alfonzo

XXX.XXX.0.243
Jinak nemohu.Vážený negramote,co tam asi chcete dělat?
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Takže si tam jedete pro krmení a ti další také a všichni tam budete kšeftovat jako kdykoli jindy s čímkoli,takže černá burza,je mě to fuk,takto blbej nejsem,ale koledujete si o nepříjemnosti,Nedivte se případným následkům,je to váš boj.A negramot jste,protože toto by normální běžně myslící člověk neuvedl na netu.Udal jste se vlastně sám,nikoli,vy jste to pouze oznámil celému světu přes internet.
alfonzo
napsal(a):
Takže si tam jedete pro krmení a ti další také a všichni tam budete kšeftovat jako kdykoli jindy s čímkoli,takže černá burza,je mě to fuk,takto blbej nejsem,ale koledujete si o nepříjemnosti,Nedivte se případným následkům,je to váš boj.A negramot jste,protože toto by normální běžně myslící člověk neuvedl na netu.Udal jste se vlastně sám,nikoli,vy jste to pouze oznámil celému světu přes internet.
tak super, ješte to oznamte a mate splneno
Kafiko, vy patříte bohužel mezi tu spoustu
Vám pořád nedochází, co obnáší nouzový stav, že jo?
alfonzo

XXX.XXX.0.243
kafiko
Koukám,že oznamování vám není cizí,myšlenka matkou činu,jasně jsem napsal,že je mě to fuk kapišto.
kafiko
napsal(a):
tak super, ješte to oznamte a mate splneno
Já bych řekla, že oznamovat to nikdo ani nemusí, ale úřady ze Sobotky si to pohlídají, tak jako v Kladně. Najděte si příspěvek - Burza Kladno, to co platí tam, platí na všech burzách. Prodáváním a nakupováním před areálem, porušujete hodně zákonů a v době nouzového stavu je to o moc závažnější. Tu pokutu bych fakt platit nechtěla, ale je to jen na Vás jak se rozhodnete.
kakadu 1234
napsal(a):
Jediný co mě vážně zaráží je že manželka majitele RÁJ EXOTIC je zaměstnankyně Městké Policie Praha a tak to porušuje zákon? tak to vážně nechápu!!!
Tak to by se měla paní manželka vyjádřit a danou situaci nám správně vyložit. Třeba to všichni špatně chápeme a před areálem výstaviště se může směle obchodovat.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
"Na místo u policie se hlásí tři uchazeči. U pohovoru se ptají prvního: "Kolik je 2+2?" - "Eee..pět?" - "Špatně, je to čtyři, ale jen jste se trochu zmýlil, tak vás ještě vezmeme." Pak přijde druhý a ptají se ho: "Kolik je 2+2?" - "No, to bude asi tři, ne?" - "Kdepak, jsou to čtyři, ale jen jste se trochu zmýlil, tak my vás ještě vezmeme." Pak přijde třetí a toho se zeptají: "Kolik je 2+2?" - "Čtyři." - "No, je to sice správně, ale je nám líto, všechna místa jsou už obsazena!"