Lidi, co chovate jedovate hady, co vas k tomu vede?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2016 22:14
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Zajimaly by me pohnutky.

5.1.2016 23:35
raddei

XXX.XXX.62.22

Úplně stejné jako u všech chovatelů. Tím nemyslím lidi co mají nemocné agamky, chameleonky v barvě starwars apodobné.

6.1.2016 12:52
Ammodytes

XXX.XXX.77.70

Lexaurin: Tvůj nick mluví za vše. Nemá smysl dál diskutovat

6.1.2016 22:02
naden

XXX.XXX.86.138

Mě k tomu vede to, že jednou mě nějakej uštkne, já zdechnu a nebudu muset číst takovýhle blbý otázky...

7.1.2016 13:24
SFD

XXX.XXX.181.226

Satan, hlavně ten.

evan

19.1.2016 19:54
evan

XXX.XXX.36.191

naden napsal(a):
Mě k tomu vede to, že jednou mě nějakej uštkne, já zdechnu a nebudu muset číst takovýhle blbý otázky...

absolutně dokonalý

20.1.2016 13:08
lukasbiker

XXX.XXX.37.12

Lexaurin napsal(a):
Zajimaly by me pohnutky.

To tady můžeš rovnou napsat co koho vede k chovu čehokoliv. Jedáci jsou jedni z nejkrásnějších hadů. Tak asi proto.

20.1.2016 20:19
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Člověk se přirozeně chce něčím odlišovat od ostatních a chovem jedáků to svým způsobem dělá.
Navíc je to takový stálý přísun adrenalinu.

20.1.2016 21:44
vilo

XXX.XXX.63.160

Myslím, že človek, ktorý chce chovať jedovaté živočíchy (nie len jed. hady) kvôli "adrenalínu", by sa mal dať vyšetriť

chovatelia jedovatých hadov, čo "stoja za to", ich chovajú zo záujmu, bez ohľadu na to, či je to "cool", "adrenalín", a podobné hlúpe postoje.... Mnohí majú biologické vzdelanie, alebo sa o biológiu aspoň zaujímajú.

sám žiadne hady nechovám, ale poznám zopár ľudí, čo chovajú aj jeďáky a nikto z nich nie je pózer, čo by to choval pre imidž, odlíšenie sa od ostatných, či adrenalín, a pod.

20.1.2016 22:39
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Nevidim důvod proč by se měli jít léčit.
Pádákem se taky skáče pro adrenalin a ne že mám zájem o krajinu a proto jí chci pozorovat z výšky, ne? Každý vyhledává jiný adrenalin. Lidi jsou různý
Nemyslim si, že by to byl ukazatel jestli někdo stojí za to a nebo ne. Znám plno pózerů co odchovávají různé druhy zvířat a to to mají jen na imidž. A zvířata mají luxusní podmínky!
Nevim čemu říkáte hloupý postoj v chovu. Každý má přeci jiný důvod pro chov čehokoli. I ten sebepitomějsí důvod se nemusí odrážet v kvalitě chovu.
To je můj názor a zkušenost!

20.1.2016 23:16
vilo

XXX.XXX.63.160

Rys.leo: prečo by niekto nemohol skákať s padákom kvôli zážitku - pohľadu na krajinu zhora ? ozaj v tom musí hrať prím túžba po adrenalíne ? ja napr. síce neskáčem padákom, si užívam let lietadlom práve pre ten záujem vidieť krajinu zhora.

Hlúpy postoj k chovu je pre mňa pohľad na živé tvory ako na niečo, čo slúži primárne ohurujúcej prezentácii seba pred inými, vyjadrenie svojho nafúknutého ega cez inú entitu.

Otras!

20.1.2016 23:34
Otras!

XXX.XXX.234.58

rys.leo napsal(a):
Nevidim důvod proč by se měli jít léčit.
Pádákem se taky skáče pro adrenalin a ne že mám zájem o krajinu a proto jí chci pozorovat z výšky, ne? Každý vyhledává jiný adrenalin. Lidi jsou různý
Nemyslim si, že by to byl ukazatel jestli někdo stojí za to a nebo ne. Znám plno pózerů co odchovávají různé druhy zvířat a to to mají jen na imidž. A zvířata mají luxusní podmínky!
Nevim čemu říkáte hloupý postoj v chovu. Každý má přeci jiný důvod pro chov čehokoli. I ten sebepitomějsí důvod se nemusí odrážet v kvalitě chovu.
To je můj názor a zkušenost!

Ty si blb!

20.1.2016 23:38
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Myslim si, že těm chovancům je celkem jedno, za jakým učelem je chováte ale hlavně jim jde o to JAK! A na to nemá dle mého vliv důvod pořízení, sorry.

Boty si taky koupíte na parádu a to neznamená, že se o ně nebudete starat přeci.
Netvrdim, že všichni egaři jsou zároven výbornými chovateli. Ale logicky: Koupim si na machrování. Když už ho mam, tak mu snad už logicky dopřeju. Kdo by se chtěl chlubit polomrtvym krokodýlem.
Nechci se hádat ale to je můj názor. I když vysněná štěnata končící v popelnici...

A když už jsme u toho. Plno lidí nemá ´´chovatelsky pochopeni´´ a když si někdo pořídí tygra- hned je prachatej, neví co s penězma a má ho pro namastění ega a určitě ho i týrá... Plno věcí a kauz nafukují zbytečně lidi, kteří viděli krtka jenom z vlaku.

21.1.2016 00:11
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Otras! To si nech pro tátu tyhle urážky. Asi to nebude daleko od pravdy, když vychoval takovýdleho... nebudu se rozepisovat. Nepůjdu ve tvých šlépjejích

21.1.2016 06:51
rec

XXX.XXX.243.27

Naden100%.

21.1.2016 14:13
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Čím to je, že se hromada diskusí zvrhne v urážky?
pro mě jsou chovatelé jedovatých hadů zanícení, opravdoví chovatelé, možná trošku podivínští pro své okolí, ale lidé, kteří ví, co chtějí, a jsou pro to chovatelství přinášet velké oběti. Svým způsobem jim závidím. Já si nikdy jedovatého chovance nepořídím... protože se bojím své nedůslednosti, bordelářství, a tím i vědomí, že bych mohl někoho ohrozit. Ale rád se na takové chovance a chovy podívám!

Přidejte reakci

Přidat smajlík