dadab

XXX.XXX.167.74
Dobrý den. Mám takovou trochu divnou otázku. Já vím, že zvířata v teráriích jsou především na pozorování, a že potřebují klid, ale dalo by se říci, se kterým zvířetem je největší “zábava” ? Nebo které se dá nejlépe ochočit? Děkuju.
dadab
napsal(a):
Dobrý den. Mám takovou trochu divnou otázku. Já vím, že zvířata v teráriích jsou především na pozorování, a že potřebují klid, ale dalo by se říci, se kterým zvířetem je největší “zábava” ? Nebo které se dá nejlépe ochočit? Děkuju.
Dobrý den, doporučovala bych vám určite agamu vousatou je vhodna pro začátečníky a, zabava" je sni taky.Určíte bych nedoporučovala chameleona jsou to stresaci a braní do ruk moc dobře nesnášejí....pagekon řasnaty je též dobře ochočitelny, ale je to noční zvíře takže za mě určíte agama.
chameleontomik

XXX.XXX.147.231
Zmije, mamba, kajman, kajmanka, psohlavec vše se dá brát do ruk a bude to zábava.
chameleontomik
napsal(a):
Zmije, mamba, kajman, kajmanka, psohlavec vše se dá brát do ruk a bude to zábava.
Myslím, že tu někdo nepochopil účel tohoto webu, ten sarkasmus si nechte příště někam jinam, lidi se tu chtěj něco dovědět, čekaj na odpověďi většinou docela dlouho a nikdo nestojí o to aby mamlas co o tom ví houby si tu s nich dělal srandu! Tu mambu bych Vám strčila do postele, zábava by to jistě byla, pro mě
chameleontomik

XXX.XXX.147.231
Pavluše to je krásné. Jsem si jist dle toho jak a naco se ptáte, že by šlo o vaší první postelovou scénu.
chameleontomik

XXX.XXX.147.231
No vidíte na internetu brouzdat umíte, tak není problém kouknout se na debilovinky, na které se ptáte tady a ještě dluho čekáte.
chameleontomik
napsal(a):
No vidíte na internetu brouzdat umíte, tak není problém kouknout se na debilovinky, na které se ptáte tady a ještě dluho čekáte.
Právě, že tyto "debilovinky " jak tomu říláte, jsou většinou z praxe a to se v té haldě teorie hledá těžko, od toho je právě tenhle web. A ne aby se tu řešila hov.. tohoto tipu.
Něžný

XXX.XXX.226.198
Pavluše
napsal(a):
Právě, že tyto "debilovinky " jak tomu říláte, jsou většinou z praxe a to se v té haldě teorie hledá těžko, od toho je právě tenhle web. A ne aby se tu řešila hov.. tohoto tipu.
Bez urážky, ale hov...tohoto typu (ne tipu) tady řešíte celé tohle vlákno. Divím se, že někdo nereagoval racionálně už v první odpovědi. Jestli mám chápat celé vlákno jako profesionálně vedené zkušenými chovateli, tak to potěš. Naopak, připomíná to debatu lidí, co mají svoje první terarijní zvířátka, jimž vnucují lidské vlastnosti a emoce, čímž ještě podporují další podobně postižené, kteří hodlají téhle smyšlence propadnout.
Něžný
napsal(a):
Bez urážky, ale hov...tohoto typu (ne tipu) tady řešíte celé tohle vlákno. Divím se, že někdo nereagoval racionálně už v první odpovědi. Jestli mám chápat celé vlákno jako profesionálně vedené zkušenými chovateli, tak to potěš. Naopak, připomíná to debatu lidí, co mají svoje první terarijní zvířátka, jimž vnucují lidské vlastnosti a emoce, čímž ještě podporují další podobně postižené, kteří hodlají téhle smyšlence propadnout.
Co je podle vás zkušený chovatel? Viděla jsem rádoby chovatele co chovali 15 let a jako jejich zkušenosti...no nic moc.Otázku jsem pochopila tak, že zadavatel chce zvíře který v terarku jen neleží a občas udělá ňejakou akci(zábavu) plus chce aby bylo ochočitelný.To si vysvětluji tak, že se dá vzít do ruky a přemístit bez toho abyste ho musel honit po teráriu.Svůj návrh jsem napsala myslím že ne špatný.
Souhlasim s vámi, že toto vlákno a diskuse v něm je parodie také až teď jsem si všimla, že bylo založeno v r.2015 a teď se ptám, kde jste byl vy zkušený chovateli proč jste mu neporadil? Hlavně to tu nemá cenu pitvat když zadavatel už nejspíš nějaké zvíře má (doufám, že to není gekon ).
Otras!

