Dobrý den, jedná se spíše o teoretickou otázku.Mám menší kozí farmu, zákazníků mraky, ale díky insolvenci se mi nedaří sehnat finanční prostředky na dovybavení sýrárny, kterou mám vlastně schválenou, ale s pozastavenou činností, protože není dovybavená.
Potřebuji sehnat asi 150 000 Kč, na nákup dvaceti koz, novou ohradu, druhé dojení, nerezový stůl a dřez, jednu lednici.Splácet s dvou měsíčním odkladem.
Pokud peníze neseženu v podstatě se nic neděje, jen mi to potrvá déle.
Hledám tedy slušného investora, který by měl zájem mně podpořit.Rudolfová, Kozí farma na konci Bílska.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vysoce rizikovej podnik, proc si nepujcite od banky? Ted uz pujcej skoro kazdymu, exekutori si jen brousej zuby.

Já mám pocit Mastnacku, že v insolvenci si nesmíš půjčit ani korunu.

hele tak ja jsem skoro kazdej mesic ke konci a zacatkem v insolvenci...

Já nejsem bohatej a každý příjem střídá nějaká investice, ale jet s financema nadoraz si netroufnu. Rezervy musí být pro případ, že se něco podělá, kor pokud má člověk zvířata nebo děti si myslím. To se ale do tebe nijak nenavážim, to je jen můj pohled na věc.

Kde to pisou? :).
zanzan
napsal(a):
Dobrý den, jedná se spíše o teoretickou otázku.Mám menší kozí farmu, zákazníků mraky, ale díky insolvenci se mi nedaří sehnat finanční prostředky na dovybavení sýrárny, kterou mám vlastně schválenou, ale s pozastavenou činností, protože není dovybavená.
Potřebuji sehnat asi 150 000 Kč, na nákup dvaceti koz, novou ohradu, druhé dojení, nerezový stůl a dřez, jednu lednici.Splácet s dvou měsíčním odkladem.
Pokud peníze neseženu v podstatě se nic neděje, jen mi to potrvá déle.
Hledám tedy slušného investora, který by měl zájem mně podpořit.Rudolfová, Kozí farma na konci Bílska.
Já se jen asi blbě zeptám... Když jsem koukla na Bílsko, tak tam je nějaká ekofarma KOFA, kde mají kozy a dělají sýry. To asi nejste Vy, že? Pokud je to někdo jiný, není to dost velká konkurence na nějaké větší rozjetí něčeho podobného?

Zkuste kickstarter :).