Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2015 07:59
Brita1

XXX.XXX.152.99

Neví někdo nějakou radu, koza půl vemene zánět, tvrdý, dostává ant.a plastovou injekci do vemene, co se ještě dá jiného udělat, samozřejmě oddojuji, díky.

4.9.2015 08:20
ančovička1

XXX.XXX.222.190

Kupte jí kafrovou černou mast na záněty, jmenuje se Ichtoxyl nebo Ichtyol a natírejte, lehce vmasírujte do kůže několikrát denně, atb má, jak píšete, důležité je oddojovat, tak by to mohlo zabrat, tím jsme si prošli asi všichni, hlavně u prvniček, potom už je to v pohodě.tak držím palce!

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2015 10:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli můžete, nechte ji spást to, co si vybere, třeba s ní běžte někam, kde si může vybrat mezi různými bylinami a keři. Ony obvykle vědí, co potřebují, v tom jsou obdivuhodné. Už jsem to tady psala, ale moje první koza si v té době speciálně vybírala plesnivá jablka a žrala řebříček, který ale jinak moc nechce. Určitě nečetla nic o antibiotikách . Já jsem v té době byla velmi nezkušená, kdežto ona jí už bylo 6 let. Já na začátku ani nepoznala, že má zánět (nekamenujte mě), tudíž ona se začala léčit sama . A vyléčila se. M.

4.9.2015 10:52
kristina

XXX.XXX.176.246

Dobrý den,
řešila jsem taky problém u starší kozy 5 let, kterou jsme koupili. Měla zánět v jednom struku a celkem silný, jelikož jsem zastáncem a uživatelem alternativní medicíny, začala jsem ji denně stříkat přímo do dírky ve vemenu CDS2 a po 14-ti dnech ani vidu ani slechu po zánětu a koza je zase spokojená

4.9.2015 11:05
přezdívka

XXX.XXX.105.195

kristina napsal(a):
Dobrý den,
řešila jsem taky problém u starší kozy 5 let, kterou jsme koupili. Měla zánět v jednom struku a celkem silný, jelikož jsem zastáncem a uživatelem alternativní medicíny, začala jsem ji denně stříkat přímo do dírky ve vemenu CDS2 a po 14-ti dnech ani vidu ani slechu po zánětu a koza je zase spokojená

Co to je CDS2?

4.9.2015 12:13
kristina

XXX.XXX.176.246

CDS2 - Chlorine Dioxide Solution, podívejte se na internet tam o tom píšou. My ho doma používáme na záněty, nachlazení a s jeho pomocí jsme u kocoura vyléčili Pasterellu, která bývá smrtelná a neléčitelná což mi řekl veterinář.
Zjednodušeně je to paralelní imunitní systém, který bojuje s viry a bakteriemi.
Koze jsem stříkala koncentrát do vemene a rychlost uzdravení se dostavilo velmi brzy.
Při průjdu jiné kozy jsem ho použila zředěný s vodou přímo do tlamy.

6.9.2015 19:31
kelišová

XXX.XXX.155.253

Dobrý den, můžete prosím napsat kde ho koupím, vet.nebo ho dostanu i v lékárně?

6.9.2015 20:37
kristina

XXX.XXX.176.246

Dobrý večer, jde o alternativní léčbu, tak se to nedá koupit ani na veterině ani v lékárně.
Vyrábí se to doma, nebo se podívejte na stránky www. uzivamecds.webnode.cz.
Určitě vám tam poradí, my si to vyrábíme doma a používám ho nejen pro sebe ale i na domácí faunu kočka, pes, kozy a úspěšnost 100 procent.

Přidejte reakci

Přidat smajlík