Uživatel s deaktivovaným účtem

Mají webové stránky?

A kontakt mají?

Jaké druhy želv chovají.
Co takovího? Nic extra! Byli to dovozci zvířat, překupníci. A nyní se B.A.R., přetransformovala na http://www.ceske-vany.cz.

DĚKUJI především SPIDYmu za jeho reakce - =).
Jaroslav.
napsal(a):
Ja zhanam samca Mauremys caspica alebo Mauremys rivulata ak by niekto vedel dik.
Spaidermuž ti určite poradí, veď BARači všetko chovajú, aj druhý o ktorých nemáme ostatní páru. Tu som sa dobre pobavila, viac to nekomentujem. V dobe keď sa už dá v Hamme kúpiť asi všetko a taktiež pozháňať všetko, píše tieto kraviny.
BAR: Vždy to boli dovozcovia a priekupníci, potom vyhasli úplne, mali aj opletačky a so zákonom pre CITES zvieratá, bolo to aj v médiách a zhasli úplne. Teraz dovážajú, no už vane z Číny.
spidy
napsal(a):
Mne jste uplne ukradeny:) jednou jsem se snazil pomoct, muzu se na to vys...:) vite stejne prd a v nevedomosti a bez peknejch zvirat i umrete:).
Všetci sme hotoví bez pekných zvierat BAR somarik. .
teratorium.hb
napsal(a):
Jako nezaujatý pozorovatel musím říct, že podle Spidyho prvních odpovědí to vypadá jasně na překupníky, ale na tom není nic špatného, pokud někdo drahé zvíře koupí, záleží, jak se ke zvířatům chovají. . . A Jaroslave, Ty si to zabil
Pokiaľ dobre čítam, tak spidy tvrdí že sú to chovatelia, množitelia. . Ako už som písala, sú to dávno vyhasnutí priekupníci a dovozcovia. Momentálne kúpeľňu skôr dodajú ako zvieratá.