Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2015 09:54
ivlna

XXX.XXX.14.37

Dobrý den,
nechybí někomu beran menšího vzrůstu? Připojil se k našemu stádu ovcí v okolí Nové Bystřice okr. Jindřichův Hradec. Nikdo z okolních chovatelů se k němu nehlásí.

14.8.2015 11:54
přezdívka

XXX.XXX.105.195

ivlna napsal(a):
Dobrý den,
nechybí někomu beran menšího vzrůstu? Připojil se k našemu stádu ovcí v okolí Nové Bystřice okr. Jindřichův Hradec. Nikdo z okolních chovatelů se k němu nehlásí.

Tak dejte pozor, aby náhodou nebyla na jaře jehňata menšího vzrůstu taky u vás.

14.8.2015 12:23
ivlna

XXX.XXX.14.37

Díky za radu...
Berana jsem hned odchytla a je zavřený v kotci mimo stádo. Jen bych byla ráda, kdyby se mohl vrátit, kam patří.

14.8.2015 12:27
bischof.vlastimil

XXX.XXX.236.106

ivlna napsal(a):
Díky za radu...
Berana jsem hned odchytla a je zavřený v kotci mimo stádo. Jen bych byla ráda, kdyby se mohl vrátit, kam patří.

No hlavně aby beránek měl radost jestli se vrátí kam patří.

P.S.:Ačkoli to moc nechápu, vždyť přeci podlé známek v uších jde ovce bezchybně identifikovat a vše o ní dohledat smajlík

14.8.2015 14:04
kastef

XXX.XXX.138.131

Sice nevím jestli si neděláte spíš švandu, ale ovcí bez známek běhá po ČR poměrně dost.

14.8.2015 16:05
přezdívka

XXX.XXX.105.195

přezdívka napsal(a):
Tak dejte pozor, aby náhodou nebyla na jaře jehňata menšího vzrůstu taky u vás.

Mě se dostal můj beran nechtěně mezi ovce a i když jsem na to přišla poměrně brzo - tak za 2 hodiny - tak už měl odpracováno. A kdyby jen jedna ovce, jako naschvál se říjely jehnice, které jsem ještě neměla v plánu připouštět. Takže si poznamenejte datum a za 145 až 155 dní uvidíte co tam vyrobil.

14.8.2015 16:15
bischof.vlastimil

XXX.XXX.39.229

kastef napsal(a):
Sice nevím jestli si neděláte spíš švandu, ale ovcí bez známek běhá po ČR poměrně dost.

Já jen poukazuji na to k čemu třeba jsou dobré známky.

No vidíte a podle zákona, neběhají protože podle něj jsou od roku 2001? nebo 2006? myslím všichni povinni mít ovce označeny.

14.8.2015 16:24
ivlna

XXX.XXX.14.37

Dobrý den,
beran je bez známek, kříženec, chytla jsem ho, jak to šlo. Pokud něco obskočil, nic už nenadělám...
Svoje ovce mám značené.
Přínosem tohoto příspěvku by pro mě bylo jedině, kdyby se k němu někdo přihlásil. Ráda mu ho vrátím.

14.8.2015 17:02
bischof.vlastimil

XXX.XXX.48.19

No vidíte k nám do vesnice minuli rok proběhlo stádo ovcí a tropily tam celkem paseku protože se usadily v poli vedle cesty a sem tam ji křižovali. No a tak mě pak čekaly skoro dva týdny telefonů, návštěv a vysvětlování nejrůznějším úřadům, lidem a policii že to opravdu nejsou moje ovce.

ALE KOHO JINÉHO BY MĚLY BYT KDYŽ JSEM V OKOLÍ JEDINÝM REGISTROVANYM CHOVATELEM...

Přidejte reakci

Přidat smajlík