satan

XXX.XXX.37.18
Dobrý den, prosim vas neměl by jste někdo fotečku jak vypadá výtok(hlenová zátka) u koz před porodem?Děkuji.
Zdravím, je to takový humus, může vypadat jako prūhlednější hnis barva od nažloutlé hnědé, někdy i trochu růžové. Ale stejnė podle toho moc vzdálenost porodu nepoznáte, můžoubto býthodiny i dny. Jediné spolehlivé je u nás poznat, že den před porodem se zvíře straní stáda a začne jinak bečet/mečet. Půl dne před už nepřijde ani k senu, nechce chodit. A hodně se protahuje, jak přichází kontrakce.Zkušenější holky mě už i pohledem žádají o podporu a volají :)
Veronika.
satan
napsal(a):
Dobrý den, prosim vas neměl by jste někdo fotečku jak vypadá výtok(hlenová zátka) u koz před porodem?Děkuji.
Mám jednu fotku, snad nikoho nepohoršim...
Koza porodila do cca dvou hodin od vyfocení...
satan

XXX.XXX.37.18
No ja mam jednu takovou dominantní a tu jsem musela odendat od stáda protože měla od čtvrtka a zatím nic, vemena má jako dva džbány, tak 4 litry tam má určitě né-li víc.Je to strašně dobrá dojnice po odstavu kůzlat měla 6litrů a ještě v říjnu dojila dva litry.Neporadil by jste někdo cca kdy bych měla očekávat porod?A vemena jí hlídam aby neměla tvrdé, Děkuji všem.