kosta
napsal(a):
Někdy mám dojem, že se mě koza směje, hlavně když provede něco co nesmí.Začnu ji domlouvat,
že to nemá dělat.Druhý den to udělá zase a já mám dojem, když ji domlouvám, že se směje.
Máte někdy také někdo takový dojem?
No tak to je asi spokojena jak vas vypekla... nebo se smeje tomu jak ji domlouvate... kdyz ona sama dobre vi ze to nepomuze
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.179
Nemá v seně konopí? Možná si to mladí pěstovali tam kde sušíte a sklizeň byla ve vaší režii a toto jsou následky. Sousedu kluk taky děla pičoviny a ještě se tomu směje a ma to po tom konopnym seně.
Dobrý den, naše holky to dělají taky. Když se jim povede utéct, tak si ze mě dělají legraci. Běhají a různě se u toho nakrucují jako by říkaly "A stejně se mi to povedlo!". Jedna ovce běhá a při tom skáče a dupe a hází při tom hlavou ze strany na stranu. Prostě jsou šťastné jak nás vypekly. Máme i kozu, která ví jak má dlouhý provaz na který ji dáváme ven a když se jí povede utéct, tak nás pustí jen tak na půl metru od konce, abysme ji nechytili. I koza má velkou radost, když se jí povede nějaká lumpárna.
Jj sú to škodradostníčky, to veselé vyhadzovanie zadkom keď sa im niečo zadarí ma vždy odzbrojí :D A naša Betka sa každú chvíľu usmieva, aj keď nežerie smiechotvorné byliny:D.