svědky v ulicích, není zombie apokalypsa, ale přirozená krása žen a dívek, které si už nemohou nechat nabarvit a vyfoukat vlasy, vyčistit pleť, upravit nehty a udělat depilaci..."

...tak ten dostal mně.....

18.3.2020 19:39
19.3.2020 10:14
fikovnice

XXX.XXX.135.179

lupus4 napsal(a):

19.3.2020 10:41
impact

XXX.XXX.56.136

KORONA apocalypsa

1.den - všichni se tomu smějeme
5.den - asi to nebude taková pr del jak jsme si mysleli
8.den - to ne hospody jen do 20:00
10.den - hospody jsou zavřené bůh s námi
11.den - zavřeli i solárka, nehty , fitka (moje žena šílí)
13.den - už šílíme oba ja chci do hospody ona na nehty
19.den - ráno jsem se probudil vedle chlapa co tvrdí že je moje žena
25.den - moje žena Petra zmizela ale Petr taky není špatnej zvykáme si na sebe

SITUACE ZA MĚSÍC:

Ráno vás probouzí jarní paprsek, který prosvítá zatlučeným oknem.

Mouku kupují už i alergici na lepek.

Kvůli celkovému nedostatku potravin se pejkaři rozhodli ke konzumaci svých domácích mazlíčků pod heslem "Haf, troubu žhaf"

Začínají vznikat pochoutky jako štěkáčky, psíčková, smažený psír, psojová omáčka, kokršpanělský ptáček, psekaná, psoté, psushi, vanilkový pudling, hafburger nebo čivavčiči. To vše je zapíjeno vychlazenou Coca Colií.

Ministr zdravotnictví je již popáté ponížen svým vůdcem. Stále nesebral zbytky důstojnosti a neflusl mu do ksichtu se slovy - "Včera jsem se vykousl s kur evsky infikovanou Italkou, užij si koronu, já končím".

Na stromě uvízlo vystrašené koťátko. Odvážní hasiči jej sundali ze stromu a ugrilovali na kapotě auta.

Zoologické zahrady hlásí - Tady už není nic k vidění.

Kvůli karanténě dochází k ponorkám, které vedou k rodinným hádkám, které vedou ke kuchyňským nožům v zádech

Uklízení pohovky a náhodný nález brambůrku s příchutí, která se 10 let nevyrábí, se jeví jako objev Archy Úmluvy.

Kardinál Duka ohlásil, že jde o boží trest za homosexualitu. Zároveň vyzývá věřící - jezte poskrovnu, potravin je málo. Vzápětí umírá na dnu.

Lidé začínají rabovat. Vše došlo do bizarního stádia - organizovaná skupina amišů vykrádá Datart.

Sex a Netflix se stávají jedinou výplní každodenního života

Halina Pawlowská zhubla 230 kilo, konečně projde Vítězným obloukem.

19.3.2020 12:12
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.46.53

impact napsal(a):
KORONA apocalypsa

SITUACE ZA MĚSÍC:

Kvůli celkovému nedostatku potravin se pejkaři rozhodli ke konzumaci svých domácích mazlíčků pod heslem "Haf, troubu žhaf"

Začínají vznikat pochoutky jako štěkáčky, psíčková, smažený psír, psojová omáčka, kokršpanělský ptáček, psekaná, psoté, psushi, vanilkový pudling, hafburger nebo čivavčiči. To vše je zapíjeno vychlazenou Coca Colií.

Ministr zdravotnictví je již popáté ponížen svým vůdcem. Stále nesebral zbytky důstojnosti a neflusl mu do ksichtu se slovy - "Včera jsem se vykousl s kur evsky infikovanou Italkou, užij si koronu, já končím".

Na stromě uvízlo vystrašené koťátko. Odvážní hasiči jej sundali ze stromu a ugrilovali na kapotě auta.

Kvůli karanténě dochází k ponorkám, které vedou k rodinným hádkám, které vedou ke kuchyňským nožům v zádech

Uklízení pohovky a náhodný nález brambůrku s příchutí, která se 10 let nevyrábí, se jeví jako objev Archy Úmluvy.

Kardinál Duka ohlásil, že jde o boží trest za homosexualitu. Zároveň vyzývá věřící - jezte poskrovnu, potravin je málo. Vzápětí umírá na dnu.

Lidé začínají rabovat. Vše došlo do bizarního stádia - organizovaná skupina amišů vykrádá Datart.

Fakt super, děkuji 👍 😊

19.3.2020 12:19
fikovnice

XXX.XXX.134.179

impact napsal(a):
KORONA apocalypsa

SITUACE ZA MĚSÍC:

Tak i při bolesti zubu jsem se takto dobře dlouho nepobavila a nenasmála!

19.3.2020 12:23
fikovnice

XXX.XXX.134.179

impact napsal(a):
KORONA apocalypsa

SITUACE ZA MĚSÍC:

Ještě je potřeba ale vymyslet nějaká kočičí jídla: čevavčičí, pečeně po bengálsku, britský steak, atp.

19.3.2020 12:25
fikovnice

XXX.XXX.134.179

impact napsal(a):
KORONA apocalypsa

SITUACE ZA MĚSÍC:

Prej: "Moje žena Petra zmizela. Petr taky není špatnej, zvykáme si na sebe!"

19.3.2020 12:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.32.48

fikovnice napsal(a):
Ještě je potřeba ale vymyslet nějaká kočičí jídla: čevavčičí, pečeně po bengálsku, britský steak, atp.

No, jestli zavřou jatka, tak to naši zrzci vezmou v opačném gardu - začnou se nejdřív ztrácet zvířata, a pak lidi... 🤫

19.3.2020 12:28
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Ale psí výběr jídel bude širší, zapomnělo se např. na dalmatinské čufty!

19.3.2020 12:29
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Inspektor Pišišvor napsal(a):
No, jestli zavřou jatka, tak to naši zrzci vezmou v opačném gardu - začnou se nejdřív ztrácet zvířata, a pak lidi... 🤫

Já to tak nějak myslela...

19.3.2020 12:39
TyVed

XXX.XXX.30.250

Jojo, já už taky plánuju, že objednám ještě na poslední chvíli hodně tablet na odčervení a vždycky večer za tmy otevřu branku směrem k lesu a řeknu: Až se napapáte, tak zase hezky přijďte

19.3.2020 14:41
impact

XXX.XXX.195.92

fikovnice napsal(a):

Tak i při bolesti zubu jsem se takto dobře dlouho nepobavila a nenasmála!

Jsem ráda, že jsem tolika lidem zvedla náladu.

Imho já mám zas kotník staženej z kůže, co máte z toho.

19.3.2020 15:53
Gerhild

XXX.XXX.149.105

fikovnice napsal(a):
Ale psí výběr jídel bude širší, zapomnělo se např. na dalmatinské čufty!

Specialitami naší domácnosti budou chodské koláče a mourkové kosti.

19.3.2020 20:31
arosek

XXX.XXX.60.11

Jeden aktualni :

V 10:30 přijde stařeček do obchodu a říká: "Dobrý den, jedny Startky prosím."
Prodavačka: "A 65 už Vám bylo?"

19.3.2020 21:00
Tuvalu

XXX.XXX.173.3

Jestli domácí výuka potrvá ještě nějakou dobu rodiče vymyslí lék rychleji než vědci.

19.3.2020 21:26
saola

XXX.XXX.31.142

Některé učitelky jsou při zadávání úkolů při současném domácím samostudiu docela vynalézavé:
Kolegyně se dnes radostně pochlubila, že její malý syn dostal od paní učitelky za úkol mamince uvařit sám kávu, a zatímco ji pila, samostatně vyluxovat pokoj a ona ho při tom natáčela na video, které pak spolu poslali paní učitelce.
Od ostatních maminek padly hned další návrhy - žehlení, praní a základy vaření.

Odpoledne synek volal mamce do práce, ať mu poradí, že zametá trávník a jak z něj dostat hobliny a piliny.

Možná to s dětmi během karantény nebude až tak ztracené

19.3.2020 22:56

pravda je, že jediná věc, která mě na současné situaci přijde skutečně úsměvná, je představa, jak zastánci takové té volné výchovy, si svá dítka užívají celých 24hod. denně.

19.3.2020 23:07
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

pravda je, že jediná věc, která mě na současné situaci přijde skutečně úsměvná, je představa, jak zastánci takové té volné výchovy, si svá dítka užívají celých 24hod. denně.

Nóó, řeknu vám. Děcka dostala domácí úkoly a za dva dny volali učiteli rodičové, jestli se nezbláznil, žeuž tak neví co s nima celý den a ještě se s nima budou muset učit?!? Však jo, proto se to dělá ne?

20.3.2020 09:12

saola napsal(a):
Některé učitelky jsou při zadávání úkolů při současném domácím samostudiu docela vynalézavé:
Kolegyně se dnes radostně pochlubila, že její malý syn dostal od paní učitelky za úkol mamince uvařit sám kávu, a zatímco ji pila, samostatně vyluxovat pokoj a ona ho při tom natáčela na video, které pak spolu poslali paní učitelce.
Od ostatních maminek padly hned další návrhy - žehlení, praní a základy vaření.

Odpoledne synek volal mamce do práce, ať mu poradí, že zametá trávník a jak z něj dostat hobliny a piliny.

Možná to s dětmi během karantény nebude až tak ztracené

A to je dobrý! Třeba ubyde mamánků. Paní učitelce tleskám.

20.3.2020 09:16

lesnížínka napsal(a):
Nóó, řeknu vám. Děcka dostala domácí úkoly a za dva dny volali učiteli rodičové, jestli se nezbláznil, žeuž tak neví co s nima celý den a ještě se s nima budou muset učit?!? Však jo, proto se to dělá ne?

No a takových rozjívenců má učitel ve třídě třeba 30. Třeba se na ně (na nás - taky jsem učitelka, ale na střední škole, uznávám, je to snažší) začne veřejnost dívat jinak.

20.3.2020 10:16
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

No a takových rozjívenců má učitel ve třídě třeba 30. Třeba se na ně (na nás - taky jsem učitelka, ale na střední škole, uznávám, je to snažší) začne veřejnost dívat jinak.

Veřejnost se dívá, ale nejspíš jen ta bezdětná protože děti jsou teď přece nedotknutelné. Jedno takové nám projelo před týdnem na motorce plotem a další generaci jsem viděla dnes a potěš koště. Nemůžu si pomoct, ale dobrá polovina předškoláků se chová jak ma.oři a rodiče nijak nereagují, jen se usmívají...ne, mě to hlava nebere.

20.3.2020 10:41
impact

XXX.XXX.56.136

K těm učitelům.. Přidám sem ještě něco. Je to spíše na zamyšlení..

