J.P.

XXX.XXX.25.31
Máme 2,5 měsíční AN kozičku, která už asi týden má problémy s pánevními končetinami. Běhá a skáče, tváří se vesele, žere normálně, ještě není odstavená, ale často leží nebo sedí jako pes a má problémy vstát, občas i chvilku tahá nohy za sebou. Na doporučení vet jsme ji píchli vit. A, D, E + B12, ale nezlepšilo se to. Na netu jsem nic moc nenašla, nemáte s tím někdo zkušenosti? Předem děkuji.
Mam podobny problem s 2 mesicni nubijkou ale s prednima nozkana. Vetka mi rekla ze jak byla droboucka je totiz z trijcat a byla proti klukum drobek tak ted jak zacla hodne rychle rust tak ji povolily slachy a ma ridci kosti picha ji vitalgin a nejake vitaminy a vapnik na noc zpevnujem bandazi a lepsi se to. Nevim zda je to vas.problem ale.treba vam to nejak pomuze.
J.P.

XXX.XXX.25.31
Děkuji za reakce, nevím, co si z toho vybrat, náš případ je jiný. Dnes jsme dali ještě vápník s fosforem, tak uvidíme. Zatím se to nelepší
Četla jsem, že psí posez u kůzlat může být nedostatek selenu. Více najdete zde:
http://ankoza.schok.cz/ke-stazeni/2015-03-17/vyziva-koz.
J.P.

XXX.XXX.25.31
Díky za tip, ale píšou tam, že nedostatek Se způsobuje psí posez u dospělých, kdežto u mláďat to způsobuje nedostatek Cu.