XXX.XXX.234.104
N.u
napsal(a):
Co je podle vás zkušený chovatel? Viděla jsem rádoby chovatele co chovali 15 let a jako jejich zkušenosti...no nic moc.Otázku jsem pochopila tak, že zadavatel chce zvíře který v terarku jen neleží a občas udělá ňejakou akci(zábavu) plus chce aby bylo ochočitelný.To si vysvětluji tak, že se dá vzít do ruky a přemístit bez toho abyste ho musel honit po teráriu.Svůj návrh jsem napsala myslím že ne špatný.
Souhlasim s vámi, že toto vlákno a diskuse v něm je parodie také až teď jsem si všimla, že bylo založeno v r.2015 a teď se ptám, kde jste byl vy zkušený chovateli proč jste mu neporadil? Hlavně to tu nemá cenu pitvat když zadavatel už nejspíš nějaké zvíře má (doufám, že to není gekon ).
Netrep sprostosti! Terarijne zvierata, plazy nie su na "ochoceni" v tom ma kazdy pravdu!
Otras!

XXX.XXX.234.104
Pavluše
napsal(a):
Souhlas , ale ten sarkasmus by si mohl někdo špatně vyložit
Zrazu suhlas? Par prispevkov vyssie radis sprostosti co je vhodne! Tak netrep.
Něžný

XXX.XXX.161.10
Můžu tě ujistit, že to není schizofrenie, ale to cos popsala je paranoia. Myslet si že pokud se dva tři lidi na něčem shodnou, jedná se automaticky o toho samého, s tím by se nemělo zahrávat už vůbec A já trvám na svém. Ochočitelné zvíře? Sorry, to i blb pochopí, že se tím myslí zvíře na tahání. A to není žádný plaz, byť řada z nich "musí" snášet lidské projevy pocitů, že je tím zvíře naplněno jako jeho majitel. Vysvětlení typu " To si vysvětluji tak, že se dá vzít do ruky a přemístit bez toho abyste ho musel honit po teráriu" neobstojí. Osobně můžu takhle manipulovat se všemi svými zvířaty, aniž bych je musel na toto zvykat. Na přendání zvířete při čištění nepotřebuji aby zvíře bylo rádoby ochočené. Otravovat ho kvůli svým pocitům, jak si to agama, leguán nebo hroznýš užívá, protože s ním potřebuji udělat selfie, nebo ho položím vedle mimina, to jako sorry. Když už, pochopil bych fotku v přírodě, nebo v pěkném teráriu, ale proč jako fotit agamu vedle sunaráka? K čemu to jako je? Že agama čumí jak vyjevená a to miminko taky, protože se ani neotočí doprava nebo doleva, aby si to prohlídlo? O možnostech přenosu nějakého bordelu nemluvě (ted myslím na toho prcka). Sorry, tohle nebylo o tom, že zvíře potřebuju přendat
Je zajímavý že chameleontomik a otras spolu psali najednou ve více skupinách nebylo by to divný kdyby nepsali blbosti a umyslně neprovokovali v jednu ráno navíc nejsou ani přihlášení.Ty mluviš dobře a plně s tebou souhlasim jinak na vysvětlení foto bylo pořízeno při přidělavani stěny do terária kdy agama musela byt proste venku u toho přitel udal foto kdy vylezla z bedny a šla k holce to snad není trestny.A ted mě omluv mám střevní chřipku a asi umírám .
chameleontomik

XXX.XXX.253.30
Je takřka nemožné, aby ve dvou republikách měli dva lide stejný nebo podobný názor a oba bavilo se bavit s: hňupy, moralisty, idioty atp.
Navíc pokud už si chceš hrát na colomba já čech on slovák ja sarkasmus a ironii on tvrdý a útok...
Nejsme ti stejní, možná jen nechceme, aby fauna dostala kouř jako teraporadna a stala se součástí poradny na úrovni bravíčka.
Btw pppppppppppppp na jednu stranu agama je mazel na důkaz foto s dítětem na druhou stranu Něžný tě ukamenoval a už se stahuješ jak poustevník když vidí problém a agama byla vyndána výjmečně foto náhodné, čili tvá reakce na příspěvek, že je agama vhodná na, ochočení, byla tebou pošlapána
chameleontomik

XXX.XXX.253.30
N.u
napsal(a):
Když jsem byla mala tatínek mě učil ze se nemám bavit s trolly.Takže moje profilová fotka je pro vás jako stvořena Na další dotaz budu odpovídat jen při osobním setkání.Přes klávesnici ke každý silnej
Fotka i názor měnící se jak počasí v česku odpovídá inteligenci.
Otras!

