Uživatel s deaktivovaným účtem

No dobrý teraristika průběžně se tam střídalo asi 8 stejných druhů plazů (had, ještěrka) a akvaristika dobrý bylo z čeho vybírat + akvárka a terárka taky dobrý no a zbytek celkem podprůměr.
No otázka je, kterou myslíte, protože tam byly současně dvě akce... Jedna byla v kongresovém centru (klasicky) Akva-tera která je myslím 4x do roka a je to povedenější burza než ta co je každý měsíc. Pak bylo něco v G?, kdy jsem ovšem nebyl, ale tam měli být spíš savci a tak. Ale pokud tam někdo byl, taky bych byl zvědv jak to tam vypadalo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

ondrab
napsal(a):
No otázka je, kterou myslíte, protože tam byly současně dvě akce... Jedna byla v kongresovém centru (klasicky) Akva-tera která je myslím 4x do roka a je to povedenější burza než ta co je každý měsíc. Pak bylo něco v G?, kdy jsem ovšem nebyl, ale tam měli být spíš savci a tak. Ale pokud tam někdo byl, taky bych byl zvědv jak to tam vypadalo.
V G to byl propadák nebo spíš k pláči vyberte si výsledek je stejnej.
Byla jse tam poprvé, koupila jsem si tam vousatku a přítel Lasiodoru.
Já osobně bych si tam vybrala, hadů tam bylo dost, pavouků taky..z plazů co si pamatuju tak i pagekoni, anolis apod..hezcí byli:)
Ale co mě zarazilo bylo že jsem viděla dva prodejce prodávat agamy s kratšími ocasy
Nemůzu moc soudit byla to moje první burza a nevím jaké bývají normálně.