Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Boa - Reina

15.5.2015 18:27
Boa - Reina

XXX.XXX.158.65

Dobrý den, dnes se nám vyzvracel hroznýš (hnědá ''kulička'') po prozkoumaní to byly pouze chlupy, začalo to včera ale až dnes ''to'' dostala ze sebe ven. krmeni proběhlo min. týden v pátek bez problému a po 4 dnech udělala bobek. nevím jestli se mám obávat a vyhledat odbornou pomoc nebo počkat. Prosím poraďte!

15.5.2015 18:52
Cursed_Nemesis

XXX.XXX.4.1

Pokud had vypadá v pořádku tak se jen ujistěte že pije. Po zvracení může dojít k velké dehydrataci. Nekrmte znovu 2-3 týdny aby její střevní mikroflóra měla čas vzpamatovat.
Nejčastější příčina zvracení bývá moc velká potrava nebo zkažená potrava (hlavně pokud krmíte zmražené, může být i špatným rozmražením.

Boa - Reina

15.5.2015 19:27
Boa - Reina

XXX.XXX.158.65

Včera jak to začalo tak se po chvíli šla napít...dlouho pila. zatím ještě krmíme skákavkama ale mražené (hádě má cca 60 cm). teď jsme koupili mraž. mladé mastomyši, měla dostat ''večeři'' dnes ale určitě to tedy odložíme. špatným rozmražením myslíte přesně co? po vytáhnutí z mražáku dám myšku na ubrousek k topení aby byla po rozmažení tepla.. děkuji!

15.5.2015 22:20
Cursed_Nemesis

XXX.XXX.110.44

Boa - Reina napsal(a):
Včera jak to začalo tak se po chvíli šla napít...dlouho pila. zatím ještě krmíme skákavkama ale mražené (hádě má cca 60 cm). teď jsme koupili mraž. mladé mastomyši, měla dostat ''večeři'' dnes ale určitě to tedy odložíme. špatným rozmražením myslíte přesně co? po vytáhnutí z mražáku dám myšku na ubrousek k topení aby byla po rozmažení tepla.. děkuji!

Jakmile pila tak to je dobře, kontrolujte ji jestli se chová normálně ale jestli bude pít tak myslím, že se tak za ty dva týdny spraví. Taky se mi tohle už s mladým stalo, příčinou byla moc velká myška, je dobré aby nebyla na těle po krmení žádná vyboulenina.
Jinak zkuste rozmražovat pomalej, vytáhnout myšku třeba ráno a večer pak ji ohřát v sáčku v teplé vodě aby měla tu tělesnou teplotu. Jinak dávejte pozor, kdyby se to opakovalo, tak bych nebrala mražené od stejného zdroje. Mohlo by to být i tím že byly myši moc dlouho zamražené.

Boa - Reina

16.5.2015 09:12
Boa - Reina

XXX.XXX.158.65

Cursed_Nemesis napsal(a):
Jakmile pila tak to je dobře, kontrolujte ji jestli se chová normálně ale jestli bude pít tak myslím, že se tak za ty dva týdny spraví. Taky se mi tohle už s mladým stalo, příčinou byla moc velká myška, je dobré aby nebyla na těle po krmení žádná vyboulenina.
Jinak zkuste rozmražovat pomalej, vytáhnout myšku třeba ráno a večer pak ji ohřát v sáčku v teplé vodě aby měla tu tělesnou teplotu. Jinak dávejte pozor, kdyby se to opakovalo, tak bych nebrala mražené od stejného zdroje. Mohlo by to být i tím že byly myši moc dlouho zamražené.

Moc děkuji za rady, jsem začátečník a vše neobvykle mě hned vyděsí, tak teď jen doufat že bude v pořádku!

Boa - Reina

24.5.2015 17:39
Boa - Reina

XXX.XXX.158.65

Dobrý den, dnes opět udělala bobek, doufám že je to tedy dobré znamení a bude vše v pořádku, příští týden ji zkusím nakrmit tak snad bude vše oksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík