Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2016 15:49
kozlík2

XXX.XXX.187.129

Dobrý den, asi před dvoumi dněmi, kdy jsem odcházela od našich kozlíků a jeden znich za mnou pomekával, kdyžjsem si všimla že mu jakoby chybí pár spodních zubů, říkala jsem si, že si je asi v boji s tím druhým nějak vyrazil. Dneska jsem se tedy rozhodla, že mu zuby zkontroluju, no a co jsem neviděla, posuďte sami. Kdyby to byla pouze závada na kráse, bohužel ho to asi zlobí, už párkrát se o mě drbal hubičkou a má rozdrbanou dáseň. Je mu rok, normálně žere, ale pravděpodobně ho to bolí.Nesetkal jste se s tím někdo?

10.6.2016 18:14
přezdívka

XXX.XXX.105.195

kozlík2 napsal(a):
Dobrý den, asi před dvoumi dněmi, kdy jsem odcházela od našich kozlíků a jeden znich za mnou pomekával, kdyžjsem si všimla že mu jakoby chybí pár spodních zubů, říkala jsem si, že si je asi v boji s tím druhým nějak vyrazil. Dneska jsem se tedy rozhodla, že mu zuby zkontroluju, no a co jsem neviděla, posuďte sami. Kdyby to byla pouze závada na kráse, bohužel ho to asi zlobí, už párkrát se o mě drbal hubičkou a má rozdrbanou dáseň. Je mu rok, normálně žere, ale pravděpodobně ho to bolí.Nesetkal jste se s tím někdo?

A nenapadlo vás, že i kozy mají mléčný a stálý chrup. Normální výměna zubů.

10.6.2016 20:08
kozlík2

XXX.XXX.114.183

Vím že kozy mají mléčné zuby a pak ty stálé, ale tohle určitě normální není. Koukl/a jste se na tvar zubu a vůbec na samotnou fotku? Už jak má odrbanou dáseň, napovídá že to není v pořádku, ale jestli to je výměna zubů, tak zub nemá tvar ani šířku, kterou by měl mít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík