michal.siegel
napsal(a):
Musím naprosto souhlasit s kolegou. Chameleonovi je nejlépe ve svém teráriu, kde má potřebné podmínky. Manipulace plaza pouze stresuje. Ani chameleon, ani jiný plaz se nedá ochočit, nebo se z něj "udělat mazlík".
Urcite, len pytal sa na leguana, chameleona nespominal. Co ale nemeni nic ne veci a vztahuje sa to na kazdeho plaza ako pise Michal. Hoc mam pocit, ze to je dalsi provokater..leguan+pes...
radiata
napsal(a):
Urcite, len pytal sa na leguana, chameleona nespominal. Co ale nemeni nic ne veci a vztahuje sa to na kazdeho plaza ako pise Michal. Hoc mam pocit, ze to je dalsi provokater..leguan+pes...
Ano, jen jsem se upsal, díky za upozornění . Ale jak píšete, na věci to nic nemění.
Ahoj, mám leguány 2, samici a samce, každý má jinou povahu, je to jako u lidí, samice se nechá pohladit, krmit z ruky, samec ačkoliv je s ním zacházeno úplně stejně jako se samicí, nesmím na něj sáhnout. Oba mám od malých prcků. Ten samec vůbec nestojí o žádný kontakt, a z ruky by nikdy nežral.
Hrubý

XXX.XXX.104.31
Nenechá se vědomě pohladit. On to prostě nevnímá, jen se nechá a čeká, až Vás to přestane bavit .