Elipla

XXX.XXX.71.107
Prosím o názor, kozlík má měsíc, je teda menší, protože ho měla brzo připuštěná prvnička, ale o proti ostatním má kulaté bříško, nemá ho tvrdé, ale takové nafouklé.Žere normálně.Čím by to mohlo být, je možné že by to mělo i z nějakýh červů, jako třeba psi?Děkuji za odpověď.
Elipla
napsal(a):
Prosím o názor, kozlík má měsíc, je teda menší, protože ho měla brzo připuštěná prvnička, ale o proti ostatním má kulaté bříško, nemá ho tvrdé, ale takové nafouklé.Žere normálně.Čím by to mohlo být, je možné že by to mělo i z nějakýh červů, jako třeba psi?Děkuji za odpověď.
Asi bude mít málo mléka a vypadá to na kokcidie.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dejte mu Emanox.Dávala jsem ho už několikrát, když se mně nezdála kůzlata, a pokaždé se srovnala.Na kokcidie výborný.
Uživatel s deaktivovaným účtem

dominika.krizanova1
napsal(a):
Ahoj,
Jiva prosím ťa môžeš mi povedať aké dávkovanie toho Emanoxu si dávala na cca mesačné kozľa? A koľko krát?
Dostala som teraz 5 fľašiek a keď vravíš, že ti to zabralo, tak by som ho tiež skúsila na jedno nafúknuté kozliatko.
Ďakujem. Dominika.
Dávkování je preventivně 0,5ml/10kg a léčebně 1ml/10kg.Dávala jsem léčebné dávky, ráno a večer stříkačkou do tlamičky. Dávky jsem dávala od oka, přípravek se nedá předávkovat když dáte více.Podává se 5-7 dní.
Elipla

XXX.XXX.71.107
Děkuji všem za odpověď, vyzkuším a dám pak vědět.