Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste trochu hledat, už se tot u psalo mockrát, asi se do toho nikomu nechce znovu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono není plocha jako plocha, záleží na úživnosti pastviny. což záleží na místním podnebí, půdě a porostu, jestli pasete nějaký křák nebo nově založenou pastvinu, kterou hnojíte a staráte se o ní.
navíc u koz nejde jen o to, kolik stačí k uživení.
u pastevně chovaných koz je největším zdravotním problémem začervení. na to, že to zachráníte odčervovadly zapomeňte. dá se s tím bojovat jen tím, že máte takovou plochu pastvin, že je možné kozy pást tak, aby nedošlo k promoření pastvin. Ty promořené pak třeba sekáte na seno, tím se vyčistí. Nebo, pokud se bavíme o chovu ve velkém, se na promořené kozí pastvině pase skot. Ale pokud nemáte místo a musíte pást pořád na jednom místě, během několika let máte problém. Velký problém.
Otazka zni kolik chcete mit do budoucna koz... chov jedne kozy je legislativne povazovan za tyrani... celorocni pastevni chov koz je spis utopie... koza je opasac velmi narocny... rozhodne potrebuje mit suchej a teplej chliv... no a jinak kolik vam jedna koza sezere obemoveho krmiva za rok? na den je to 3-4 kg sena... pocitejte i vice protoze ona nezere koza cani...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Třeba se říká, že děti čaní jídlo, když se v něm patlají a dávají ho do pusy a pak zase ven. Ale já taky pocházím z východních Čech, takže nejsem vhodná na posouzení, jak je to jinde.
Https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%C4%8Dan%C4%9Bn%C3%AD
hele hledala jsem ruzne tvary onoho slova... a tohle take asi psal nejaky vychodocech.