XXX.XXX.234.194
N.u
napsal(a):
Je zajímavý že chameleontomik a otras spolu psali najednou ve více skupinách nebylo by to divný kdyby nepsali blbosti a umyslně neprovokovali v jednu ráno navíc nejsou ani přihlášení.Ty mluviš dobře a plně s tebou souhlasim jinak na vysvětlení foto bylo pořízeno při přidělavani stěny do terária kdy agama musela byt proste venku u toho přitel udal foto kdy vylezla z bedny a šla k holce to snad není trestny.A ted mě omluv mám střevní chřipku a asi umírám .
Ako pisem vyssie, si blbec ato este korunovany! Raz davas foto plaza na pohovke, potom uz je to nahoda...Otec ta zle naucil, mal ta fackat tolko po tej blbej hlave, az ti rozum dodatocne vtlcie. Ved nemas ani svoj nazor, ty gaucovy obmedzenec.
Ještěrák
napsal(a):
Pardon nechtěl jsem vivolat hádku ani nic takového jen jsem skusil odpovědět.
Omlouvám se.
Za to nemůžete vy.Zde přítomni páni (chameleontomik, otres!)naschvál vyvolávají hádky pač jsou frustrovani z toho, že v práci znamenají ho*no a šéf po nich šlape navíc jim zahejbá manželka se sousedem pač i v posteli toho moc nedokážou, tak se snaží nahonit si sebevědomí na internetu úplný učebnicový příklad.Ještě jsem je tu neviděla nikomu poradit jen útočí a hádají se s lidmi.Tak si jich nevšímejte ono je to přestane bavit.
chameleontomik

XXX.XXX.253.30
N.u
napsal(a):
Za to nemůžete vy.Zde přítomni páni (chameleontomik, otres!)naschvál vyvolávají hádky pač jsou frustrovani z toho, že v práci znamenají ho*no a šéf po nich šlape navíc jim zahejbá manželka se sousedem pač i v posteli toho moc nedokážou, tak se snaží nahonit si sebevědomí na internetu úplný učebnicový příklad.Ještě jsem je tu neviděla nikomu poradit jen útočí a hádají se s lidmi.Tak si jich nevšímejte ono je to přestane bavit.
Někdo byl zahnán do kouta, že se tu snaží o psychoanalýzu.
Dobrej pokus o urážky z bezcenosti života hold v mém případě to je vedle :D
Kam ale zmizelo to, že měníte názory? doporučíte a poradíte agamu, podložíte fotkou s dítětem, ale po rozebrání Něžným alias chameleonem alias otrasem tvrdíte, že je fotka náhodná? to pak teda agama není vhodná? prvně je vytahování super pak souhlasíte, že není...a když už nevíte coby začnete produkovat bludy o šéfech, ženách a pod.?
Jste evidentně tak blbá, že můžete být ráda, že máte dítě a někdo sváma spal dost možná i za peníze
Nevím kde jste vzal že měnim názory i vám jsem přitakavala.Po tom co zadavatel položil otázku která začínala slovy že vi, že se zvířata nevytahuji z teraria jsem neviděla důvod si myslet proč by se snima měl mazlit.Vyložila jsem si to po svèm.Jestli si myslite, že nám tady běhaj ještěři po bytě tak prosím, ale jelikož máme doma kočky a psy tak by tu asi dlouho nevydrželi. Ano fotku jsem sem dala pač se mi libí a co jako vám to vadi?Pořád si stojim za agamou.A pořád si stojim za Tim že vy a otras! Ste jedna osoba jestli ne tak si podejte ruce.Pořád si stojim za tím že jste nula a na internetu si snažíte něco dokázat ale ani tady vám to nevyjde pač nula nulou zůstane. Už jsem vám nabízela že se můžeme sejit ale vy na to nejspíš nemate koule a to mi jen dokazuje že jste silný jen přes klávesnici. A ano asi jsem blba když si tu s vámi dopisuju.A o mèm chlapu radši nemluvte.
Pavluše
napsal(a):
Přete se tu o to jestli se dají "ochočit" a jakej je to stres. Gekončík mi dobrovolně leze do ruky a ohřívá se mi na krku v šále třeba 20 minut a rozhodně není ve stresu, o můj zájem stojí. Tohle nemůže posoudit člověk který má zvíře jen na koukání.
Ani se tu nic nezmění.My chováme tolik ještěrů a dalších terarijních a ne jen to zvířat, že to ani nejde je vytahovat z terária a "mazlit" se snimi.Vytahujou se jen v případe kdy jim terária předěláváme nebo je ukazujem kupujícím, ale zdejší mistři mají dojem, že nám po bytě běhat ještěři, pavouci, stíři, hadi, různí obojživelníci a když mám chuť se hodně pomazlit tak si vyndam rybičku z akvária a strkám si ji do kalhotek
Já už jsem požádala o zrušení registrace nemam silu se hadat s takovými voly.Oni se tu vymlouvaji jak nechtěj aby nešla ifauna do kopru jako teraporadna ale právě kvůli lidem jako oni to jde do ha*zlu! Pánům bych doporučovala web kde se budou inteligenci rovnat diskutujícím a to je www.zpovednice.cz. Paní pavluše mějte se krasně a ať píšou cokoliv ignorujte je
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.