Lidstvo dostalo přesně takovou chorobu, jakou potřebovalo...

Přestávali jsme si vážit zdraví a proto jsme dostali takovou chorobu, abychom si uvědomili, že na něm úplne nejvíc záleží.. 😔🤒

Přestávali jsme si vážit přírody a proto jsme dostali takovou chorobu, aby byl pobyt v ní pro nás tak vzácný..🏞️🏔️🏝️

Přestávali jsme umět fungovat v rodinách a proto nás tato choroba zavřela do našich domovů, abychom se jako rodina opět naučili fungovat..👨‍👩‍👧‍👦

Přestávali jsme si vážit starých a nemocných a proto jsme dostali tuhle chorobu, abychom si připomněli, jak jsou zranitelní..🧓👴

Přestávali jsme si vážit zdravotníků a lekárníků a proto jsme dostali tuhle chorobu, abychom zjistili, jak jsou nepostradatelní..👩‍⚕️

Přestávali jsme mít úctu vůči učitelům a proto nám tato choroba zavřela školy, aby si to rodiče mohli sami vyzkoušet..🤓

Mysleli jsme, že si můžeme koupit všechno, být kdekoli a s kýmkoli chceme a proto jsme dostali takovou chorobu, abychom si uvědomili, že to vše není samozřejmost ..🤑

Náš volný čas jsme trávili v nákupních centrech, proto nám je tato choroba zavřela, abychom pochopili, že štěstí si nemůžeme koupit..💶

Zaměřovali jsme hodně pozornosti na náš vzhled a porovnávali se, proto nám tato choroba zakryla tváře, abychom pochopili, že tam netkví naše krása..😷

Mysleli jsme si, že jsme páni na téhle zemi a proto jsme dostali tuto chorobu, aby nás něco tak miniaturní, že ani není vidět, dokázalo zkrotit, dát nám příručku a trochu pokory.. 🌏🌍🌎

Tato choroba nám hodně bere, ale zároveň nám dává možnost se toho tak strašně moc naučit a pochopit co je v životě nejdůležitější.

Dostali jsme chorobu ušitou na míru..

Asi jsme ji jako lidstvo opravdu potřebovali.. 🙏

20.3.2020 11:05
fikovnice

XXX.XXX.134.227

impact napsal(a):
Jsem ráda, že jsem tolika lidem zvedla náladu.

Imho já mám zas kotník staženej z kůže, co máte z toho.

Jj, mě jste pobavila fakt suprově!
Mám periodontitidu - zánět okostice - bolest fakt strašná...a stejně jsem se chechtala nahlas, až všechny tři kočky na mě čučely, co jako blbnu!

20.3.2020 11:07
fikovnice

XXX.XXX.134.227

impact napsal(a):
K těm učitelům.. Přidám sem ještě něco. Je to spíše na zamyšlení..

Lidstvo dostalo přesně takovou chorobu, jakou potřebovalo...

Přestávali jsme si vážit zdraví a proto jsme dostali takovou chorobu, abychom si uvědomili, že na něm úplne nejvíc záleží.. 😔🤒

Přestávali jsme si vážit přírody a proto jsme dostali takovou chorobu, aby byl pobyt v ní pro nás tak vzácný..🏞️🏔️🏝️

Přestávali jsme umět fungovat v rodinách a proto nás tato choroba zavřela do našich domovů, abychom se jako rodina opět naučili fungovat..👨‍👩‍👧‍👦

Přestávali jsme si vážit starých a nemocných a proto jsme dostali tuhle chorobu, abychom si připomněli, jak jsou zranitelní..🧓👴

Přestávali jsme si vážit zdravotníků a lekárníků a proto jsme dostali tuhle chorobu, abychom zjistili, jak jsou nepostradatelní..👩‍⚕️

Přestávali jsme mít úctu vůči učitelům a proto nám tato choroba zavřela školy, aby si to rodiče mohli sami vyzkoušet..🤓

Mysleli jsme, že si můžeme koupit všechno, být kdekoli a s kýmkoli chceme a proto jsme dostali takovou chorobu, abychom si uvědomili, že to vše není samozřejmost ..🤑

Náš volný čas jsme trávili v nákupních centrech, proto nám je tato choroba zavřela, abychom pochopili, že štěstí si nemůžeme koupit..💶

Zaměřovali jsme hodně pozornosti na náš vzhled a porovnávali se, proto nám tato choroba zakryla tváře, abychom pochopili, že tam netkví naše krása..😷

Mysleli jsme si, že jsme páni na téhle zemi a proto jsme dostali tuto chorobu, aby nás něco tak miniaturní, že ani není vidět, dokázalo zkrotit, dát nám příručku a trochu pokory.. 🌏🌍🌎

Tato choroba nám hodně bere, ale zároveň nám dává možnost se toho tak strašně moc naučit a pochopit co je v životě nejdůležitější.

Dostali jsme chorobu ušitou na míru..

Asi jsme ji jako lidstvo opravdu potřebovali.. 🙏

Další super post. Kde je berete?

20.3.2020 11:09
GAELLE

XXX.XXX.55.67

fikovnice napsal(a):

na fb :)

20.3.2020 12:02
vetřelec

XXX.XXX.36.165

impact:
Dostali jsme tuto chorobu, abychom pochopili, jak se nám v létě zapaří držka..

20.3.2020 12:57
impact

XXX.XXX.195.92

fikovnice napsal(a):

Jak píše Gaelle. Na fejsbuku. Ono když čék marodí tak, že nemůže chodit, tak toho moc neudělá. Takže času na čumění na ptákoviny mám víc než dost.

20.3.2020 14:58
GAELLE

XXX.XXX.55.67

impact napsal(a):
Jak píše Gaelle. Na fejsbuku. Ono když čék marodí tak, že nemůže chodit, tak toho moc neudělá. Takže času na čumění na ptákoviny mám víc než dost.

já čumím i když není karanténa výhoda invalid důchodu a kromě piva v hospodě a jízd vlakem a busem a výletů se toho pro mne mnoho nezměnilo. Je to docela výhoda . akorát mne s*rou ty roušky dokud se může ven je to dobrý. A mohli by aspoň říkat v kterých městech je ta nákaza.........

20.3.2020 15:09
fikovnice

XXX.XXX.135.179

GAELLE napsal(a):
já čumím i když není karanténa výhoda invalid důchodu a kromě piva v hospodě a jízd vlakem a busem a výletů se toho pro mne mnoho nezměnilo. Je to docela výhoda . akorát mne s*rou ty roušky dokud se může ven je to dobrý. A mohli by aspoň říkat v kterých městech je ta nákaza.........

Pavli, na to byla mapka - dávala jsem ji sem. Ale vlastně to tuším byly kraje, a ne města...

20.3.2020 15:44
GAELLE

XXX.XXX.55.67

fikovnice napsal(a):
Pavli, na to byla mapka - dávala jsem ji sem. Ale vlastně to tuším byly kraje, a ne města...

psala jsem ti sz. a ano jsou to jen kraje. V našem městě se ví o 5 lyžařích. zatím. protože se netestuje tak nikdo neví na čem je. Možná ani já nemám jen "obyčejnou" rýmu. Ale nijak mne to nestresuje

20.3.2020 15:56
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):

Jsou to okresy, alespoň na těch novějších mapkách.

20.3.2020 16:07
GAELLE

XXX.XXX.55.67

lesnížínka napsal(a):
Jsou to okresy, alespoň na těch novějších mapkách.

ok mrknu díky a opatruj se . pohlazení worimu

20.3.2020 16:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.34.234

GAELLE napsal(a):
ok mrknu díky a opatruj se . pohlazení worimu

U nás zveřejňují informace o nákazové situaci v obci na úřední desce radnice, takže vím, že ten fujtajbl už dorazil i k nám... 🙄

20.3.2020 17:00
GAELLE

XXX.XXX.55.67

U nás zveřejňují informace o nákazové situaci v obci na úřední desce radnice, takže vím, že ten fujtajbl už dorazil i k nám... 🙄

v našem městě 5 co se ví. na desku mrknu dobrý nápad. díky

20.3.2020 17:53

GAELLE napsal(a):
v našem městě 5 co se ví. na desku mrknu dobrý nápad. díky

Já koukala u nás na webovky a nic moc jsem se o počtu nakažených nedozvěděla. Zato jsem se dozvěděla, jak nakládat s použitými jednorázovými rouškami. Vcelku by mě zajímalo, jestli to tak někdo ve skutečnosti dělá...

❓ Jak nakládat s použitými jednorázovými osobními ochrannými pomůckami? Zde je prosba pracovníků našich Technických služeb:

👉 Použité roušky (či jiné ochranné prostředky) prosím vložte do plastového pytle, ideálně silnějšího, zavažte a povrch pytle dezinfikujte. Pokud použijete tenčí materiál, je potřeba dát dva pytle a dezinfikovat vnější.
👉 Přesvědčte se, že pytle jsou skutečně dobře zavázané. Takto zabezpečený odpad vhoďte pouze a jen do černé popelnice (na směsný komunální odpad).

20.3.2020 18:23

Doufám, že nenařídí povinné očkování. Fakt nevím, z čeho si spíchnout vakcínu...

(Půjčeno z FB)

20.3.2020 18:30
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.34.234

Majka1810 napsal(a):
Aktuálně 🙂

To mě zabilo! 😂😂😂👍

20.3.2020 19:09

dnes jsem slyšela hezkej
Nakupuju v Albertu a začalo se mi chtít kýchnout, když jsem si představil, jakou tím způsobím paniku, radši jsem si prdnul.

20.3.2020 19:23

dnes jsem slyšela hezkej
Nakupuju v Albertu a začalo se mi chtít kýchnout, když jsem si představil, jakou tím způsobím paniku, radši jsem si prdnul.

Tak tohle mě teda rozsekalo

20.3.2020 20:01

Domácí úprava roušky pro kojence.

20.3.2020 20:54
lupus4

XXX.XXX.205.61

konečně funkční rouška
a není rouška jako rouška

20.3.2020 21:33
GAELLE

XXX.XXX.55.67

dnes jsem slyšela hezkej

se tady normálně válím smíchy. a to jsem zrovna nachlazená takže kýchám a smrkám kudy chodím (jen doma a v přírodě - do krámů ani jinam nejdu nejsu de*il)

20.3.2020 22:04

...řeklo se že všichni tak všichni....

20.3.2020 22:27
GAELLE

XXX.XXX.55.67

vypadá to spíš jak slipy než rouška ale dobrý

20.3.2020 22:36

GAELLE napsal(a):
vypadá to spíš jak slipy než rouška ale dobrý

...šila kolegyně v práci, vyřídím....

