Zažili jste to, prožíváte něco podobného? Březost?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2015 19:28
roza

XXX.XXX.9.3

Mám dotaz jsem už zoufalá, s kozou jsme byli u kozla před 57 dněma po druhé se neběhala když zkouším jestli se v ní něco hýbe nic necítím, tak nevím.Ještě co mě trápí jsou její paznehty má je přerotlé nechce moc chodit postavit se a jeden pazneht má prasklý.Pomoste, poradte.Moc vám všem předem děkuji.

19.3.2015 20:03
lentilka1982

XXX.XXX.173.186

Po 57 dnech březosti na koze opravdu nic nepoznáte. Pokud neumíte upravit paznehty, řekněte nějakému střihači, nebo chovateli poblíž vás, pokud koza nechce ani chodit, bude to už dost akutní

19.3.2015 20:51
kelišová

XXX.XXX.155.253

Pokud se neprskala tak bude nejspíš březí, to ví ale jen ona sama.Stejně s tím už nic neuděláte.No a paznehty nejspíš ostříhat, blbě se jí chodí, bolí jí to a může dostat hnilobu, špatná tvorba mléka atd, atd.

20.3.2015 09:09
ralfa

XXX.XXX.196.175

Souhlas s ostatnima, paznehty ostrihat! chudinka pokud uz nechce ani stat, to uz musi opravdu byt extrem, nevim na co cekate, ale uz meli byt davno ostrihane, osetrene dle meho. Prosim za kozu neodkladejte to, zavolejte strihace, stoji to par korun, nebo nekoho zkuseneho v okoli pokud mate.

20.3.2015 11:14
roza

XXX.XXX.9.3

My ji paznehty postupně striháme snažíme se ale ji rostou abnormálně rychle.Dnes se do toho pustíme a skusíme ostříhat, ale měli jsme strach aby jsme ji neublížili zdravotně blbě nezmáčkli nebo něco.Děkuji za odpovědi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík