Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 KčDobrý den,poslední dobou mi zacal andulak okusovat mříže je v kleci se samičkou a když je venku ta samička tak to dělá skoro nonstop.Přitom je pravidelně pouštěný takže se má možnost proletět.Nevím co mám dělat v kleci má mnoho věcí na okusování např.sépiovou kost....Kdyby někdo věděl prosím poraďte Děkuji.
kikus
napsal(a):
Dobrý den,poslední dobou mi zacal andulak okusovat mříže je v kleci se samičkou a když je venku ta samička tak to dělá skoro nonstop.Přitom je pravidelně pouštěný takže se má možnost proletět.Nevím co mám dělat v kleci má mnoho věcí na okusování např.sépiovou kost....Kdyby někdo věděl prosím poraďte Děkuji.
Dobrý den,dávejte jim nyní čerstvé větvičky s pupeny z ovocných stromů, uvidíte jak se tím zabaví a je to pro ně velmi dobré.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Dobrý den,tazateli.
Toto dělá spousta papoušků,párkráte si o drát třeba čistil zobák a zjistil,že dochází k tomu,že drát rezonuje,prostě má zábavu z toho skřípání,spousta ptáků dokáže ramplovat se závěsnou miskou,líbí se jim ten rachot,nebo se zavěšeným řetízkem,nebo zvonečkem,někdy to je neúnosné a musíte to vyndat,zkuste něco někam zavěsit,co se bude houpat,aby na to dosáhl,né na provázek,může se uškrtit.
Papoušci jsou všeobecně hraví,tento má hudební vlohy,tak hraje na dráty od klece.