Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2020 15:34
kafiko

XXX.XXX.31.161

dobry den v nedeli 12,4 si pojedu pro krmeni, mohu s sebou vzit ruzne budky po tel domluve, pocty a druhy, čim dřiv tim lepe, tel 723384940 jinak byvama uvnitr na podiu,

alfonzo

4.4.2020 15:44
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Jinak nemohu.Vážený negramote,co tam asi chcete dělat?

4.4.2020 16:13
kafiko

XXX.XXX.31.161

alfonzo napsal(a):
Jinak nemohu.Vážený negramote,co tam asi chcete dělat?

važeny inteligente, jedu sipro krmeni ,viz inzerat Raj exotic, tak se neserte

alfonzo

4.4.2020 16:26
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Takže si tam jedete pro krmení a ti další také a všichni tam budete kšeftovat jako kdykoli jindy s čímkoli,takže černá burza,je mě to fuk,takto blbej nejsem,ale koledujete si o nepříjemnosti,Nedivte se případným následkům,je to váš boj.A negramot jste,protože toto by normální běžně myslící člověk neuvedl na netu.Udal jste se vlastně sám,nikoli,vy jste to pouze oznámil celému světu přes internet.

4.4.2020 16:36
kafiko

XXX.XXX.31.161

alfonzo napsal(a):
Takže si tam jedete pro krmení a ti další také a všichni tam budete kšeftovat jako kdykoli jindy s čímkoli,takže černá burza,je mě to fuk,takto blbej nejsem,ale koledujete si o nepříjemnosti,Nedivte se případným následkům,je to váš boj.A negramot jste,protože toto by normální běžně myslící člověk neuvedl na netu.Udal jste se vlastně sám,nikoli,vy jste to pouze oznámil celému světu přes internet.

tak super, ješte to oznamte a mate splneno

4.4.2020 16:37
saola

XXX.XXX.97.72

Kafiko, vy patříte bohužel mezi tu spoustu

Vám pořád nedochází, co obnáší nouzový stav, že jo?

alfonzo

4.4.2020 16:46
alfonzo

XXX.XXX.0.243

kafiko
Koukám,že oznamování vám není cizí,myšlenka matkou činu,jasně jsem napsal,že je mě to fuk kapišto.

4.4.2020 18:03
exotchov

XXX.XXX.168.151

Hezky ,ja porad rikam nedrzte spolu,kseft je kseft tak rovnou jako ve vlade-ta na nas taky s...,da sobe a obycejni lide cekaji jak ........

4.4.2020 21:06
miladas

XXX.XXX.145.214

kafiko napsal(a):
tak super, ješte to oznamte a mate splneno

Já bych řekla, že oznamovat to nikdo ani nemusí, ale úřady ze Sobotky si to pohlídají, tak jako v Kladně. Najděte si příspěvek - Burza Kladno, to co platí tam, platí na všech burzách. Prodáváním a nakupováním před areálem, porušujete hodně zákonů a v době nouzového stavu je to o moc závažnější. Tu pokutu bych fakt platit nechtěla, ale je to jen na Vás jak se rozhodnete.

5.4.2020 08:36
kakadu 1234

XXX.XXX.54.161

Jediný co mě vážně zaráží je že manželka majitele RÁJ EXOTIC je zaměstnankyně Městké Policie Praha a tak to porušuje zákon? tak to vážně nechápu!!!

5.4.2020 08:56
miladas

XXX.XXX.145.214

kakadu 1234 napsal(a):
Jediný co mě vážně zaráží je že manželka majitele RÁJ EXOTIC je zaměstnankyně Městké Policie Praha a tak to porušuje zákon? tak to vážně nechápu!!!

Tak to by se měla paní manželka vyjádřit a danou situaci nám správně vyložit. Třeba to všichni špatně chápeme a před areálem výstaviště se může směle obchodovat.

alfonzo

5.4.2020 13:01
alfonzo

XXX.XXX.0.243

"Na místo u policie se hlásí tři uchazeči. U pohovoru se ptají prvního: "Kolik je 2+2?" - "Eee..pět?" - "Špatně, je to čtyři, ale jen jste se trochu zmýlil, tak vás ještě vezmeme." Pak přijde druhý a ptají se ho: "Kolik je 2+2?" - "No, to bude asi tři, ne?" - "Kdepak, jsou to čtyři, ale jen jste se trochu zmýlil, tak my vás ještě vezmeme." Pak přijde třetí a toho se zeptají: "Kolik je 2+2?" - "Čtyři." - "No, je to sice správně, ale je nám líto, všechna místa jsou už obsazena!"

Přidejte reakci

Přidat smajlík