profesor1
napsal(a):
Tak to máte 16kg dojení + cca 20kg(ne-li více) centrála. Tak to teda nevím a jestli nadojíte 10litrů, tak to domů ponesete dalších 10kg.
Jediné co mě napadá je kolečko s elektromotorkem v kole. Nebo dojit ručně.
Díky, o tom elektrokolečku jsem taky uvažoval, ale přijde mi to trochu drahý, nový stojí cca 11000 a bez nabíječky... evidentně těch možností moc není :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

A jinam, kam pouštět dojná zvířata, nemáte? Do těch špatně přístupných něco masného, k čemu člověk nemusí nic tahat, a dojná mít na jiném pozemku... ale kdybyste měl tu možnost, tak byste to asi tak udělal, že? :)
Elektrokolečko je ještě ta levnější varianta. Pohodlnější volba je čtyřkolka - vyjede kdykoliv "kamkoliv" a zmíněné uveze bez problémů... (nebo zapřáhnout vozíček).
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
A jinam, kam pouštět dojná zvířata, nemáte? Do těch špatně přístupných něco masného, k čemu člověk nemusí nic tahat, a dojná mít na jiném pozemku... ale kdybyste měl tu možnost, tak byste to asi tak udělal, že? :)
Elektrokolečko je ještě ta levnější varianta. Pohodlnější volba je čtyřkolka - vyjede kdykoliv "kamkoliv" a zmíněné uveze bez problémů... (nebo zapřáhnout vozíček).
Díky, ano, udělal :) ta čtyřkolka mě nenapadla, zkusím se po něčem mrknout, kdyby stála tolik co elektrokolečko, asi bych neváhal a ještě vozík k tomu, to by byla paráda
motýlem
napsal(a):
No, nerad vám pokazím radost, ale čtyřkolku za cenu motůčka, která vyjede co potřebujete asi těžko seženete A co něco na styl Vari nebo mountfilda by tam s vlečičkou nevyjel?
Vari jsem zkoušel, ale když je mokro, tak se nechytá, hrabe, je to prudký a na hlíně a listí, díky za názor.