22.3.2020 11:01
impact

XXX.XXX.56.136

Píšu kámošce. Jak se hned chytla.

22.3.2020 11:32
fikovnice

XXX.XXX.135.11

dnes jsem slyšela hezkej

22.3.2020 11:33
fikovnice

XXX.XXX.135.11

A co na to motýl???

22.3.2020 11:35
fikovnice

XXX.XXX.135.11

...šila kolegyně v práci, vyřídím....

Dámy, DÍKY, opět mi tu zvedáte náladu!

22.3.2020 11:36
fikovnice

XXX.XXX.135.11

lupus4 napsal(a):

Pardon, dámy a "Lupusi" DÍKY!

22.3.2020 11:41
fikovnice

XXX.XXX.135.11

impact napsal(a):
Píšu kámošce. Jak se hned chytla.

Chytla bych se možná podobně...pro první okamžik než by mi to docvaklo.

Nicméně v UH nějací de.ilové seděli na zahrádce. Návštěvníci popíjející pivo - de.ilové, ale ještě větší kre.én je provozovatel této kašparády - měl tam ceduli "Zahrádka otevřena. Jídlo s sebou."; a myslel. že obech.ije zákaz . Taky dostali pokutu...

22.3.2020 11:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.34.234

fikovnice napsal(a):
Chytla bych se možná podobně...pro první okamžik než by mi to docvaklo.

Nicméně v UH nějací de.ilové seděli na zahrádce. Návštěvníci popíjející pivo - de.ilové, ale ještě větší kre.én je provozovatel této kašparády - měl tam ceduli "Zahrádka otevřena. Jídlo s sebou."; a myslel. že obech.ije zákaz . Taky dostali pokutu...

Však v Hrušovanech u Brna jela taky normálně hospoda - tam je vybrali policajti dokonce 2x, a to byli vevnitř, a ještě měli puštěnou music, na plný 🎱🎱

22.3.2020 11:56
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Však v Hrušovanech u Brna jela taky normálně hospoda - tam je vybrali policajti dokonce 2x, a to byli vevnitř, a ještě měli puštěnou music, na plný 🎱🎱

Co na to říct? Asi vypitý mozky...

22.3.2020 12:05
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Četla jsem o nějakým státě (možná Maďarsko?), že tam je povinnost, aby lidi v karanténě a nemocní měli toto vylepené na dveřích domu/bytu... Copak by to udělalo asi s naším národem?

22.3.2020 12:11
domi.t

XXX.XXX.239.210

Snáď to tu ešte nebolo🙏🏻 Ak hej, sorry😉

22.3.2020 20:03

fikovnice napsal(a):

A co na to motýl???

...nic.....

22.3.2020 20:27
lupus4

XXX.XXX.205.61

konečně se podařilo corona virus VYFOTIT

22.3.2020 20:41
saola

XXX.XXX.85.102

Uf, tak to se mi ulevilo....tohle nemám šanci chytit

22.3.2020 20:46

saola napsal(a):
Uf, tak to se mi ulevilo....tohle nemám šanci chytit

22.3.2020 21:45
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

Bohužel i u nás se slejzaji chlapi co nemuzou žít bez hospody u jednoho dědka doma 😕 všichni nad 60 let, důchodci .

Po cyklostezce, cyklisti v tlupe vesele s rouškou pod bradou.

Nechápu to, opravdu ne.

22.3.2020 22:10
GAELLE

XXX.XXX.55.67

RozaTonda-mopsi napsal(a):
Bohužel i u nás se slejzaji chlapi co nemuzou žít bez hospody u jednoho dědka doma 😕 všichni nad 60 let, důchodci .

Nechápu to, opravdu ne.

první vlna byli lyžaři, tam se ještě dalo předpokládat že neví o čem se mluví.
Tady už snad máme jasné zprávy z Italie i španělska.
díky téhle druhé vlně blbů bude nakažených přibývat

22.3.2020 23:23
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.29.233

Nechápu to, opravdu ne.

To zní skoro, jako kdybysme byli sousedi😱

23.3.2020 07:49

23.3.2020 18:13

23.3.2020 18:42

Tohle přesně jsem říkala kámošce....zahalování zakazovali a teď tak chodíme všichni. A stímhle outfitem bych nemusela řešit ani "účes" a ani, co si navlíknu pod to

23.3.2020 22:21
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Tohle přesně jsem říkala kámošce....zahalování zakazovali a teď tak chodíme všichni. A stímhle outfitem bych nemusela řešit ani "účes" a ani, co si navlíknu pod to

byste náhodou koukala co mají pod tím. a jak jsou nádherně nalíčené. bohužel to vidí jen ženy mezi sebou a chlap kterého mají doma

24.3.2020 06:37

fakt je, že v tomhle nikdo nepozná, že je máte kadeřníka v karanténě

24.3.2020 07:00

24.3.2020 07:35

tak, jak projdete jednoduchým testem ?

24.3.2020 08:08

...jsem stará a rozvedená a pití mi zas tak nechutná, i když mám v ledničce dva litry vína.....takže já o 10 kilo těžší.....dnes budou sladké palačinky....

24.3.2020 09:11

Obávám se, že u mě teda taky přichází v úvahu varianta "o deset kilo těžší", ale to bych neřekla, že bude způsobené karanténou, ale tím, že teď neprocházkujeme a místo procházky ležíme doma na gauči..........a to už podstatně dýl, než je karanténa....aby těch kilíček nebylo nakonec víc

24.3.2020 09:17

GAELLE napsal(a):
byste náhodou koukala co mají pod tím. a jak jsou nádherně nalíčené. bohužel to vidí jen ženy mezi sebou a chlap kterého mají doma

No tak zase vocamcaď pocamcaď....to jako, že když všechny muslimky v tomhle hábitu skočej z mostu, tak já taky.... ....to teda pak naprosto postrádá smysl takovej hábit nosit. Jako jasně, vim, že se slezu s kámoškama, že ony budou načančaný, no tak to teda udělám taky, aby až sundáme hábity, aby mě nepomluvily, ale když vim, že to nikde sundavat nebudu??...

Znám ženský, co choděj načančaný i doma, já teda nejsem z těch.

Třeba moje bývalá kolegyně, opravdu krásná, udržovaná a upravená ženská, to doma taky neřeší a když jsme jí jeli s kolegou navštívit, tak ten jí pomalu ve vytahaným tričku, s drdolem, nenalíčenou a ještě trochu špinavou od práce na zahradě, skoro nepoznal.

24.3.2020 11:05
GAELLE

XXX.XXX.55.67

No tak zase vocamcaď pocamcaď....to jako, že když všechny muslimky v tomhle hábitu skočej z mostu, tak já taky.... ....to teda pak naprosto postrádá smysl takovej hábit nosit. Jako jasně, vim, že se slezu s kámoškama, že ony budou načančaný, no tak to teda udělám taky, aby až sundáme hábity, aby mě nepomluvily, ale když vim, že to nikde sundavat nebudu??...

Znám ženský, co choděj načančaný i doma, já teda nejsem z těch.

Třeba moje bývalá kolegyně, opravdu krásná, udržovaná a upravená ženská, to doma taky neřeší a když jsme jí jeli s kolegou navštívit, tak ten jí pomalu ve vytahaným tričku, s drdolem, nenalíčenou a ještě trochu špinavou od práce na zahradě, skoro nepoznal.

mám kamarádku co by nenalíčená ani nešla s košem. holt každý to máme jinak. já udržuju takovou tu střední cestu, všeho moc škodí

24.3.2020 11:25
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

GAELLE napsal(a):
mám kamarádku co by nenalíčená ani nešla s košem. holt každý to máme jinak. já udržuju takovou tu střední cestu, všeho moc škodí

Mám to podobně, ač lopaty z vesnice, i moje mamka vždycky alespoň trochu nalíčená je a já to mám stejně. Když mne vidí nenalíčenou, tak převrací oči, že chodím jak cuchta. A to se fakt stane ,,jednou za 10let" třeba když jsem si zrovna dávala sprchu, myla hlavu a ona vzápětí přijde. Jednu dobu před pár lety jsem měla něco s pletí, napuchaly mi celé oči, celé okolí červené, jak bych byla těžce spálená od sluníčka, takže jsem se ani líčit nemohla...myslela jsem, že se psem budu lozit kanálema, snažila jsem se fakt nikoho nepotkat. A to jsem měla týdny. Myslela jsem, že z nějaké kosmetiky, ale byla to asi součást té mé podivné choroby.

24.3.2020 12:26
hokrví

XXX.XXX.105.226

lesnížínka napsal(a):
Mám to podobně, ač lopaty z vesnice, i moje mamka vždycky alespoň trochu nalíčená je a já to mám stejně. Když mne vidí nenalíčenou, tak převrací oči, že chodím jak cuchta. A to se fakt stane ,,jednou za 10let" třeba když jsem si zrovna dávala sprchu, myla hlavu a ona vzápětí přijde. Jednu dobu před pár lety jsem měla něco s pletí, napuchaly mi celé oči, celé okolí červené, jak bych byla těžce spálená od sluníčka, takže jsem se ani líčit nemohla...myslela jsem, že se psem budu lozit kanálema, snažila jsem se fakt nikoho nepotkat. A to jsem měla týdny. Myslela jsem, že z nějaké kosmetiky, ale byla to asi součást té mé podivné choroby.

Tak jsem spočítal rovnici o jedné neznámé. 10 = 8, tak mi vyšlo, že se ještě párkrát - 1 až 2 x nalíčíte a pak už vám to bude jedno.

24.3.2020 12:27
hokrví

XXX.XXX.105.226

Oprava, nenalíčíte.

24.3.2020 13:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.29.233

GAELLE napsal(a):

Taky jsem taková na střední byla - byly jsme s kamarádkama takový 3 školní hvězdy 😂

... pak mě to naštěstí přešlo, a co mám maliňáky, tak slavím každou chvilku, kdy nejsem jako prase 🐖

24.3.2020 13:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

hokrví napsal(a):
Oprava, nenalíčíte.

Asi si sedím na vedení...nějak nechápu, co tím chcete říct?

24.3.2020 13:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.29.233

Jinak - všichni z nouze šíjí roušky, a mě nouze a zrzci donutili spíchnout si z ubrusu metrovku... 😂

24.3.2020 13:24
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jinak - všichni z nouze šíjí roušky, a mě nouze a zrzci donutili spíchnout si z ubrusu metrovku... 😂

Kdyby jste tušila, jak jste šikovná, už ji máte doma dávno

24.3.2020 13:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.29.233

lesnížínka napsal(a):
Kdyby jste tušila, jak jste šikovná, už ji máte doma dávno

Kdyby nebyly zavřený cvičáky, a psi mi neskákali po hlavě, tak ji nepotřebuju

24.3.2020 14:03
domi.t

XXX.XXX.239.210

Nie je to k téme,ale pobavilo😂😂😂

24.3.2020 14:07

Přišlo mi to jako video a ve slovenštině - na pád ze židle, zkusila jsem to převést do textu :
Inzerát zaměstnance hledají :
Jste mladí, krásní, felxibilní, komunikativní? Ovládáte dva světové jazyky? Ovládáte perfektně práci na počítači? Chcete brát 2000 EUR měsíčně? Cestovat po celém světě ? Tak jděte do p.č.!
My hledáme STOLÁRA!!

24.3.2020 14:08

domi.t napsal(a):

Ten je za 100 bodov.

24.3.2020 14:21

domi.t napsal(a):

Nádherní psi!

24.3.2020 15:02
GAELLE

XXX.XXX.55.67

domi.t napsal(a):

ti jsou

24.3.2020 15:15
24.3.2020 15:18
fikovnice

XXX.XXX.56.99

hokrví napsal(a):
Oprava, nenalíčíte.

Uf, už jsem se lekla...

24.3.2020 15:21
fikovnice

XXX.XXX.56.99

lesnížínka napsal(a):
Asi si sedím na vedení...nějak nechápu, co tím chcete říct?

Pán nebo paní odhaduje kolik je Ti let. Když píšeš, že se nenalíčíš jedenkrát za 10 let. A až budeš ex, bude Ti to už fuk... Jen já bych to teda napsala cca tak, že se asi tak 5x ještě nenalíčíš a bude Ti to fuk!

24.3.2020 15:25
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Pán nebo paní odhaduje kolik je Ti let. Když píšeš, že se nenalíčíš jedenkrát za 10 let. A až budeš ex, bude Ti to už fuk... Jen já bych to teda napsala cca tak, že se asi tak 5x ještě nenalíčíš a bude Ti to fuk!

Aj, pravdu díš Díky za podání Mě to dnes vůbec nějak nemyslí, asi budu muset na vzduch

24.3.2020 15:34
domi.t

XXX.XXX.239.210

Nádherní psi!

Čo myslíte,že to je za psov? Kangali?

24.3.2020 16:08
hokrví

XXX.XXX.105.226

lesnížínka napsal(a):
Aj, pravdu díš Díky za podání Mě to dnes vůbec nějak nemyslí, asi budu muset na vzduch

Tak jsem spočítal rovnici o jedné neznámé - to se musí vypočítat. Kdyby jste byla známá, tak to víte hned.

24.3.2020 16:14

mě namalovali, tedy nalíčili, na svatbu
tenkrát to bylo poprvé a taky naposled

24.3.2020 16:31
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

GAELLE napsal(a):

Já teda taky chodím nalíčená , načesana a pekne oblečena i doma, na zahradu i se psy 😊

Proste to tak mam . Dělám to pro svůj dobrý pocit, mam to ráda a bez toho bych se cítila nedobře 💖

Proste nalíčit, načesat je pro mě po ránu stejne jako, že si oplachnu obličej a vyčistím zuby. Sladit obleceni, barvu rtěnky a nausnic 😊 pro někoho malicherne, pro mě základ upravenosti

I pod rouškou mám rtěnku 😊

24.3.2020 16:34
GAELLE

XXX.XXX.55.67

domi.t napsal(a):
Čo myslíte,že to je za psov? Kangali?

asi ano

24.3.2020 16:36
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Já teda taky chodím nalíčená , načesana a pekne oblečena i doma, na zahradu i se psy 😊

Proste to tak mam . Dělám to pro svůj dobrý pocit, mam to ráda a bez toho bych se cítila nedobře 💖

Proste nalíčit, načesat je pro mě po ránu stejne jako, že si oplachnu obličej a vyčistím zuby. Sladit obleceni, barvu rtěnky a nausnic 😊 pro někoho malicherne, pro mě základ upravenosti

téda. smekám (y) jak říkám každý to máme jinak. Pro mne zlatá střední cesta. Mezi lidi nalíčit do přírody ve sportovním bez makeupu.

24.3.2020 16:56
Dája6

XXX.XXX.96.101

Musela jsem se stavit na poštu. Vzala jsem ty svoje dva bojové plemena. Stojím v řadě před poštou a psy si spokojeně chodí okolo. Už jdu na řadu a slyším ze zadu jak se chlapy smějí, že " to jsme dopadly oni nic ( myšleno na moje kulíšky) a my náhubky" chlamec na cele kolo.
Dája

24.3.2020 17:08
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

To jste dobrá Ale vy jste ještě mladá Tak já si pod roušku nedávám ani lesk(rtěnku nepoužívám) protože jsem to zkusila jednou a vadilo mi, že se to rouškou umatlává. Sem se právě onehdá smála, že si ani makeup nemusím dělat na celý ks.cht, stačí se soustředit na oči ...a tam to teda neflákat Oblékání mě pustilo v době, kdy jsem většinu času trávila bud na tůrách lesy, nebo v zahradě. Takže...tepláky Načesaná....hm, někdy se ráno zapomenu i učesat...však culík to jistí. To je vůbec účes na každou příležitost Šperky už léta nenosím, s velkýma psama a celodenní prací v zahradě to jaksi ani nebylo možné, ba zdraví nebezpečné. To jsem zjistila, když mi několikrát strhnuli řetízek z krku, s naušincema bych to ani nepokoušela. Už mi zarostly dírky

24.3.2020 17:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dája6 napsal(a):
Musela jsem se stavit na poštu. Vzala jsem ty svoje dva bojové plemena. Stojím v řadě před poštou a psy si spokojeně chodí okolo. Už jdu na řadu a slyším ze zadu jak se chlapy smějí, že " to jsme dopadly oni nic ( myšleno na moje kulíšky) a my náhubky" chlamec na cele kolo.
Dája

To je dobrý, ještě lepší jak s těma muslimkama Doteď jsme cpali náhubky psům a teď si to můžem užít taky...vyzkoušet
Já teda ne, mí psi košíky nikdy neměli.

24.3.2020 18:29
Dája6

XXX.XXX.96.101

lesnížína

Tady v Havířově máme naštěstí povoleno, že psy v kohoutku do 30cm nemusí mít náhubek a jasně je to na i uváženi majitele. Já naposledy dávala psům náhubky když byla poslední NO.
I když kulíškům náhubky nedávám, ale i tak jsou na ně naučení.
Dája

Neregistrovaný uživatel

24.3.2020 20:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.181

Každý mame jiné priority. Pri práci na směny a nepřetržitem provozu diteti a chlapovi a 180 hadum a par desitkam az stovkám hlodavcu jsem celkem ráda ze se stíhám vysprchovat natoz líčit. Hlavně je mi odjakživa u zadku co si o mym vzhledu mysli jiní takže jsem schopna (kvůli chlapovi) se nasnorit jednou za cas. Stejne jako vyrazit na nákup v domácích spinavejch teplakach. Navic me to děsně nebavi a v dobách balení chlapů jsem byla rada ze ráno po probuzení viděli to samy co vecer na party. A oni vlastně taky 😂

24.3.2020 22:22
GAELLE

XXX.XXX.55.67

už jste připravené na velikonoce ?

24.3.2020 22:32
fikovnice

XXX.XXX.134.155

lesnížínka napsal(a):

Mně to taky vůbec nemyslí. A začala jsem rozmlouvat s mými třemi kočkami...nemyslím jako nějaké obvyklé při mazlení a krmení, ale normálně jsem jim ráno sdělila, že mi není dobře!

Je tady na to ten vtip, tak u mě už se stává realitou...

24.3.2020 22:59
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Každý mame jiné priority. Pri práci na směny a nepřetržitem provozu diteti a chlapovi a 180 hadum a par desitkam az stovkám hlodavcu jsem celkem ráda ze se stíhám vysprchovat natoz líčit. Hlavně je mi odjakživa u zadku co si o mym vzhledu mysli jiní takže jsem schopna (kvůli chlapovi) se nasnorit jednou za cas. Stejne jako vyrazit na nákup v domácích spinavejch teplakach. Navic me to děsně nebavi a v dobách balení chlapů jsem byla rada ze ráno po probuzení viděli to samy co vecer na party. A oni vlastně taky 😂

To ano, to rozhodně máme 😊
Mně nejde vůbec o to, co si myslí lidi, ale co si myslím a jak se cítím u toho já 😊

Jinak Make up jsem nepoužívala nikdy. 😊 stači mi i rtěnka, a řasenka 😃

24.3.2020 23:26

GAELLE napsal(a):
už jste připravené na velikonoce ?

...ježíši o je jak z hororu, tohle mi tlouct vpodvečer na okno, že to chce koledu, tak zešílím

24.3.2020 23:28

fikovnice napsal(a):
Mně to taky vůbec nemyslí. A začala jsem rozmlouvat s mými třemi kočkami...nemyslím jako nějaké obvyklé při mazlení a krmení, ale normálně jsem jim ráno sdělila, že mi není dobře!

Je tady na to ten vtip, tak u mě už se stává realitou...

.....ale tak to já si s nimi tahle povídám tak nějak po celý den......průšvih bude až nám začnou odpovídat, jak je to v tom vtipu někde nahoře

25.3.2020 07:21
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

.....ale tak to já si s nimi tahle povídám tak nějak po celý den......průšvih bude až nám začnou odpovídat, jak je to v tom vtipu někde nahoře

Já taky, když jdem ráno se psem na prochajdu, vykládám mu úplné blbosti....aby řeč nestála (jak se u nás říká) Třeba: dneska nikdo venku není, je zima, ale koukni, tady pan soused už má to dřevo všechno uklizené, ten je ale šikovný...to nám tam bude ležet do alelujá

25.3.2020 07:46

Tak to je moje běžná realita, povídám a povídám.....to že mi neodpovídají lidskou řečí neřeším, odpovídám si za ně.

Musím říct, že i kluk už si někdy ťuká na čelo....třeba minule, koukáme na Primě na Prostřeno a dělali tam lososa a já říkám "blééé losos, ani ten Pinďa už to nežere....viď Mimi, že taky nemáš rád lososa"
(jednou jsme zkusili a nešel si k tomu čuchnout ani z blízka, zavětřil a vytratil se z místnosti, abych ho nezačala přemlouvat, aby to spapal)
a hned říkám synovi "vidíš, Jack taky říká, že je to hnusanec a je toho kusanec"

Takže ve své podstatě by snad ani nebyl průšvih, že by mi začaly odpovídat, ale co bych si vyslechla ....a ani nechci domyslet, jak by nás fena doma komandovala, takhle alespoň občas můžu dělat, že nerozumim, ale kdyby to říkala česky, tak to už bych se neměla na co vymlouvat

25.3.2020 10:05

Jojo, čím starší je pes, tím přesnější a zajímavější hovory vedeme. Někteří přátelé se občas zarazí, když něco vykládám a objeví se tam "... ale pes říkal, že ..." a někdo i zkouší diskutovat, že pes nemluví. Ale mluví. Se na něj podívejte.
A někdy se ani nemusím dívat, dialog probíhá v dimenzi myšlenek.

