Zkušenosti s onkologickými pacienty

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2015 10:42
jecmi

XXX.XXX.160.98

Zdravím, máte někdo osobní zkušenosti s podáváním kozího mléka onkologickým pacientům? Můžete se prosím podělit o výsledky?
Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2015 10:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, mám tu nejosobnější zkušenost. S tím rozdílem, že jsem stála v opozici vůči tradiční medicíně a přes odpor lékařů nepodstoupila jinou terapii než operaci. Takže jsem nebyla oslabená chemo- a radioterapií. Moje léčba spočívala vlastně jen v užívání japonského přípravku s houbou ši-take a kozího mléka. Je to už 6,5 roku a nemám problém. M.

18.3.2015 11:03
profesor1

XXX.XXX.192.99

Už se tu o tom v minulosti psalo, ale nevím jestli někdo doložil zkušenosti s vyléčením. Pití kozího(ovčího) mléka je hlavně prevence. Při chemu má určitě dobré účinky pro organismus.
Někde jsem četl o slovenském herci, který když mu zjistili rakovinu se stáhl někam do ústraní a tam přežíval z 90% jen na ovčích- kozích produktech. Údajně nádor úspěšně překonal. Ale to co píši mám jen z doslechu, osobní zkušenost nemám.

18.3.2015 21:35
moonika

XXX.XXX.202.159

profesor1 napsal(a):
Už se tu o tom v minulosti psalo, ale nevím jestli někdo doložil zkušenosti s vyléčením. Pití kozího(ovčího) mléka je hlavně prevence. Při chemu má určitě dobré účinky pro organismus.
Někde jsem četl o slovenském herci, který když mu zjistili rakovinu se stáhl někam do ústraní a tam přežíval z 90% jen na ovčích- kozích produktech. Údajně nádor úspěšně překonal. Ale to co píši mám jen z doslechu, osobní zkušenost nemám.

Adamovič tvrdí že nádor vyhladoval. "Vtedy som musel byť 42 dní mimo práce a celý čas som nič nejedol, len pil vodu." A kozie mlieko pil až pri rekonvalescencii.

18.3.2015 21:41
moonika

XXX.XXX.202.159

Verím v pozitíva kozieho mlieka ale podľa bezo zmeny stravovania, životného štýlu a pozitívnejšieho myslenia kozie mlieko na rakovinu nevystačí. Keď už tak Budwigovej metóda, pri ktorej môžete používať kozí tvaroh+ľanový olej a mleté ľanové semienka + to obnáša celkovú zmenu stravovania a pod. Na nete je o tom dosť info a na yahoo v skupine flaxseedoil2 je kopa svedectiev ľúdí ktorým táto metóda pomohla zdolať rakovinu.

18.3.2015 21:43
lilo

XXX.XXX.201.210

O vyhladoveni nadoru jsem take cetla celou knihu byla to dieta kde se pila stava z cervene repy, mrkve, brambory, clere a cerne redkve a samozrejme celkovy popis te diety toho pribehu jak toho raka prekonal... a cista voda... nic se nejedlo... Ono ale asi hodne zalezi na typu nadoru a jeho lokaci... ja si myslim ze kozi mleko je v tomhle ohledu asi spise precenovane...

18.3.2015 21:55
profesor1

XXX.XXX.192.99

Nejde o přeceňování, jde o to že ovce-kozy netrpí nádorovými onemocněními.
4: moonika - možná to byl ten Adamovič, už nevím.

18.3.2015 22:05
lilo

XXX.XXX.201.210

...i kdyz bych rada verila tomu aby to tak bylo...

18.3.2015 22:10
moonika

XXX.XXX.202.159

profesor1 napsal(a):

To je práveže taká "povera", aj ony ňou trpia:( najmä rakovinou kože aj keď to nie je asi tak bežné ale proste aj kozy tým trpia.

19.3.2015 07:46
jecmi

XXX.XXX.160.98

moonika napsal(a):
To je práveže taká "povera", aj ony ňou trpia:( najmä rakovinou kože aj keď to nie je asi tak bežné ale proste aj kozy tým trpia.

Netrpí. Koza není schopna dostat rakovinu. Dokonce se snažili kozu nakazit rakovinou a nepodařilo se.

