posukniki

XXX.XXX.42.163
Dobrý den. Mám zařízené terárium 60x30x40 pro korálovku sedlatou sinalojskou, ale stále řeším problém s teplotou. Na nejchladnějším místě v teráriu je teplota okolo 22 stupňů a pod zdrojem necelých 30 (cca 28-29). Stačí to? A ještě jeden dotaz - kdysi jsem četla, že se korálovky mohou spálit o žárovku.. Mám z toho obavy, protože ta teplota v tera není moc vysoká, takže se bojím, že had bude vyhledávat více tepla a přitom se spálí o žárovku.. Co si myslíte? Předem mockrát děkuji za cenné rady.
jir

XXX.XXX.27.27
Mam ji už dvaroky a vubec ji netopim ani moc nesviti a naderne doste a svleka nemi potre ba jo moc davat teplo staco pokojova teplota.
jir
napsal(a):
Mam ji už dvaroky a vubec ji netopim ani moc nesviti a naderne doste a svleka nemi potre ba jo moc davat teplo staco pokojova teplota.
Dle projevu jak psaného tak obsahového vás musím poprosit, nevyjadřujte se na diskuzích, forech, poradnách atd. Psaný projev se dá odpustit, ale obsah je na odstřel.
Dal bych silnější žárovku pro vyhřátí na 30+ a teploty v okolí neklesající pod 25C přes den. Proti popálení jsou různé druhy krytů, návodů atd. nepoužívám nic z toho(max květináč na objímce a vše je ok).
posukniki

XXX.XXX.13.12
Dobře, určitě použiji silnější žárovku, děkuji moc za odpověd :).