Barevné kouzlení Paní přírody

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.2.2015 19:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

V období porodů se na iFauně nejčastěji řeší spouta problémů až kastastrof. Proto bych ráda založila veselejší téma a to nejen klasické "pochlubte se s přírůstky", protože na to chovatelé většího počtu zvířat už nehrají, ale mě vždycky fascinuje, jaké dokáže příroda vykouzlit barevné kombinace a tvary kreseb..
Nám se dnes kupříkladu narodilo malé "oslátko" :) a jeho sestřička je napůl hnědá a bílá s pravidelnými puntíky na páteři...
A jaké zajímavosti máte ve stáji Vy? ;).

7.2.2015 19:50
lilo

XXX.XXX.201.210

Ty jsou kouzelni... Blahopreju... Ja musim cekat az do brezna a uz se nemuzu dockat... Jsem napjata jak struna a odpocitavam kazdy den...

7.2.2015 21:33
moonika

XXX.XXX.194.218

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
V období porodů se na iFauně nejčastěji řeší spouta problémů až kastastrof. Proto bych ráda založila veselejší téma a to nejen klasické "pochlubte se s přírůstky", protože na to chovatelé většího počtu zvířat už nehrají, ale mě vždycky fascinuje, jaké dokáže příroda vykouzlit barevné kombinace a tvary kreseb..
Nám se dnes kupříkladu narodilo malé "oslátko" :) a jeho sestřička je napůl hnědá a bílá s pravidelnými puntíky na páteři...
A jaké zajímavosti máte ve stáji Vy? ;).

Krásni:) nám sa po bielej kríženke zadarila s bielym capom v 2012 takáto slečna:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík