Uživatel s deaktivovaným účtem

Plánuju se zúčastnit mistrovství republiky ve stříhání ovcí. A to né strojkem ale pérovejma nůžkama a myslím že to bude vydařená akce, když počasí dovolí a tak mě napadlo, jestli byste také nechtěli přijít, ať už jen na čumendu, nebo taky zkusit něco ostříhat .

Ja tomu plagatu nerozumim :).
No nekecej... tak to organizuje určitě pan Šeliga - http://strihani-ovci.webnode.cz/.

Hodit po ni nuzky? :).

MS ale stříhače na ovce na Zlínsku né a né nalézt.

Jo leda tak, ale asi vezmu oveny sebou at se ti stříhači ukážou.Když nejde mohamed k hoře musí hora k mohamedovi, co už.

profesor1
napsal(a):
Nedomlouvali jsme se tak před měsícem že se ozvete? Odkud jste, že bych tam zajel než začnou sena a abych se rozcvičil na to mistrovství
To máte po cestě na to MS jsem ze Zlína a na ostříhání mám dvě ovce, mám nové stádečko no ale pokud je možnost vedle mé zahrady jsou na ostříhání čtyři ovce a ob jednu další zahradu pět nebo šest, už nevím.No hlavně že ty moje budou ostříhané.

Perovkama ne strojkem.

profesor1
napsal(a):
No to nemám po cestě, jsem z druhé strany. MS mám za kopcem a pak dalších 33km. Navíc dvěma ovcema to začíná a než dostříhám první tak už se na dvorku řadí dalších dest sousedů To né, to bych nedal(záda). Max 4-5. Ty vaše dvě plus cesta = 400Kč.
Ok.Můj tel.605311038 prozvonte mě, já vám zavolám.

Tak ovce jsou už ostříhané, konečně.Ještě jednou děkuji.

Kolik strihancu? :).

napsal(a):
Kolik strihancu? :).
Né já jsem nestříhal jeden hodnej pán se uvolil a přijel na ně se strojkem takovou dálku.Ale jeto, už se na mě nebudou ovce vyčítavě dívat že na ně kašlu.

Jo, jo to znám.Doufám že se to už nestane, nebo by mě trefilo!

Ač jsem se snažil co to šlo a pot ze mě tekl proudem, tak na mistrovství ČR v ruční střiži pérovejma nůžkama to prostě na lepší jak 6. místo nestačilo. Já jim ale za rok ukážu! Vezmu i strojek a zúčastním se obou disciplín :).

Sakrys, nic moc ucast, ja snad potrenuju a za rok, jestli me to nedomrvi zada tak se zucastnim :) Kolikatej byl Barina?.) Natacel to nekdo, rad bych videl mistry v akci.

1. Švarc st
2. Jana Šínová
3. Milan Slunečko
4. Bařina
5. Patrik Murcko
6. já :).
Jestli to někdo natáčel to nevím. Asi jo, ale já si hleděl svejch ovcí :).

Dobree :) co se vlastne hodnoti? ze ovce prezila? :) ceka me jeste 7 ovci tak potrenuju. skoda ze neni nekde poradna fotogalerie a videa, by me zajimalo jak vam ta pani dala na prd*del :).

A kde je to strihani nuzkama? ;).
napsal(a):
Dobree :) co se vlastne hodnoti? ze ovce prezila? :) ceka me jeste 7 ovci tak potrenuju. skoda ze neni nekde poradna fotogalerie a videa, by me zajimalo jak vam ta pani dala na prd*del :).
Tak ta ovce, co střihala mladá pani, to snad přežila, docela mě překvapil údaj, že Lukáš Neugebauer ostříhá za rok cca 3000 ks, to jsem čekal vyšší číslo, kdo teda ostříhá ten zbytek ovcí v ČR, podle toho by tady mělo být střihačů habaděj a přitom na ifauně pořád někdo marně nahání střihače.

Me to prijde ze jich je dost. Ptaj se tady vetsinou lidi co zacinaj a nemaj jeste kontakty. Me uz to netrapi :) vsem budu vesele vnucovat perovky :).
berrynator
napsal(a):
Tak ta ovce, co střihala mladá pani, to snad přežila, docela mě překvapil údaj, že Lukáš Neugebauer ostříhá za rok cca 3000 ks, to jsem čekal vyšší číslo, kdo teda ostříhá ten zbytek ovcí v ČR, podle toho by tady mělo být střihačů habaděj a přitom na ifauně pořád někdo marně nahání střihače.
Habaděj střihačů jelo asi s Vlastíkem do Španěl, nebo kam to jel. A hodně taky záleží jaká je motivace se zůčastnit soutěže
napsal(a):
Me to prijde ze jich je dost. Ptaj se tady vetsinou lidi co zacinaj a nemaj jeste kontakty. Me uz to netrapi :) vsem budu vesele vnucovat perovky :).
Tak pokud to střihání perovkama vypadá takhle, tak proč ne
https://www.youtube.com/watch?v=2h_MGKJSyk0.
berrynator
napsal(a):
Tak jsem se na to dívala a je to fofr. Klobouk dolů.

berrynator
napsal(a):
To se mu to stříhá, když má předloktí tak velký jako já stehno :D Kéž bych to tak uměl :).
moonika
napsal(a):
Na youtube je aj video s nužkama, ale je to z minulého roka( z tej akcie).

Nojo, Kubo, tak k tomu všemu začni dělat rugby, jako ten dotyčnej, třeba se ty objemy svalovky zlepšej...
Jinak za mě teda klobouk dolů. Já bych tomu nevěřila, že jí nazastříhne. Když stříhám obyč. nůžkama, tak jsou docela postřínahý, resp. musím dávat hodně pozor v některých místech, aby nebyly. Jestli tím, jak maj dlouhý čepele, se s tím stříhá šetrněji, jak se ta plocha opře o zbytek těla... každopádně je to zajímavý ;)
Taky bych chtěla pracovat s takhle klidnými ovcemi...převaloval jí jak těsto na vále. Ty moje řáděj i střihači (který si s nimi bez mrknutí oka poradí, ale dokážu si představit, že kdyby byly takhle hodné, šlo by to taky o poznání snadněji.).

Nevim no, me predlokti nedela problem a to jsem susinka, driv me odejdou zada, tak se narovnam a postojim si.
nuzky sice klapaj ale neni to tak stresujici zvuk el nuzky s motor. tak mozna proto divocej. vsak je to jeste k tomu jednou rocne.