Samička andulky si tře zadeček o dno klece

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2021 13:36
Ozzinka

XXX.XXX.202.38

Dobrý den,
V pondělí 12.4. jsme si pořídila samičku andulky ze zverimexu, pro jistotu jsem ji dala zvlášť na izolaci než ji přidám k ostatnímu ptactvu doma. Pravidelně ji chodím kontrolovat a měnit vodu i próso. Trávím tam čas a sleduji.
Ze začátku se chovala normálně, Prozkoumávala provizorní klec, jedla pila a občas se ozvala. Druhý den začala více pokřikovat a byla více akční...oklovala si sepiovou kost a začala i trhat noviny na dně klece. Brala jsme to klidně, jelikož není první andulka co mi trhala no viny a řekla jsme si že to nebudu řešit že pak bude mít v kleci stejně ptačí podestýlku. Ale včera se začala chovat divně...aspoň myslím... Začala se třít zadečkem o dno klece v místě, kde má noviny natrhnuté.
Andulce nepadá peří a nemá zadeček ani nijak nateklý ani opelichaný, normálně jí a pije
Přikládám její fotku.
Děkuji za odpovědi a rady :)

Neregistrovaný uživatel

15.4.2021 14:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Potřebuje kamaráda.

15.4.2021 14:48
Ozzinka

XXX.XXX.202.38

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Potřebuje kamaráda.

Kamaráda na ní již čeká, ale bojím se si ji ještě dát do místnosti kde již mám svoje ptáčky, jelikož se bojím jestli nemůže mít nějakou nemoc, ale zatím jsme nic neviděla kromě toho tření co začala dělat.

15.4.2021 16:43
exotchov

XXX.XXX.168.151

No kdyz jenom andulka ,tak to je v pohode.

Přidejte reakci

Přidat smajlík