Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2020 20:27
kikus

XXX.XXX.195.96

Dobrý den,poslední dobou mi zacal andulak okusovat mříže je v kleci se samičkou a když je venku ta samička tak to dělá skoro nonstop.Přitom je pravidelně pouštěný takže se má možnost proletět.Nevím co mám dělat v kleci má mnoho věcí na okusování např.sépiovou kost....Kdyby někdo věděl prosím poraďte Děkuji.

3.4.2020 20:39
kareta

XXX.XXX.84.6

Určitě máte klec na které je barva .Dělají to proto že je baví tu barvu okusovat . Kupte klec pochromovanou a nebudou to dělat .

3.4.2020 21:42
kikus

XXX.XXX.195.96

kareta napsal(a):
Určitě máte klec na které je barva .Dělají to proto že je baví tu barvu okusovat . Kupte klec pochromovanou a nebudou to dělat .

no právě že barva tam není

3.4.2020 22:24
jf97

XXX.XXX.62.12

kareta napsal(a):

Bože, bože kareto, kolikrát je lepší mlčet než dávat takovou odpověď.

4.4.2020 06:50
kareta

XXX.XXX.84.6

jf97 napsal(a):
Bože, bože kareto, kolikrát je lepší mlčet než dávat takovou odpověď.

Raději takovou odpověd než ty tvoje pindy co jsi tady nademnou napsal . Vyprav se raději na bidla už je jaro .

4.4.2020 07:30
JoPe

XXX.XXX.82.6

kikus napsal(a):
Dobrý den,poslední dobou mi zacal andulak okusovat mříže je v kleci se samičkou a když je venku ta samička tak to dělá skoro nonstop.Přitom je pravidelně pouštěný takže se má možnost proletět.Nevím co mám dělat v kleci má mnoho věcí na okusování např.sépiovou kost....Kdyby někdo věděl prosím poraďte Děkuji.

Dobrý den,dávejte jim nyní čerstvé větvičky s pupeny z ovocných stromů, uvidíte jak se tím zabaví a je to pro ně velmi dobré.

alfonzo

4.4.2020 10:38
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Dobrý den,tazateli.
Toto dělá spousta papoušků,párkráte si o drát třeba čistil zobák a zjistil,že dochází k tomu,že drát rezonuje,prostě má zábavu z toho skřípání,spousta ptáků dokáže ramplovat se závěsnou miskou,líbí se jim ten rachot,nebo se zavěšeným řetízkem,nebo zvonečkem,někdy to je neúnosné a musíte to vyndat,zkuste něco někam zavěsit,co se bude houpat,aby na to dosáhl,né na provázek,může se uškrtit.
Papoušci jsou všeobecně hraví,tento má hudební vlohy,tak hraje na dráty od klece.

Přidejte reakci

Přidat smajlík