25.3.2020 17:25
fikovnice

XXX.XXX.135.155

No jo, ale já jsem ležela v posteli, psychickej propad a kočky mňoukaly. Tak já se přikryla komplet - i hlavu a zpoza deky na ně:"Mně je hrozně zle, nezlobte se, já nemůžu vstát!" A po chvíli:"Prosím, mohl by mi někdo z vás pomoct?"

To si, myslím, úplně normální není...

25.3.2020 17:28
fikovnice

XXX.XXX.135.155

Tak to je moje běžná realita, povídám a povídám.....to že mi neodpovídají lidskou řečí neřeším, odpovídám si za ně.

Musím říct, že i kluk už si někdy ťuká na čelo....třeba minule, koukáme na Primě na Prostřeno a dělali tam lososa a já říkám "blééé losos, ani ten Pinďa už to nežere....viď Mimi, že taky nemáš rád lososa"
(jednou jsme zkusili a nešel si k tomu čuchnout ani z blízka, zavětřil a vytratil se z místnosti, abych ho nezačala přemlouvat, aby to spapal)
a hned říkám synovi "vidíš, Jack taky říká, že je to hnusanec a je toho kusanec"

Takže ve své podstatě by snad ani nebyl průšvih, že by mi začaly odpovídat, ale co bych si vyslechla ....a ani nechci domyslet, jak by nás fena doma komandovala, takhle alespoň občas můžu dělat, že nerozumim, ale kdyby to říkala česky, tak to už bych se neměla na co vymlouvat

Ale to je fakt něco jinýho, to já jim taky říkám třeba:"Teď jsem koupila mňamku, musíte chvilku počkat, já teď nemůžu, ale pak si dáte do nosa!" Ale abych je výslovně prosila o pomoc, to se stalo poprvé!!!

25.3.2020 18:19

25.3.2020 19:45

fikovnice napsal(a):
Ale to je fakt něco jinýho, to já jim taky říkám třeba:"Teď jsem koupila mňamku, musíte chvilku počkat, já teď nemůžu, ale pak si dáte do nosa!" Ale abych je výslovně prosila o pomoc, to se stalo poprvé!!!

No já byla psychicky na dně na podzim, spíš teda takovej posttraumatický stav (dle mého laického odhadu) a to teda fena přišla, lehla si ke mě do postele, položila na mě hlavu a ležela.....normálně zamručí...jako "pojď se mazlit" nebo i na mě hrabe packou jako "hele jsem tady, nedělej, že mě nevidíš", ale v tu chvíli u mě jenom takhle ležela.....a musím říct, že to na mě opravdu docela působilo, člověk by to nedokázal, dokonce si myslím, že kdyby to udělal můj pes, tak by to taky ten žádoucí účinek nemělo, ale to její "vím, že je ti zle, jsem tady s tebou". Ona je teda držák, když mám virózu, tak se mnou taky dodržuje klidový režim, ale v téhle situaci se chovala úplně jinak.

Takže bych řekla, že já jsem měla to štěstí, že jsem o pomoc žádat nemusela, přišla sama....ale zase na druhou stranu jsem vstát mohla, takže to nebylo tak hrozný jako u tebe...

Edit....tak to teda nebylo moc humorný, do vlákna to nepatří, ale teď mě nenapadá nic vtipnýho, co bych k tomu připsala

25.3.2020 21:18

25.3.2020 21:25

fikovnice napsal(a):
No jo, ale já jsem ležela v posteli, psychickej propad a kočky mňoukaly. Tak já se přikryla komplet - i hlavu a zpoza deky na ně:"Mně je hrozně zle, nezlobte se, já nemůžu vstát!" A po chvíli:"Prosím, mohl by mi někdo z vás pomoct?"

To si, myslím, úplně normální není...

..já když si začnu kňourat a fňukat když mi je zle, tak mně ošetřuje nejstarší kocour, má to nějak v sobě......přitiskne se ke mně a funí mi do tváře......

25.3.2020 22:35
26.3.2020 00:03
fikovnice

XXX.XXX.55.2

No já byla psychicky na dně na podzim, spíš teda takovej posttraumatický stav (dle mého laického odhadu) a to teda fena přišla, lehla si ke mě do postele, položila na mě hlavu a ležela.....normálně zamručí...jako "pojď se mazlit" nebo i na mě hrabe packou jako "hele jsem tady, nedělej, že mě nevidíš", ale v tu chvíli u mě jenom takhle ležela.....a musím říct, že to na mě opravdu docela působilo, člověk by to nedokázal, dokonce si myslím, že kdyby to udělal můj pes, tak by to taky ten žádoucí účinek nemělo, ale to její "vím, že je ti zle, jsem tady s tebou". Ona je teda držák, když mám virózu, tak se mnou taky dodržuje klidový režim, ale v téhle situaci se chovala úplně jinak.

Takže bych řekla, že já jsem měla to štěstí, že jsem o pomoc žádat nemusela, přišla sama....ale zase na druhou stranu jsem vstát mohla, takže to nebylo tak hrozný jako u tebe...

Edit....tak to teda nebylo moc humorný, do vlákna to nepatří, ale teď mě nenapadá nic vtipnýho, co bych k tomu připsala

To nevadí Jani, jsem ráda i tak, že jsi písla. On z mých čtvernožců ten nejstarší to také to ráno vycítil. Nesnáší ležet na mém holém těle, mám pocit, že má obavy, aby mě náhodou nezranil drápnutím. No a to na mě vyskočil a lehl si mi na břicho (já teda samozřejmě nebyla úplně nahá ). No a začal příst a hledět mi upřeně úplně zblizoučka do očí... Přesně toto udělal, když jsem jej v září sebrala hrobníkovi z lopaty, když bojoval s tím strašným kočičím morem! Po 14 dnech oboustranného utrpení a největšího možného nasazení (denně x hodin infúze mu kapaly, denně kolem 8 injekcí jsem mu píchala, snaha o násilné krmení - to mi vadilo bezkonkurenčně nejhůř) došlo k obratu, on v noci vyskočil na postel (už to byl tehdy obrovský výkon), také si lehl na mě a to stejné, co teď - hleděl mi do očí a hluboce předl. Tehdy jsem to brala vyloženě jako poděkování...a rozbrečela jsem se.

26.3.2020 00:25
fikovnice

XXX.XXX.55.14

..já když si začnu kňourat a fňukat když mi je zle, tak mně ošetřuje nejstarší kocour, má to nějak v sobě......přitiskne se ke mně a funí mi do tváře......

Jj, přesně, tak to máme stejně - viz můj příspěvek výše!

26.3.2020 08:23
turistka

XXX.XXX.245.153

Není o koronaviru, ale tento mě rozsekal teď ráno:

Francouz klidně pojídá svou snídani (káva,croissanty,chléb a džem), když se k němu posadí typický Američan žvýkající žvýkačku. 
Francouz ho ignoruje, a tak Američan, kterého to netěší, začne rozhovor: „Jíte celý chléb?“ 
Francouz (rozmrzele): „Samozřejmě.“ 
Američan: „My ne, my jíme jen to, co je uvnitř, kůrky sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich croissanty a vyvážíme do Francie.“ 
Francouz tiše přežvykuje. 
Američan pokračuje: „Jíte s chlebem džem?“ 
Francouz: „Samozřejmě.“ 
Američan: „My ne, my jíme k snídani jen čerstvé ovoce, potom sbíráme všechny šlupky a zbytky do kontejneru, vyrobíme z nich džem a prodáváme ho do Francie.“ 
Francouz se zeptá: „A co děláte s použitými kondomy?“ 
Američan: „Vyhazujeme je samozřejmě.“ 
Francouz: „My ne, my je sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich žvýkačky a prodáváme do Ameriky.“

26.3.2020 08:41
Terapeutka

XXX.XXX.150.101

Aneb když můžeš v karanténě ven pouze se psem

26.3.2020 09:25
26.3.2020 09:56
impact

XXX.XXX.56.136

Pověsil jsem na zeď velkou mapu světa, dal manželce šipku a řekl, že kam se strefí, tam pojedeme po pandemii na dovolenou.

Tak holt strávíme čtrnáct dní za ledničkou.

26.3.2020 10:12

impact napsal(a):
Pověsil jsem na zeď velkou mapu světa, dal manželce šipku a řekl, že kam se strefí, tam pojedeme po pandemii na dovolenou.

26.3.2020 14:04

jiný kraj, jiný mrav. Ale tímhle by se dalo eventuelně inspirovat, když vidím dům našich sociálně a kulturně znevýhodněných spoluobčanů, jak vesele běhají po ulici v houfu, bez roušek vědomi si neposthnutelnosti...
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/za-poruseni-karanteny-holi-pres-zadek-indicka-policie-tresta-hrisniky-rychle-a-strucne-40318171?seq_no=6&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

26.3.2020 14:49
lupus4

XXX.XXX.205.61

do toho obrázku to psal nějakej "tenčeštin" ale jinak
ten druhej je OT , ale

26.3.2020 17:28
26.3.2020 18:58
fikovnice

XXX.XXX.55.19

impact napsal(a):

Teda vtípky od Vás jsou vždy ty nejlepší!

26.3.2020 18:59
fikovnice

XXX.XXX.55.19

lupus4 napsal(a):
do toho obrázku to psal nějakej "tenčeštin" ale jinak
ten druhej je OT , ale

Hlavně ten off topic - super!

Neregistrovaný uživatel

26.3.2020 20:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.192

27.3.2020 07:32

jeden na téma rodiče, děti a karanténa.
Dnes večer někdo nacpal do babyboxu osmiletá dvojčata. Má ale smůlu, děti vědí kde bydlí.

27.3.2020 09:17

zaniklé hlášky:
Máš zaracha!
Bud pozitivní.
V kolik vyzvedneš děti?
Ochutnej ode mě.

27.3.2020 09:21
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.61

Dřív jsme maskovali prd kašlem, dnes maskujeme kašel prdem.

27.3.2020 10:23
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Fiona.Praha napsal(a):
Dřív jsme maskovali prd kašlem, dnes maskujeme kašel prdem.

Ááááá, "Fiona", po sto letech - vítáme! Těch sto let berte s rezervou, s restriktivními opatřeními a seděním doma začínáme čas vnímat poněkud jinak!

Martina40

27.3.2020 10:31
Martina40

XXX.XXX.64.137

No, vtip to teda není, ale taky v době karantény denně vaříte?
Já ano, akorát každý den to samé.
Roušky - 10 minut - al dente.
Už ať je to úspěšně za námi.

27.3.2020 10:43
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.123

fikovnice napsal(a):
Ááááá, "Fiona", po sto letech - vítáme! Těch sto let berte s rezervou, s restriktivními opatřeními a seděním doma začínáme čas vnímat poněkud jinak!

Díky za přivítání.
Občas sem nakouknu a vidím, že je to tu pořád stejné.
Vtip jsem musela přidat, pobavil mne.

27.3.2020 11:19
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Fiona.Praha napsal(a):

Díky za přivítání.
Občas sem nakouknu a vidím, že je to tu pořád stejné.
Vtip jsem musela přidat, pobavil mne.

No, osazenstvo se trochu obměnilo, ale držáci zůstávají!

27.3.2020 20:36

Je to trošku černý humor ?

Greta se z nedostatku pozornosti pokusila o sebevraždu.
Byla na poslední chvíli nalezena v utěsněné garáži s nastartovaným elektromobilem

27.3.2020 20:43
arosek

XXX.XXX.60.11

Můžeme odinstalovat 2020 a nainstalovat ho znovu?

Tahle verze je zavirovaná.

28.3.2020 09:24
GAELLE

XXX.XXX.55.67

https://www.televizeseznam.cz/video/zajimava-videa-1244931/vlada-zakazuje-italske-testoviny-parodie-na-babise-boduje-na-internetu-64048946

28.3.2020 09:54
domi.t

XXX.XXX.239.210

Zasa trocha mimo temy...ale pobavilo😂

28.3.2020 11:36
fikovnice

XXX.XXX.134.11

Je to trošku černý humor ?

Greta se z nedostatku pozornosti pokusila o sebevraždu.
Byla na poslední chvíli nalezena v utěsněné garáži s nastartovaným elektromobilem

Teď bez humoru: Greta se nechala slyšet, že prodělala COVID!!! Četli jste to? Mně hrabe z toho všeho, ale to děvče je úplně jiný level než já!

28.3.2020 11:43

fikovnice napsal(a):
Teď bez humoru: Greta se nechala slyšet, že prodělala COVID!!! Četli jste to? Mně hrabe z toho všeho, ale to děvče je úplně jiný level než já!

Greta je ovšem úplně jiný level než kdokoliv. Moc jí přeju, aby ji rodiče a ti, jejichž zájmům slouží, přestali využívat a nechali ji žít v jejím světě. Doufám, že lidstvo bude v době pokoronavirové rozumější než před ní a nebude poslouchat postiženou pomatenou holku. A doufám, že konečně zvítězí zdravý rozum a šílené požadavky "zachránců planety" budou zapomenuty.

28.3.2020 12:00
lupus4

XXX.XXX.205.61

A doufám, že konečně zvítězí zdravý rozum a šílené požadavky "zachránců planety" budou zapomenuty.

už to tu bylo, ale hodí se zas

28.3.2020 12:07
fikovnice

XXX.XXX.134.131

Greta je ovšem úplně jiný level než kdokoliv. Moc jí přeju, aby ji rodiče a ti, jejichž zájmům slouží, přestali využívat a nechali ji žít v jejím světě. Doufám, že lidstvo bude v době pokoronavirové rozumější než před ní a nebude poslouchat postiženou pomatenou holku. A doufám, že konečně zvítězí zdravý rozum a šílené požadavky "zachránců planety" budou zapomenuty.

No to máte pravdu, že je jiný level než všichni ostatní. Taky to na diskuzi pěkně schytala - tu číst samozřejmě nebude. Ale předpokládám, že jí mají plné zuby celosvětově. Nicméně to, že dala někam (Instagram?) post, že prodělala COVID, je asi její iniciativa, ne rodičů. Předpokládám, že jí zachutnala moc a média.

28.3.2020 12:56
GAELLE

XXX.XXX.55.67

fikovnice napsal(a):
No to máte pravdu, že je jiný level než všichni ostatní. Taky to na diskuzi pěkně schytala - tu číst samozřejmě nebude. Ale předpokládám, že jí mají plné zuby celosvětově. Nicméně to, že dala někam (Instagram?) post, že prodělala COVID, je asi její iniciativa, ne rodičů. Předpokládám, že jí zachutnala moc a média.

ve stínu "výru" se na ni pozapomělo no

28.3.2020 13:13
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):

Jani, ale proč by ho nemohla prodělat? Je mladá, takových bylo víc, co ho už prodělali, včera podávala v telce info Češka z New Yorku, jak to tam vypadá a byla taky jedna z těch, kdo ho prodělal.

28.3.2020 15:04

Nedoufejte !

28.3.2020 15:10

Odborový svaz pražských kapsářů žádá od vlády 20,7 milionů korun jako kompenzaci za ušlý zisk, způsobený omezením pohybu osob v ulicích.

28.3.2020 15:11

lesnížínka napsal(a):
Jani, ale proč by ho nemohla prodělat? Je mladá, takových bylo víc, co ho už prodělali, včera podávala v telce info Češka z New Yorku, jak to tam vypadá a byla taky jedna z těch, kdo ho prodělal.

Však Bodlinka je asi další....

28.3.2020 15:11
fikovnice

XXX.XXX.134.131

lesnížínka napsal(a):

Rady, o to přece v mém příspěvku vůbec, ale vůbec nejde!
Až COVID proděláš Ty, dáš si to někam (FB, Instagram?) a budeš doufat, že to otisknou média??? Já teda ne. A ani nevidím důvod to dávat na sociální sítě - leda bych chtěla varovat případné kontakty. A to by za mě asi stejně udělala Hygiena.

28.3.2020 15:12
fikovnice

XXX.XXX.134.131

Odborový svaz pražských kapsářů žádá od vlády 20,7 milionů korun jako kompenzaci za ušlý zisk, způsobený omezením pohybu osob v ulicích.

28.3.2020 15:12
fikovnice

XXX.XXX.134.131

Však Bodlinka je asi další....

A vzhledem k potenciálnímu dlouhonosičství by si měla nechat udělat test.

28.3.2020 15:13

ŽIVOT JE PREMIÉRA. REPRÍZA UŽ NEBUDE! Zatím co ztrácíme svůj čas váháním a odkládáním život utíká! Nedovol, ať je život jen vyhlídkový let, prožij ho naplno a to hned teď! Pokaždé, když se ráno probudíte, máte o den méně času, tak s ním neplýtvejte!

Nalaď se dnes do pohody, starosti hoď za hlavu,

život mnohem krásnější je, když máš dobrou náladu!

V životě potřebuješ tři věci: slunce pro krásný den, měsíc pro krásnou noc a lásku pro krásný život.

28.3.2020 16:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Rady, o to přece v mém příspěvku vůbec, ale vůbec nejde!
Až COVID proděláš Ty, dáš si to někam (FB, Instagram?) a budeš doufat, že to otisknou média??? Já teda ne. A ani nevidím důvod to dávat na sociální sítě - leda bych chtěla varovat případné kontakty. A to by za mě asi stejně udělala Hygiena.

Já ne, já tam nejsem nemám ani potřebu, ani jistou dávku exhibicionismu...ale koukala by jsi, kolik známých ,,osobností" zahraničních a začínají to i naši, to dává. Vyskakuje to všude možně na NETu.

28.3.2020 18:05

fikovnice napsal(a):
A vzhledem k potenciálnímu dlouhonosičství by si měla nechat udělat test.

Promiňte, ale ono to není tak jednoduché nechat si udělat test. Já jsem třeba zatím neuspěla, přestože nám nějaké respirační onemocnění rodinou proběhlo. Nemůžu doložit přímý kontakt s nakaženým a přes to, zdá se, nejede vlak. Přitom už nemoc běží volně populací komunitním přenosem, protestovanost je mizivá, tedy o většině nakažených se oficiálně neví

28.3.2020 18:21
fikovnice

XXX.XXX.135.59

lesnížínka napsal(a):
Já ne, já tam nejsem nemám ani potřebu, ani jistou dávku exhibicionismu...ale koukala by jsi, kolik známých ,,osobností" zahraničních a začínají to i naši, to dává. Vyskakuje to všude možně na NETu.

Já vím... No co na to říct...asi nic. Na mě takto vždy někdo vyskočí z iDNESu (ostatní média moc nečtu). Ale třeba, že onemocněl B. Johnson a jeho ministr zdravotnictví, je poměrně zajímavá info - ve světle jeho dřívějších názorů mám na mysli.
A jinak Greta je pro mě nemocný, zpovykaný a rozmazlený fracek. Pokud jí křivdím, tak se virtuálně omlouvám.

28.3.2020 18:28
fikovnice

XXX.XXX.135.59

Promiňte, ale ono to není tak jednoduché nechat si udělat test. Já jsem třeba zatím neuspěla, přestože nám nějaké respirační onemocnění rodinou proběhlo. Nemůžu doložit přímý kontakt s nakaženým a přes to, zdá se, nejede vlak. Přitom už nemoc běží volně populací komunitním přenosem, protestovanost je mizivá, tedy o většině nakažených se oficiálně neví

Tak to je ale velmi smutné. Včera psali, že k provedení testu stačí přítomnost jednoho z klinických příznaků - dušnost, suchý kašel nebo horečka. Zároveň psali, že nemusí být doporučení od PL, že stačí toto, co píču výše, zavolat na Hygienu.
Je-li situace v terénu odlišná, tak je to na houby.
No a v případě "Bodlinky" jsem tam dala smajlíka - myslím, že kdyby byla nosičem asi 2 nebo 3 měsíce, tak by to bylo raritní...
Co se ale potvrzuje, je přítomnost viru nejen v moči, ale i ve stolici, a tím tedy někde mnou zmíněné riziko i fekálně-orálního přenosu.

28.3.2020 18:38
Dája6

XXX.XXX.237.37

fikovnice napsal(a):
Tak to je ale velmi smutné. Včera psali, že k provedení testu stačí přítomnost jednoho z klinických příznaků - dušnost, suchý kašel nebo horečka. Zároveň psali, že nemusí být doporučení od PL, že stačí toto, co píču výše, zavolat na Hygienu.
Je-li situace v terénu odlišná, tak je to na houby.
No a v případě "Bodlinky" jsem tam dala smajlíka - myslím, že kdyby byla nosičem asi 2 nebo 3 měsíce, tak by to bylo raritní...
Co se ale potvrzuje, je přítomnost viru nejen v moči, ale i ve stolici, a tím tedy někde mnou zmíněné riziko i fekálně-orálního přenosu.

No Fíkovnice copak jste to tam napsala😂, no už vím na co myslíte 👌👍
Dája

28.3.2020 18:42
saola

XXX.XXX.198.88

Tak teď už to kouzelné slovíčko neopraví, když jste jí tam dala hned další příspěvek.

28.3.2020 18:47
Dája6

XXX.XXX.237.37

A to nevadí aspoň bude pr.el a patří to sem🤣😜👍 ( tohle slovíčko nevzalo)
Dája

28.3.2020 18:52
fikovnice

XXX.XXX.135.59

Dája6 napsal(a):
No Fíkovnice copak jste to tam napsala😂, no už vím na co myslíte 👌👍
Dája

Dájo, já si toho všimla teď a je mi úplně zle!!!
Jak to, že to vzalo? Vždyť to přece koriguje vulgarismy! No nic, budu chodit kanálama...

28.3.2020 18:54
fikovnice

XXX.XXX.135.59

saola napsal(a):

Tak teď už to kouzelné slovíčko neopraví, když jste jí tam dala hned další příspěvek.

Přesně tak, už to není editovatelné. Ale já vám něco, dámy, řeknu: může za to můj nejstarší kocour!!! Vylezl si na mě, já mám na sobě NTB, on se nasoukal před něj a já neviděla pořádně na klávesnici! Sprosťák jeden! Ten můj kocour!

28.3.2020 18:56

28.3.2020 18:59

fikovnice napsal(a):
Dájo, já si toho všimla teď a je mi úplně zle!!!
Jak to, že to vzalo? Vždyť to přece koriguje vulgarismy! No nic, budu chodit kanálama...

Né Jani, kanálama nechoď .....jsem se teď fakt nasmála, mě taky ulítne nějaké to písmeno, hlavně když jsem bez brejlí a někdy i nějaká hrubka, že když to pak čtu a už to nejde opravit, tak bych si nafackovala, ale tobě to písmenko "ulítlo" fakty kouzelně

28.3.2020 19:11
Dája6

XXX.XXX.237.37

Neeeee kanálem neee, je to fak úsměvné 🤫. Zajímavé, že mě to tečkované slovo nevzalo😜. Jinak tablet si u mě taky dělá co chce s opravou, ale i jiné slovo hodí.
Dája

28.3.2020 21:23

Zkopírováno z diskuse pod článkem o situaci domovů důchodců v čechách

... štěstí lidí jako Maláčová, Vojtěch, Babiš a spol. tkví v tom, že i Koronavirus má svoji hrdost ! ...

29.3.2020 06:30

Skiareál Klínovec
před 13 hodinami

Tak se zdá, že některým jedincům už karanténa leze pěkně na mozek 🤪.

Chápeme, že krásná sněhová nadílka☃️, která na Klínovci stále panuje, je pro mnohé hodně lákavá a věříme, že dotyční byli v autě maximálně dva 👬 a měli poctivě nasazené roušky. Nicméně i tak prosíme, zkuste svůj nečekaně nabytý volný čas využívat smysluplněji 🎼🏋️‍♀️📖. Nečekali bychom, že to někdy budeme muset napsat, ale: NESJÍŽDĚJTE PROSÍM AUTEM SJEZDOVKY V AREÁLU ❌🚗❌…..a už vůbec ne tu černou 🤦‍♀️🤦‍♂️

29.3.2020 10:28
fikovnice

XXX.XXX.134.11

Né Jani, kanálama nechoď .....jsem se teď fakt nasmála, mě taky ulítne nějaké to písmeno, hlavně když jsem bez brejlí a někdy i nějaká hrubka, že když to pak čtu a už to nejde opravit, tak bych si nafackovala, ale tobě to písmenko "ulítlo" fakty kouzelně

No, upřímně - já se také nasmála. A zároveň nechápu, že to iFAUNA vzala, když vulgarismy odmítá. A víte co? Ve finále za to totiž může iFAUNA!!!

29.3.2020 12:56

Tak to jsem našel v jedné diskusi:

ČR 2020.

Švadlenky šíji doma ochranný materiál.

Kuchařky vaří paracetamol.

Instalatéři vyrábí plicní ventilátory.

Varny pervitinu vyrábí Remdesivir ...

29.3.2020 13:34

Při nedostatku teploměrů v lékárnách si strčte zrnka kukuřice do zadku.
Když vyletí popcorn, ihned kontaktujte svého lékaře.

29.3.2020 15:09
saola

XXX.XXX.250.214

Tohle by zatím s přehledem vyhrálo Zlatého Bludišťáka v anketě o nejbizardnější událost, související s povinným nošením roušek v ČR během pandemie:
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/policie-domlouvala-nudistum-na-pardubicku-aby-si-vzali-rousky-40318489

Zajímalo by mne, jak to tam ti policajti luštili......
A taky bych opravdu chtěla poznat blíž toho bdělého zoufalce, co nudisty nahlásil na tísňovou linku.

29.3.2020 15:28
lupus4

XXX.XXX.205.61

A taky bych opravdu chtěla poznat blíž toho bdělého zoufalce, co nudisty nahlásil na tísňovou linku.

no to já snad ani ne asi nějaká Kelišová, co jí děda utekl s dalekohledem na procházku ...

29.3.2020 20:45

Já si tůhle ráno namalovala oči, když už teda, tak aspoň to, co kouká z roušky a došla jsem po 10 minutách do práce rozmazaná, jako bych bulela celou cestu.....obtisknuté nahoře i dole, no jako když vám u ksichtu bouchnou kamna....to jak mi pod rouškou teče z nosu a když vidím obchod dostávám automaticky záchvaty kašle, takže nakoupit nemůžu, protože bych byla středem pozornosti mi taky leze na nervy....

neverend

29.3.2020 21:24
neverend

XXX.XXX.213.247

Roušky došly..No co,tak půjdu dnes "za Babiše".😀

29.3.2020 22:29

lupus4 napsal(a):

Tak to je fááákt super

30.3.2020 10:32
fikovnice

XXX.XXX.134.83

30.3.2020 10:35
fikovnice

XXX.XXX.134.83

Tak to je fááákt super

Ale sedí to...
Nechci vidět ten nárůst rozvodů, už teď vím o několika hodně napjatých situacích v rodinách.

30.3.2020 11:43
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.46.53

Krasnej 😃

30.3.2020 11:45
fikovnice

XXX.XXX.134.83

Btw, ony už jsou vyprodány i teploměry?! No to mě teda podrž!

30.3.2020 11:46
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.46.53

z deníku matky v karanténě

1) První den karantény
Karanténu vítám. Trochu volna mi prospěje, děti pomůžou, bude to taková senzační dovolená.
K obědu volím složitější pokrm, jelikož mám čas jej připravit. Filetované kachní prso, celerové pyré, rozvar z vína a nakládané naklíčené výhonky. Pro odpolední sladký polibek vybírám náročnější dezert. Děti jsou v klidu. Karanténu zvládáme. Začínám cvičit.
P.S. : zajímalo by mě, na co je na struhadle čtvrtá část struhadla. Zatím mi nic nepostrouhalo.

2) Druhý den karantény
Pokračuji v domácím úklidu . Co jsem nestihla včera, snad dokončím dnes. Děti rostou, rozhodnu se přebrat jim skříň. K obědu opět složitější jídlo, jehněčí s glazovanou řepou a tzatziki. Dezert crembrilé.
K večernímu vínu parmazánové čipsy. Opět cvičím. Úkoly zadané ze školy s vypětím sil splněné.
P.S.: parmezán na struhadle strouhat nejde

3) Třetí den karantény
Uklízet už se mi nechce. Dnes jen rychlovka v podobě špaget Carbonara. Bolí mě všechny svaly, vynechávám cvičení. Děti se musí učit sami, kontroluji je a dohlížím. K večernímu vínu dělám tyčinky.
Tři dny volna mi prospěly.
P.S.: struhadlo odolává všem mým pokusům.
4) Čtvrtý den karantény
Opět vše vydezinfikované . Nemá cenu vařit složitá jídla, děti to tolik neocení. Peču bábovku. Necvičím, nechce se mi. Sice se děcka musí učit, ale napsala jsem jim omluvenku, ať si užijí volno s námi. Dnes jsem se ani nelíčila, manžel se nelekl, ušetřím za make Up. Dnes víno bez pišingru
P.S. ani mýdlo nejde na struhadle.

5) Pátý den karantény
Děcka táhnou do domácí školy, včera se to s nimi nedalo vydržet. Omluvenku škrtám. K obědu jsou včerejší špagety. Bábovka taky zbyla. Bez make Upu, dnes se ani neholím, stejně to nikdo nevidí. Jeden den si prostě odpočinu. Víno otvírám už odpoledne. Pomalu mi odrůstají nehty a tvrdnou paty. Zítra se na to vrhnu. Dnes opět necvičím a ani neuklízím. To počká.
P.S. : struhadlo mě nezajímá

6) Šestý den karantény
Učitelky se zbláznily, tolik učiva? Psala jsem třídní, jsem blbá, dobře jsem se vdala, nevím co jsou příslovečný slovesa. Ona studovala šest let, ne já.V poledne otvírám víno. Dnes vaří děti, našla jsem jim recept na youtube. Dělají palačinky. Rozdala jsem úkoly, kdo co doma uklidí. Tlačí mě paty, ale nemám na to náladu.
Začíná mi zarůstat obočí
P.S. : struhadlo je v myčce

7) Sedmý den karantény
Děti opět dělají palačinky, jsou spokojený. Dnes se cítím unaveně, nevylézám z postele.
P.S.: struhadlo mě nezajímá

8) Osmý den karantény
Bylo nutné vstát a vyčistit si zuby a vyměnit spodní prádlo. Tuto aktivitu zapisuji do kalorických tabulek jako 20 minut intenzivního cvičení. K obědu opět palačinky. Na paty se nedá došlápnout, nehty jsou odrostlý, začíná mi růst knír. Děcka tvrdí, že se učí, asi na mobilu. K obědu si dávám víno.
P.S.: struhadlo je stále v myčce

9) Devátý den karantény
Mouka smíchaná s vodou se dá pít, nabobtná v břiše. Děckám lezou palačinky krkem, vylizují hrnec po špagetách. V TV zazní doporučení na roušky, nemáme. Nicméně je nutné sehnat, začíná se nám doma vířit prach. Dochází čisté prádlo. Víno k obědu.

