Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 KčDobrý den, chtěl sem se zeptat u tehle tmavě - fialový andulky, o jakou mutaci se jedna? Má prý žlutou škrabošku. Fialovou ze žlutou hlavičkou sem ještě neviděl. Samec je - zelený, a samice prý modrá.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
To je ta v utajení, ukrytá za tou větví?Žlutá hlavička tam vykukuje,tak bude žlutohlavá.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Ani můj název,který jsem uvedl není svým způsobem správný,mělo by být žlutočelá,žlutolící je teprve vedle,měla by mít jen žluté líce,nikoli čelo,jako například rosela stanlei,nebo žlutolící kakadu.Názvosloví je někdy pěkně promotané.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Zrovna ten pták za větví má světlé týlo,ale spíš bělavé,může být opalín,hned jsem to nenapsal,všiml jsem si pozdě,opravit nemohu,píšu od boku vše nevratně.
Valentko
XXX.XXX.117.185
Pepca1
napsal(a):
Dobrý den, chtěl sem se zeptat u tehle tmavě - fialový andulky, o jakou mutaci se jedna? Má prý žlutou škrabošku. Fialovou ze žlutou hlavičkou sem ještě neviděl. Samec je - zelený, a samice prý modrá.
Ja mámtakú istú andulku. Ale nikdy som si nezisťoval o akú mutáciu ide. Ale táto mutácia sa mi ľúbi.
Také mám takovou, ikdyž na fotce vypadá spíš, že je šedá. Jako mládě před přepeřením byla hodně fialová. Oba její rodiče neměli žlutou kresbu.
jarat
napsal(a):
Také mám takovou, ikdyž na fotce vypadá spíš, že je šedá. Jako mládě před přepeřením byla hodně fialová. Oba její rodiče neměli žlutou kresbu.
Vidím to na DD modrou (šedomodrou) s V violet faktorem evropskou žlutolící . Pokud oba rodiče jsou fenotypově bělolici musí být minimálně jeden DF žlutolící.
Valentko
XXX.XXX.117.185
Pepca1
napsal(a):
Máte fotku vaši andulky?
Nie ale nabudúce ju môžem odfotiť.
vabl
napsal(a):
Vidím to na DD modrou (šedomodrou) s V violet faktorem evropskou žlutolící . Pokud oba rodiče jsou fenotypově bělolici musí být minimálně jeden DF žlutolící.
Matka této samičky je fialová šedokřídlá a otec šedofialový - mauve - a jeho rodiče 0,1 fialová + 1,0 duhový.
Všichni sourozenci této samičky na fotce měli žluté hlavy + ocasy, a byli výrazně fialoví.