jarda59
napsal(a):
Dobrý den
Zajděte v Praze na Živou exotiku, velký výběr terárijí od několika renomováných výrobců na doprvě se určitě dohodnete, popřípadě můžete objednat terárium na míru. Nakoupíte zde podstatně levněji než v kamených obchodech.
Na živé exotice jsem byl v sobotu a objevil jsem zde pouze 1 terárium, které bylo co se týká rozměrů vhodné (velikost 100x50x50), bohužel bylo nezařízené a stálo 2000, což mi za skleník nepřijde jako dobrá cena. Určitě bych uvítal nějaké odkazy na internetové obchody, jestli máte nějaké zkušenosti. díky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

luky.1989
napsal(a):
Na živé exotice jsem byl v sobotu a objevil jsem zde pouze 1 terárium, které bylo co se týká rozměrů vhodné (velikost 100x50x50), bohužel bylo nezařízené a stálo 2000, což mi za skleník nepřijde jako dobrá cena. Určitě bych uvítal nějaké odkazy na internetové obchody, jestli máte nějaké zkušenosti. díky.
Protože se nemusíš trápit z vlhkostí tak bych to vyřešil nějakýma deskama, třeba OSB, a jestli jsi trochu vzručný tak samovýroba.Cena přijatelná a velikost si zvolíš jakou budeš chtít.
luky.1989
napsal(a):
2000 za skleněné terárium těchto rozměrů není moc, každopádně pro 3 agamy je malé. To by chtělo spíš 150x50x50 nebo větší. Souhlasím se snakes, terárium je asi nej si postavit, internet je plný návodů.. :) já dělala terárium agamám 150*70*60 a pořizovací cena byla cca 4000 tisíce, kdybych si to nechala vyrobit na zakázku tak bych se nedoplatila (hlavně kvůli velké 3D stěně). A na výrobu podle mě člověk nemusí být ani nijak šikovný, dělali jsme to s přítelem, ani jeden nemáme žádné kutilské zkušenosti a vše dopadlo dobře, stačí si najít návod a dělat to podle toho.
Tady je návod včetně fotek a popisu výroby 3D stěny http://myreptiles.netstranky.cz/agama-vousata-pogona/stavba-teraria.html ale prostě stačí napsat do googlu výroba terária pro agamu a vyjede toho spousta.