Nesestouplá varlata beran - neplodnost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2015 13:53

Mam dotaz na zkusene. Mam lonskeho beranka, cca 10 mesicu. Nekdy po 6 mesici prodelal nemoc, presne urceni neznam, mel prujem a skoncil v krecich na zadech. Vylizal se z toho. Do te doby to byl premiovy kus, nejvetsi nejhezci. Po teto prihode se me zda ze se mu zmensily varlata. Jsou velikosti tak pesti prumerneho chlapa. Nevysi jako to bylo u jeho vrstevniku. Muze se jednat o nesestoupeni varlat a tudiz mam chlapika bez zivych spermii? Tohle jsem nikdy neresil a rikal jsem si ze mu trva nez se sprvi z one choroby. Mel jsem na skok letos berany dva, takze stado obskocene bude. Ale myslim ze ne zasluhou mladika :(.

13.1.2015 16:22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mam dotaz na zkusene. Mam lonskeho beranka, cca 10 mesicu. Nekdy po 6 mesici prodelal nemoc, presne urceni neznam, mel prujem a skoncil v krecich na zadech. Vylizal se z toho. Do te doby to byl premiovy kus, nejvetsi nejhezci. Po teto prihode se me zda ze se mu zmensily varlata. Jsou velikosti tak pesti prumerneho chlapa. Nevysi jako to bylo u jeho vrstevniku. Muze se jednat o nesestoupeni varlat a tudiz mam chlapika bez zivych spermii? Tohle jsem nikdy neresil a rikal jsem si ze mu trva nez se sprvi z one choroby. Mel jsem na skok letos berany dva, takze stado obskocene bude. Ale myslim ze ne zasluhou mladika :(.

Kdyby měl nesestouplá varlata, tak nevidíte varlata žádná.

Ale existují samozřejmě choroby, které zapříčiňují dočasné nebo trvalé poškození varlat, které se projevuje právě jejich zmenšením a samozřejmě neplodností.

13.1.2015 22:41
martin d.

XXX.XXX.40.154

Rád bych se zeptal na jednu informaci. Řekněme že budu kupovat berana. Vypadá dobře, plemenné hodnoty chvalitebné, chovatel mi řekne jaký má za sebou beran pěkný potomky, přivezu ho ke svým ovečkám a on se neprojevuje že by na ovce skákal. Může se chovatel proti tomuto nějak bránit?

16.1.2015 10:49

Pridavam fotku. Kvalita nic moc ale nechtel jsem ho v ohrade nahanet.

16.1.2015 10:50

Přidejte reakci

Přidat smajlík