Uživatel s deaktivovaným účtem

Suffolk je hodne odolny. Porody jsem mel vzdy v pohode, zadne dokrmovani. Chodivy zas tak moc nejsou, ale aspon nemaji tendence zdrhat. Obecne bez pop penkneho berana hledejte u malo a mini chovatelu. Jelikoz velkochovatel pekneho uchovni a zbudou ti horsi. Stejne tak jehnice a bahnice. Navic jsou platci dph.
Nebo zkuste krizeneho berana treba suffxroman nebo suffxzwart ci suffxvychodofriska. To staci projet par vesnicema v okoli, pokoukat co maj lidi u baraku a poptat se. Na nachodsku znam dva chovatele cluna.
Jsem od Brna, právě se bojím, aby mi ty moje kříženky, které jsou přeci jen menší než čisté sf dobře porodily hlavně ten poměr pánev matky x hlava jehněte.
Mohla bych poprosit, o kontakt na chovatele clun foresta? zkusila jsem teď oslovit jednoho známého, ale kontaktů není nikdy dost :) Do Prahy občas jezdím, tak si maximálně v kufru přivezu jednou něco užitečného
A děkuji za rady
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na krizenky mensiho vzrustu by mel prijit poprve beran mensiho plemene, treba romanak a az pak nejakej masnak. Ale ja jsem to taky risknul tak doufam ze to pujde bez problemu. Zase je to pul napul, takze by i to mlade melo byt mensiho vzrustu po narozeni po matce.