19.3.2015 08:33
moonika

XXX.XXX.202.159

Neberte to že sa chcem hádať alebo čo, to absolútne nie. Len proste je to fakt tak. Stačí keď dáte do googlu "skin cancer in goats" a vybehne vám kopa článkov. Tiež by som bola radšej keby to tak nebolo. Alebo tu máte o tom podrobnejší článok http://www.tennesseemeatgoats.com/articles2/skincanceringoat06.html.

19.3.2015 08:54
roklanka

XXX.XXX.45.82

Koza sice rakovinu nedostane, to je pravda, ale její mléko rakovinu nevyléčí. Je méně zatěžující na lidské trávení, to ano, kozí mlezivo se dává lidem s onkologickým onemocněním na povzbuzení imunity, jako podpůrný prostředek, nikoliv lék. Kdyby bylo tak zázračné, tak by kozaři neonemocněli rakovinou a tak to není. Vím, že tonoucí se stíbla chytá, ale kamarád kozař, který choval 30 let kozy a nepil jiné mléko než kozí na rakovinu odešel.

19.3.2015 09:13
tom.tady

XXX.XXX.159.83

profesor1 napsal(a):

No možná na rakovinu netrpí, ale chcípají na ni. Aspoň ta moje na ni pošla, a metastázy měla všude možně. Potvrzené pitvou SVÚ. Tak tak

19.3.2015 09:17
profesor1

XXX.XXX.192.99

Tak jste neměl kupovat kozu v Černobilu a pak pást kozu na radioaktivních haldách v Jáchymově.

19.3.2015 09:27
moonika

XXX.XXX.198.75

Dala by som vám tu aj nejaké fotky ako vyzerá rakovina kože u kôz ale nekukalo by sa na to dobre. V dnešnom svete keď ani vzduch ani voda ani potraviny nie sú "košer", by bol skutočne zázrak keby aj ony tým netrpeli. Veď aj to obilie ktorým ich kŕmime je striekané atď. Našťastie to nie je tu u nás také bežné.

19.3.2015 09:37
jecmi

XXX.XXX.160.98

moonika napsal(a):
Neberte to že sa chcem hádať alebo čo, to absolútne nie. Len proste je to fakt tak. Stačí keď dáte do googlu "skin cancer in goats" a vybehne vám kopa článkov. Tiež by som bola radšej keby to tak nebolo. Alebo tu máte o tom podrobnejší článok http://www.tennesseemeatgoats.com/articles2/skincanceringoat06.html.

No, je mi to líto, anglicky vůbec neumím. Tedy- je-li to anglicky.
Jinak díky za infa.

19.3.2015 09:38
tom.tady

XXX.XXX.159.83

profesor1 napsal(a):
Tak jste neměl kupovat kozu v Černobilu a pak pást kozu na radioaktivních haldách v Jáchymově.

Ono to bylo vlastně v Bohnicích

19.3.2015 19:59
cipsinka

XXX.XXX.228.94

Roklanka má pravdu rakovinu mléko neléčí ale může pomáhat.Náš syn dostal ve 3 letech rakovinu.Po sériích chemoterapie z něj byla malá troska.Nedokázal nic sníst navzdory zákazu jsem mu začala po troškách dávat mlezivo.Potom i mléko kupodivu se mu začala vracet chuť k jídlu.Potom už nepil nic jiného a dobre zvládl i následné ozarování a zotavovaní.Teď jsme 2 roky po léčbě kluk mléko pije porád a je to statný chlap o kterém by nikdo nerekl że byl jen żivouci kostra.Nevím zda to byloýdíky našim kozám ale určitě jo protoże do té doby nic nezabralo.Takźe mléko neléčí ale můże pomoci pri léčbě.Aspoň toď teda můj n ázor.

19.3.2015 22:25
Pola

XXX.XXX.220.42

Pití syrových šťáv - tzv. Breussova metoda je vlastně detoxikace organismu. Je to skutečně léčebná metoda. Je ale náročná na organismus ve spotřebě energie. I zdravý člověk dostane zabrat při čištění těla. Závisí na kondici pacienta, (fyzické i psychické), má-li smysl něco takového zkouśet. Pokud je navíc imunita likvidována chemicky nebo ozařováním...Osobně věřím na pomoc léčitele, který pracuje s energií. Doplňuje organismu to, co nejvíc v této situaci postrádá. Životní sílu. Ne každý si však na tuto pomoc troufá, ale najdou se takoví léčitelé.
Určitě i kozí mléko má svůj energetický přínos, také není alergenem a je výživné. Stejně tak bych hledala pomoc u rostlin: pupeny z černého rybízu teď právě, sedmikrásky do polévky, jitrocel, merlík, potočnice do salátu, mochna husí, řebříček, vršky kopřiv a vojtěšky, pampeliška, rozrazil, květy hluchavky, kontryhel... je možné z toho všeho mixovat zelené šťávy, nechat překapat a okyselit mírně citronem, aby se nebouřil žaludek z nezvyklého. Ph v organismu při rakovině kyselé se obrací takto v zásadité.Také přípravky z pupenů /gemmoterapie/ od paní Podhorné z firmy "Naděje" jsou hodně zajímavé. A včelí výrobky? Pyl v granulkách, mateří kašička i propolis, všechny tyto malé pomocníky zapojit, přidat meditace a uvolnění, aby energie mohla proudit... I když to sem nepatří /omluvte mne/ rozumím té úzkosti.
POLA.

19.3.2015 22:34
profesor1

XXX.XXX.192.99

No vidite a zrovna mateří kašička se přizjištění nádoru v těle vůbec nedoporučuje, protože je to šílená energetická bomba, která podporuje růst nádoru.
Ale aby jste měli nad čím přemýšlet, tak taky přidám něco do placu - http://www.zdravi4u.cz/alternativni-medicina/7333-rusky-profesor-cukrovka-a-rakovina-jsou-vymyslene-nemoci-a-daji-se-lecit.

19.3.2015 23:28
moonika

XXX.XXX.198.75

Kolostrum je taký zázrak, super že ste ho synčekovi dávali.
Keď uz píšeme o tejto téme, napíšem vám moju skúsenosť. Minulý rok sa mi urobila na krku na boku na jednej strane pri štítnej žľaze uzlina, resp tú uzlinu som tam mala dhšie ale bola maličká a nemenila sa až do min. roka kedy sa zrazu začala zväčšovať. V zime už bola veľkosti vlašského orecha. Mojej mame v rovnkom veku ako som si to našla ja(38-39) sa tiež dokonca na tom istom mieste vytvorila rovnako vyzerajúca hrča. Bolo to malígne, operovali, dostávala rádiojód potom mala viac x reoperácie uzlín atď. Takže som toho mala hlavu v smútku lebo som vedela čím všetkým si prešla mamina. Nešla som s tým lekárom takže môžeme polemizovať či to bolo či nebolo zhubné. V každom prípade som sa v prvej polke januára začala naplno stravovať podľa Budwigovej protokolu. Gro je o.i. za studena lisovaný ľanový olej zmixovaný s tvarohom + ľanové semienka čerstvo zomleté, podstatu tejto kombinácie si vygúglite, prišla na to nemecká výskumníčka biochemička, perfektná osôbka, ktorá už nie je medzi nami, zomrela v 95 rokoch. K tomu základu patrí aj zmena stravovania, pitie štiav, vylúčenie cukru a pod. JA to robím s kozím tvarohom, našťastie som jednu kozu nepripustila tak som mala mlieko aj cez zimu. No a čo vám chcem povedať, po 3. týžDňoch sa začala hrča viditelne zmenšovať a dnes je velkosti malej fazulky, už ju nie je vidieť. Som z toho paf, pokračujem v tom ďalej, a tým čo majú problémy odporúčam aby o tom hľadali na nete info.

21.3.2015 23:56
Pola

XXX.XXX.220.42

Děkuji za informace o "Budwic protocol". Tato metoda budí důvěru. Včetně olejových zábalů a výplachů střev. Věřím, že vám pomohla zastavit jakýsi proces, ať to byl předrakovinný stav nebo něco jiného. Určitě pomůže i na obyčejné bolavé klouby a záda. Proč to nezkusit - věčně na tom božím povětří... POLA.

slunecnyden

22.3.2015 13:56
slunecnyden

XXX.XXX.136.131

jecmi napsal(a):
No, je mi to líto, anglicky vůbec neumím. Tedy- je-li to anglicky.
Jinak díky za infa.

To nevadí, že neumíte anglicky - dejte si google - translator /překladač/. Nastavte si angličtina, čeština.

Přidejte reakci

Přidat smajlík