10) Desátý den karantény
Dochází mouka. Místo roušky mám ponožky, už ani nepoznám, jestli jsou čistý. Děcka najely na úsporný režim, leží vedle mě. Pomalu přestávám mluvit, při psaní se mi pletou písmenka. V rámci domácího učení, to po mě čtou děcka. Odhodlám se vylézt z postele, bezúspěšně.
P.S.: dnes možná umyji struhadlo

11) Jedenáctý den karantény
Vím na co je ta divná strana struhadla. Jdou s ní oškrábat paty. Ty mě už netlačí. Vyrašil mi knír, ale není to v tom špinavém zrcadle vidět. Šimrají mě chlupy po celém těle. Nehty jsem si začala kousat.
Ponožky z obličeje nasazuji na nohy. Našla jsem čínskou polívku, počkám, až děcka usnout, aby mi jí nesežraly. Víno jsem si dala už ke snídani.
P.S.: struhadlo je dobrý nástroj 

12) Dvanáctý den karantény
Přestává mi to myslet, bez cvičení hubnu a slábnu, již nevím jak za sebou patří písmenka, aby dávaly souvislý text. Děcka odjdnsakfn mnaskfniuewz hsdjfkadfnm, …………………………………😂👍

30.3.2020 22:47
fikovnice

XXX.XXX.134.83

z deníku matky v karanténě

1) První den karantény
Karanténu vítám. Trochu volna mi prospěje, děti pomůžou, bude to taková senzační dovolená.
K obědu volím složitější pokrm, jelikož mám čas jej připravit. Filetované kachní prso, celerové pyré, rozvar z vína a nakládané naklíčené výhonky. Pro odpolední sladký polibek vybírám náročnější dezert. Děti jsou v klidu. Karanténu zvládáme. Začínám cvičit.
P.S. : zajímalo by mě, na co je na struhadle čtvrtá část struhadla. Zatím mi nic nepostrouhalo.

2) Druhý den karantény
Pokračuji v domácím úklidu . Co jsem nestihla včera, snad dokončím dnes. Děti rostou, rozhodnu se přebrat jim skříň. K obědu opět složitější jídlo, jehněčí s glazovanou řepou a tzatziki. Dezert crembrilé.
K večernímu vínu parmazánové čipsy. Opět cvičím. Úkoly zadané ze školy s vypětím sil splněné.
P.S.: parmezán na struhadle strouhat nejde

3) Třetí den karantény
Uklízet už se mi nechce. Dnes jen rychlovka v podobě špaget Carbonara. Bolí mě všechny svaly, vynechávám cvičení. Děti se musí učit sami, kontroluji je a dohlížím. K večernímu vínu dělám tyčinky.
Tři dny volna mi prospěly.
P.S.: struhadlo odolává všem mým pokusům.
4) Čtvrtý den karantény
Opět vše vydezinfikované . Nemá cenu vařit složitá jídla, děti to tolik neocení. Peču bábovku. Necvičím, nechce se mi. Sice se děcka musí učit, ale napsala jsem jim omluvenku, ať si užijí volno s námi. Dnes jsem se ani nelíčila, manžel se nelekl, ušetřím za make Up. Dnes víno bez pišingru
P.S. ani mýdlo nejde na struhadle.

5) Pátý den karantény
Děcka táhnou do domácí školy, včera se to s nimi nedalo vydržet. Omluvenku škrtám. K obědu jsou včerejší špagety. Bábovka taky zbyla. Bez make Upu, dnes se ani neholím, stejně to nikdo nevidí. Jeden den si prostě odpočinu. Víno otvírám už odpoledne. Pomalu mi odrůstají nehty a tvrdnou paty. Zítra se na to vrhnu. Dnes opět necvičím a ani neuklízím. To počká.
P.S. : struhadlo mě nezajímá

6) Šestý den karantény
Učitelky se zbláznily, tolik učiva? Psala jsem třídní, jsem blbá, dobře jsem se vdala, nevím co jsou příslovečný slovesa. Ona studovala šest let, ne já.V poledne otvírám víno. Dnes vaří děti, našla jsem jim recept na youtube. Dělají palačinky. Rozdala jsem úkoly, kdo co doma uklidí. Tlačí mě paty, ale nemám na to náladu.
Začíná mi zarůstat obočí
P.S. : struhadlo je v myčce

7) Sedmý den karantény
Děti opět dělají palačinky, jsou spokojený. Dnes se cítím unaveně, nevylézám z postele.
P.S.: struhadlo mě nezajímá

8) Osmý den karantény
Bylo nutné vstát a vyčistit si zuby a vyměnit spodní prádlo. Tuto aktivitu zapisuji do kalorických tabulek jako 20 minut intenzivního cvičení. K obědu opět palačinky. Na paty se nedá došlápnout, nehty jsou odrostlý, začíná mi růst knír. Děcka tvrdí, že se učí, asi na mobilu. K obědu si dávám víno.

9) Devátý den karantény
Mouka smíchaná s vodou se dá pít, nabobtná v břiše. Děckám lezou palačinky krkem, vylizují hrnec po špagetách. V TV zazní doporučení na roušky, nemáme. Nicméně je nutné sehnat, začíná se nám doma vířit prach. Dochází čisté prádlo. Víno k obědu.

10) Desátý den karantény
Dochází mouka. Místo roušky mám ponožky, už ani nepoznám, jestli jsou čistý. Děcka najely na úsporný režim, leží vedle mě. Pomalu přestávám mluvit, při psaní se mi pletou písmenka. V rámci domácího učení, to po mě čtou děcka. Odhodlám se vylézt z postele, bezúspěšně.
P.S.: dnes možná umyji struhadlo

11) Jedenáctý den karantény
Vím na co je ta divná strana struhadla. Jdou s ní oškrábat paty. Ty mě už netlačí. Vyrašil mi knír, ale není to v tom špinavém zrcadle vidět. Šimrají mě chlupy po celém těle. Nehty jsem si začala kousat.
Ponožky z obličeje nasazuji na nohy. Našla jsem čínskou polívku, počkám, až děcka usnout, aby mi jí nesežraly. Víno jsem si dala už ke snídani.
P.S.: struhadlo je dobrý nástroj 

12) Dvanáctý den karantény
Přestává mi to myslet, bez cvičení hubnu a slábnu, již nevím jak za sebou patří písmenka, aby dávaly souvislý text. Děcka odjdnsakfn mnaskfniuewz hsdjfkadfnm, …………………………………😂👍

Strašně jsem se u toho nasmála, super!
Ale na druhou stranu - toto je klasický popis těžké klinické deprese! Jen se tady rozjela nějak rychle!

30.3.2020 23:58

fikovnice napsal(a):
Ale na druhou stranu - toto je klasický popis těžké klinické deprese! Jen se tady rozjela nějak rychle!

Fíkovnice, vy jdete na všechno vědecky. Já, když mě něco pobobného postihne, řeknu si "fuj, potvoro líná, začni něco dělat" !

31.3.2020 08:47
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

fikovnice napsal(a):

Ano, je to deprese - Je to pro zlehčeni situace - a držím všem pěsti, ať se do ni nedostanou ☺

Třeba právě diky tomuto vláknu, kam ráda chodím !!! smích léčí 🌞

31.3.2020 09:01
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

z FB
Člověk by neřekl, že "leštit kliky" bude mít náhle zcela jiný rozměr

31.3.2020 12:05

Nevím, co se stane, až nám dojdou potraviny. Budu muset jít na lov? Vždyť já ani nevím, kde taková pizza žije.

31.3.2020 12:07

A jednou z Moravy :
V televizi prý říkali, že dezinfekce na ruce jde vyrobit i ze Slivovice....Tak to může vypustit z huby jedině pražák.

31.3.2020 12:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

A jednou z Moravy :
V televizi prý říkali, že dezinfekce na ruce jde vyrobit i ze Slivovice....Tak to může vypustit z huby jedině pražák.

Náhodooou jsem si ji ,,vyrobila" na přestříkání nákupu. To jsou ty slivky, určené na nohy...nebo pro Pražáky
P.S. to není vtip!

31.3.2020 13:55
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.46.53

Tohle nepatří do kolonky vtip...
Ale na zlepšení nálady to jistě pomůže

Tohle mi poslala moje stara paní učitelka ze základky, která je ted jako většina dříve narozenych doma sama - tak preposilam dal. 💖

31.3.2020 14:17
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tohle nepatří do kolonky vtip...
Ale na zlepšení nálady to jistě pomůže

Tohle mi poslala moje stara paní učitelka ze základky, která je ted jako většina dříve narozenych doma sama - tak preposilam dal. 💖

Moc hezké

31.3.2020 15:30

Staženo z netu autor neznámý

Původcem koronaviru COVID-19 je Jára Cimrman. V letech 1915 – 1919 se věnoval výzkumu virů, bakterií a epidemií, protože chtěl s jejich pomocí zastavit první světovou válku. Počítal, že po nakažení všech bojujících stran všichni vyhlásí kapitulaci a po podepsání míru dostanou od Járy vakcínu na uzdravení. První vytvořený virus poslal Jára v roce 1917 do Španělska na testy. Ovšem v laboratoři jim utekly myši. Ty pak roznesly virus mezi lidi. Na tzv. Cimrmanovu španělskou chřipku zemřelo asi 50 milionů lidí. Supr výsledek. Jára pak do konce války vyvínul nový virus, ovšem nemohl najít dobrovolníky na testování. 90%-ní pravděpodobnost úmrtí se všem zdála jako příliš velké riziko. Nevím proč. Cimrman nakonec virus otestoval na sobě. Infikace byla úspěšná, vakcína proti viru selhala a tak ho ohrožoval těžký zápal plic. Nakonec pomohla slivovice od strýčka z Valašska v podobě 50-litrového demižonu. Virus souboj se slivovicí prohrál.

Když se Cimrman vyléčil a vystřízlivěl vedle prázdného demižonu, uviděl na radnici novou československou vlajku. (kterou kdysi sám navrhnul a vyrobil ze dvou kusů roztrhaných kalhot bílé a červené barvy a ozdobil modrými kalhotkami Boženy Němcové, které mu darovala v mládí po nevinné procházce po Petříně.) Bylo po válce, jaro 1919. Jára spočítal podle složitého statistického vzorce, že další světová válka bude za sto let. (to ještě nevěděl, že za měsíc v Německu jistý desátník Hitler dostane průjem. Při útěku na záchod zakopne, upadne na hlavu a vyvolá válku již za 20 let.) Jára chtěl virus svěřit nejmoudřejší armádě, což byla dle něj ta čínská, neboť z Číny pocházeli v minulosti největší mudrci. Zakonzervoval virus, nazval ho COVID-19 (Cimrmanův Odzkoušený VIrový Destruktor, rok výroby 1919). Čínské armádě pak přišel balíček s příkazem „COVID-19, otevřít za sto let.“ Armáda balíček uložila v laboratoři ve Wu-Chanu a v prosinci 2019 ho otevřela. Zbytek příběhu už znáte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík