Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2015 20:25
verstica1

XXX.XXX.90.75

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zkušenějších, zda by mi poradili jaké mají zkušenosti s nakládáním čerstvých kozích sýrů. Solíte v solném nálevu před naložením do oleje a nebo nakládáte nesolené? Předem děkuji za jakékoliv příspěvky. Katka.

4.2.2015 20:48
lilo

XXX.XXX.201.210

Solim pred v nalevu 16% a zkusenosti mam jen ty nejlepsi... :) Ale neni nutne nakladat syry dlouho...v oleji sice vydrzi ale kdyz je cerstve nakrajite zasypete bylinami a zakapnete olejem... Svoji sluzbu to rozhodne udela, na taliri to narame vypada a navic to velmi smakuje, v lete k tomu neodmyslitelne patri rajcata, papricky a jine dobrutky z tekutych pivo ci vino zalezi na tom jake chute preferujete a jake byliny a ingredience pouzijete...

Přidejte reakci

Přidat smajlík