Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2015 16:07
marki

XXX.XXX.77.18

Dobrý den,
mám hada (užovku domácí - 2 roky storou). Tento had mi už měsíc nejedl. Dnes jsem mu dala myš a on jí uškrtil a nechal jí být. Mynulí týden jsem mu také skoušela dát myš, ale ani si jí nevšiml. Týden před tím byl zakalený, takže také nejedl. Mohl by mi někdo poradit? Předem děkuji za odpověď.

10.7.2015 20:05
lidule

XXX.XXX.124.35

marki napsal(a):
Dobrý den,
mám hada (užovku domácí - 2 roky storou). Tento had mi už měsíc nejedl. Dnes jsem mu dala myš a on jí uškrtil a nechal jí být. Mynulí týden jsem mu také skoušela dát myš, ale ani si jí nevšiml. Týden před tím byl zakalený, takže také nejedl. Mohl by mi někdo poradit? Předem děkuji za odpověď.

Pokud je had v dobré kondici tak mu delší hladovka neuškodí...

11.7.2015 06:30
marki

XXX.XXX.77.18

Děkuji, já už sem začela mít strach.

11.7.2015 19:15
lidule

XXX.XXX.124.35

Není zač... nám se kolikrát stalo a hladovka pomohla... ono už pak bylo na nich poznat že by rádi něco k snědku, stačilo je pozorovat jak šmejdí po terárku a když jsme lehce zaťukali na sklo tak reagovali co to je... hlavně pokud had začne výrazně hubnout hned to řešit...

Marginat

12.7.2015 02:49
Marginat

XXX.XXX.234.203

lidule napsal(a):
Není zač... nám se kolikrát stalo a hladovka pomohla... ono už pak bylo na nich poznat že by rádi něco k snědku, stačilo je pozorovat jak šmejdí po terárku a když jsme lehce zaťukali na sklo tak reagovali co to je... hlavně pokud had začne výrazně hubnout hned to řešit...

A nenapadlo ťa ze ked bol zakalený že sa ešte nezvliekol a to he dôvod prečo nežere? Základ že v každom vlákne trepeš dva na tri.

Přidejte reakci

Přidat smajlík