Mela jsem kozu ktera byla o 15cm vys а zadarilo se... ale nejak nevyvinuty nebyl byl oproti koze jen maly.. skratka kdyz je koza roztouzena a kozlik se nevzdava tak si polohu najdou... jeslti ale ma vadu penisu tak je to vada... ale to tezko soudit jen z dotazu.
hold to je nevyhoda mladych kozliku... nejsou zkuseni a nemate jistotu zda po nich neco bude... u tak mladych pripoustejte z ruky... a zkuzte to treba v mistech kde je tereni schodek...
Obrátila bych se na chovatele buráků. Nezdá se mi, že by 7měsíční neobskočil kozu. Buráci jsou masné plemeno, váží se ve sto dnech a na aukci mají (snad, pokud mě paměť neklame,50kg a jeden rok). Viděla jsem jednou buráka na aukci, rok mu ještě nebyl a aktivita a délka penisu byla stejná, jako u hnědých a bílých.
Letos jsem poprve zažila u připouštění (byla jsem s kozou jinde), kozla, co se dlouze rozmýšlel, než skočil, trvalo mu to půl hodiny. To u svých kozlů neznám, ti by obskočili i umírající kozu.
Již jsem kontaktovala paní co mi kozlíka prodala, a zřejmě je ještě málo vyspělí.Když jsme ho brali měla ještě jednoho a ten musel na porážku protožě furt skákal.Já byla zvyklá že náš kozel skákal jak píšete i naumírající kozu.Toten je zatím hodný až moc.Jak už někdo psal tak se buráci uchovnují v roce.No snad to dobře dopadne, dospěje a šulda mu doroste.Ted rychle sehnat náhradníka.