Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2016 13:58

Tak se vrátím z krásné odpočinkové dovolené a první, co slyším je, že bych si měla pohlídat ovce, že na Valašsku řádí vlci... je to pravda? Víte o tom, něco?

31.8.2016 14:23
Massaro

XXX.XXX.110.33

Ti už tam jsou docela dlouho, ne?

31.8.2016 15:18
profesor1

XXX.XXX.192.98

U nás je medvěd, tak že vlci utřeli. A jediné místo kde jsou vlci trvale je ve Štítné

31.8.2016 16:05

profesor1 napsal(a):
U nás je medvěd, tak že vlci utřeli. A jediné místo kde jsou vlci trvale je ve Štítné

Štítnou jsem projížděla včera v noci ale žádní vlci k vidění nebyli

31.8.2016 16:09

Massaro napsal(a):
Ti už tam jsou docela dlouho, ne?

V Beskydech a Javorníku vlci jsou ale vsetínské a vizovické vrchy? Zdivočelí psi, ti tady asi budou taky ale že by vlci, to je pro mě novinka

21.9.2017 15:37
profesor1

XXX.XXX.192.98

Minulý týden myslím na Broumovsku řešili vlky chovatelé ovcí a ochranáři. Takhle řeší "škodnou a nebezpečnou " v Německu. Teď ale nevím jestli brečet nebo se smát?

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/449843-po-250-letech-se-v-nemecku-objevil-zubr-zastrelili-ho.html.

21.9.2017 15:43

Připomělo mi to: Bělověžský prales - kácení prastarých stromů a odstřel zubrů, protože jsou prý už některé kusy staré - to je už fakt k pláči. Měla jsem tu očitou svědkyni a málem z toho skončila na psychiatrii.

21.9.2017 17:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Připomělo mi to: Bělověžský prales - kácení prastarých stromů a odstřel zubrů, protože jsou prý už některé kusy staré - to je už fakt k pláči. Měla jsem tu očitou svědkyni a málem z toho skončila na psychiatrii.

Vlků se booojííím...

Přidejte reakci

Přidat smajlík