Dobrý večer,
mám známky M.A.V.E. Bořetice, ale nemám aplikační kleště. Četla jsem zde pár diskuzí, ale stále nevím, jaké kleště a kde objednat? Stránky http://www.maveboretice.cz/ jsou jaksi nefunkční. Takže 1) jaké kleště na známky M.A.V.E. Bořetice? Je nějaký e-shop, kde můžu porovnat ceny nebo jedině u té firmy Mave Bořetice s nefunkčními stránkami?
Známky mám ještě z doby před cca.8.lety, kdy jsem kozy chovala, ale známky mi jezdili aplikovat ze Svazu Chovatelů ovcí a koz (měla jsem kozy s PP).
2) Do 6.měsíců se známky kůzlatům nemusí dávat?
Děkuji za rady!
Gocz

XXX.XXX.157.2
Telefonní číslo na jejich stránkách je, tak jim klidně zavolejte. Občas se dají sehnat na bazoši, ale nespoléhal bych na to.
Pavel444

XXX.XXX.89.231
Dobrý den,
měl bych asi na prodej jedny MK2 na typ A jakou nabízíte cenu? Uvažuji že přejdu na známky od ČMSCH ty páskové.
Pavel444

XXX.XXX.89.231
Pavel444

XXX.XXX.89.231
Kdyžtak mi sem napiště Váš e-mail a domluvíme se.
Pavel444

XXX.XXX.89.231
To e typ těch kleští pokud máte ty známky co jsou na obrázku tak to je ono nebo jsem dějte obrázek těch známek a já napíši zda na to budou sedět či ne.
Pavel444

XXX.XXX.89.231
reznade
napsal(a):
Tyto kleště sháním taky, nenabízí ještě někdo?
Nevíte jestli pro každý typ známek od M.A.V.E (např. A i D) jsou jiné kleště nebo by seděly ty stejné?
Pokud si je paní nevezme budou pravděpodobně k dispozici a ano pro typ A je jiný hrot a pro typ C zase jiný a na ty páskové jsou jiné kleště..kdyžtak mi sem napište email a já se kdyžtak ozvu kdyby paní nechtěla.
Pavel444

XXX.XXX.89.231
Dobrý den,
bohužel už je paní vzala dnes jsem je odeslal.