Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.2.2016 08:20
minisec

XXX.XXX.241.100

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné proplést pásku el. ohradníku oky poplastovaného pletiva. Chci to hlavně kvůli kunám a liškám. Snad by to mělo fungovat, když je pletivo prakticky izolováno a přechody přes sloupky taky odizoluji. Co si o tom myslíte? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.2.2016 08:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslim si o tom ze kdyz zaprsi nebo bude rosa nebo jinovatka, ze vam to bude tlouct do zeme.

29.2.2016 16:12
david699

XXX.XXX.207.6

To by už bylo lepší dát na sloupky plotu izolátory a ohradník vést v izolátorech. nevím, jak to máte vymyšleno, ale myslím, že kuna i liška si s tím poradí, když bude dost lákavá návnada.

1.3.2016 00:01
minisec

XXX.XXX.241.100

No uvidíme, o tom vlhku jsem taky uvažoval. Jen jsem uvažoval, že provedu vyplet tak, že při přelézání plotu se bude muset kuna dotknout pásky. Budu to muset alespoň zkusit.

4.3.2016 07:05
bischof.vlastimil

XXX.XXX.241.192

minisec napsal(a):
No uvidíme, o tom vlhku jsem taky uvažoval. Jen jsem uvažoval, že provedu vyplet tak, že při přelézání plotu se bude muset kuna dotknout pásky. Budu to muset alespoň zkusit.

Pokud chcete přijít o zdroj tak to udělejte! a dle možností by jsem ani pásku moc nedoporučoval má své nevýhody... mám raději na takové věci, pozinkované lanko, pokud chcete vědět více můj telefon je 777593032.

Přidejte reakci

Přidat smajlík