Konečně po 5letech koza

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2017 17:57
kosta

XXX.XXX.111.250

Jak už jsem jednou psala mám kozu výbornou dojnici a má vynikající mléko. Chci si od ní
nechat kozu 5let měla pořád jenom kozlíky.Letos jsem se konečně dočkala narodila se koza.
Ale potrápila mě.Deset hodin mečela nevěděla jsem na čem jsem.V jedenáct hodin v noci rodila.
Ale narodila se koza a jeden kozel. Do postele jsem se dostala až po půlnoci.Usnula jsem až
o půl třetí.Koza a kůzlata jsou v pohodě.Snad to bude dobrý.

11.2.2017 18:44
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Teď ještě, aby kozička podědila to dobré po matce. Měla jsem kozu s vynikajicím mlékem, ale byla strašně tvrdá na dojení. Nechala jsem si její dceru. Ta sice nebyla na dojení tvrdá, ale to její mléko bylo akorát na krmení koček a psů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2017 20:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

To se všechno uvidí, myslím, že je docela velká šance, že bude v dost věcech po matce. Takže blahopřejeme, že to konečně po 5 letech vyšlo .

11.2.2017 21:07
moonika

XXX.XXX.230.124

Gratulujem

12.2.2017 08:02
kosta

XXX.XXX.111.250

To se všechno časem pozná.Zatím podědila mečení.Hned jak se narodila mečela jak o závod.
Stará je také umečená.Hned poznám, že není něco v pořádku, všechno dává najevo mečením.

12.2.2017 08:11
lilo

XXX.XXX.201.210

Ukecana koza... meceni je ale desna vlastnost... zvlast kdyz neni jaksi zvukove libe... mela jsem kozu kterou jsem kuli tomu jak rvala musela dat pryc... jeji dcery onen vyraznej akcent ovsem zdedily take... a umecenejsiho kuzlataka si koza take vic vsima... vic s nim mluvi takze u kuzlatek je to jeste v poradku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík