Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2018 18:39
sikodes76

XXX.XXX.235.243

Zdravím

Jak často odčervujete vaše milované kozy ???

27.11.2018 21:26
dad

XXX.XXX.225.133

Koprolku dělám minimálně jednou za rok.
Chemii do nich necpu. Zatím si vystačíme s Natur produkty.
Jedeme tak přes deset let.

28.11.2018 07:02
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.88.150

My neodčervujeme.Naše kozy a kozli si s parazity poradí sami .

28.11.2018 10:28
ančovička1

XXX.XXX.220.127

My odcervujeme injekcne jednou za rok Ivomecem..dadu,jake prirodni byliny pouzivate?

28.11.2018 15:33
dad

XXX.XXX.225.133

jen DAD
základ je dub a borovice, a pak všemožné plevely, je toho dost na jiných vláknech, zerav mi nežerou ( škoda, mám ho dost), letos jsem zkoušel mleté vápenné schránky korýšů - jen si nevzpomenu na název
zatím mám štěstí a jde to, on ten uzavřený obrat stáda má něco do sebe, když se něco stalo, tak to vždy přišlo s plemeníkem (pravidelně odčervovaným chem.prostředky)

28.11.2018 17:59
canka

XXX.XXX.35.234

dad napsal(a):
jen DAD
základ je dub a borovice, a pak všemožné plevely, je toho dost na jiných vláknech, zerav mi nežerou ( škoda, mám ho dost), letos jsem zkoušel mleté vápenné schránky korýšů - jen si nevzpomenu na název
zatím mám štěstí a jde to, on ten uzavřený obrat stáda má něco do sebe, když se něco stalo, tak to vždy přišlo s plemeníkem (pravidelně odčervovaným chem.prostředky)

Já zkoušela dávat právě dub,vždy jsem dávala celé větve,aby měli listy i kůru..a ty moje čůzy to prostě nechtějí..zkoušela jsem i ořešák listí,ale zobnou si jen trochu a prdí na to..a buk tu nikde v okolí nemám..je ještě něco volně přístupného v přírodě,co má antiparazitální účinky?

28.11.2018 21:35
kouták

XXX.XXX.168.33

canka napsal(a):
Já zkoušela dávat právě dub,vždy jsem dávala celé větve,aby měli listy i kůru..a ty moje čůzy to prostě nechtějí..zkoušela jsem i ořešák listí,ale zobnou si jen trochu a prdí na to..a buk tu nikde v okolí nemám..je ještě něco volně přístupného v přírodě,co má antiparazitální účinky?

Vratič,pelyněk pravý,ořešák černý,ale zda něco z toho bude žrát koza,tak to opravdu nevím.

29.11.2018 07:48
dad

XXX.XXX.225.133

Jedle, smrk, kůra z větví na okus, česnek, merlík, oregano atd.
tamto se nazývá křemelina

29.11.2018 15:43
ančovička1

XXX.XXX.220.127

kouták napsal(a):
Vratič,pelyněk pravý,ořešák černý,ale zda něco z toho bude žrát koza,tak to opravdu nevím.

Mame ohromne oresaky a od jara doted jim davam listi a cele vetve z orezu stromů,oresaky miluji..na podzim opadane listi,suche davame do pytlu a krmime s nim i kraliky(samozrejme maji i seno),takze mame vsechny naše svěřence prakticky odcervene slepicim oresakem stelu a davam do hnizd

Přidejte reakci

Přidat smajlík