Falesna brezost u kozeny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2015 13:02
moticka

XXX.XXX.48.16

Dobry den. Prosim o radu mam tu kozenu 4 rokem vzala jsem ji z litosti bylo to takove ubozatko. Prvni rok dobre to jsme ji davaly do hromady. Po nasledujici tri roky ani jednou nedala kuzle. Pokazde ji roste brisko ale nic v nem veminko nenalejva. V dobe porodu porodi vse jak ma byt jen kuzle ne. Vsechny porody hlidam jsem u nich takze neni mozne ze by kuzle neco odtahlo. Vetka se s tim jeste nesetkala. Nevite nekdo co to muze zpusobovat a jestli je jeste moznost ze by dala kuzle. Popripada jestli se ji neda nejak pomoc. Dekuji za jake koli nazory.

20.3.2015 13:06
lilo

XXX.XXX.201.210

Vyradila bych ji... s cistym svedomim... bude to nejspise hormonalni vada... co jineho take... nebo jina nefunkcnost rozmnozovaciho ustroji... ve sve podstate asi nema smysl takovou kozu drzet... nebo ano? vim ze to zaboli ale klobasy jsou take moc dobre...

20.3.2015 13:42
kelišová

XXX.XXX.155.253

Nakrývali jste vždy stejným kozlem?

20.3.2015 13:43
moticka

XXX.XXX.48.16

Moc dekuji za nazor. Na vyrazeni asi nemam je to hodna koza a nijak mi tu nevadi dela kozlovi spolecnost kdyz je oddeleny. pasuji ji na maskota.

20.3.2015 13:46
moticka

XXX.XXX.48.16

Ne kozla jsem pokozde menila. Nakryvala jsme trema ruznejma i jinej typ jednou burskym a pak an ale vzdy jinym. Vzdy vse zabrezlo jen u ni to je bez kuzlete pan od ktereho jsme ji braly rikal ze je po kuzlatech zasusena ale tezko rici zda kuzlata mela ci ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík