Leguan – opět doroste...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2015 20:45
zip11

XXX.XXX.202.20

Dobry den, mam 2- leteho leguana a nedavno jsem k nemu poridil dalsiho v domeni, ze se jedna o samicku. bohuzel se ukazalo, ze to je taky samecek. jeden druhemu ukousal cast hrbetniho hrebene. zajimalo by me, jestli mu to opet doroste, nebo ne. dekuji.

13.3.2015 18:26
pajoš

XXX.XXX.111.236

Dobrý den, doroste, samec mojí samici to ukousl při páření a dorůstá to. Ale myslím, že máte zaděláno na velký problém, protože 2 samci se nesnesou, leguáni jsou dost teritoriální, a myslím, že to může skončit minimálně úhynem jednoho z nich, nebo i obou dvou. Zvířata budou neustále ve stresu a budou se napadat. Nedoporučuje se- ani samice se samcem pořád spolu, ale myslím, že když je velké terárko, tak to jde. Já mám samici a samce, pořád spolu. Ale v období páření jí holt dává zabrat.

15.3.2015 12:11
zip11

XXX.XXX.202.20

zip11 napsal(a):
Dobry den, mam 2- leteho leguana a nedavno jsem k nemu poridil dalsiho v domeni, ze se jedna o samicku. bohuzel se ukazalo, ze to je taky samecek. jeden druhemu ukousal cast hrbetniho hrebene. zajimalo by me, jestli mu to opet doroste, nebo ne. dekuji.

Dekuji, za odpoved, budu je muset rozdelit, nebo jednoho prodat.

15.3.2015 12:27
pajoš

XXX.XXX.111.236

Nebo zkuste vyměnit s někým za samici. Každopádně je u mládat těžké poznat, o jaké pohlaví jde, dělá se to sondou, od oka to nelze. Já to riskla, a mám pár, mě to vyšlo.

16.3.2015 19:54
zip11

XXX.XXX.202.20

Tak to vam gratuluju. Jsou krasni. No, budu to muset nak vyresit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík