Kontrola zvířat na ifauně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2016 10:53
ChameleonTonik

XXX.XXX.7.1

Dobrý den, možná to bude znít blbě, ale poslední dobou sou exot.zvířata dostupná takřka komukoliv. Někdy když projíždím inzeráty viz.https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/inzerce/r/detail/2665159/chameleon-terastoscius-sunk-teraria/
je mě smutno jak zvíře musí trpět. Zajímalo by mě zda tu existuje nějaká kontrola, která by dojela a zvíře odebrala. Asi to je absurdní, ale myslím že by to bylo fajn a možná by si pár lidí chov rozmyslelo.
kajman zde vypadá jako by brečel
https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/inzerce/r/detail/2664934/kajman-brylovy-s-terariem/.

7.1.2016 12:47
kladno

XXX.XXX.151.100

To by ještě scházelo - další kontroly .. Bohatě mi stačí každý rok kontrola z KVS.
To že se dostanou zvířata k idiotům, tomu žádná kontrola nezabrání. Chov terarijních zvířat je v podstatě anonymní (což je dobře) a reagovat na fota v inzerci ? Když bude potřeba, fota do inzerce se dají vždy nějak naaranžovat. A důsledek každých kontrol nejvíc dopadne na slušné chovatele jako buzerace byrokratů. Zkušenější to už znají co se v minulosti dělo okolo Citesu, zvířat vyžadující zvláštní péči ( v minulosti nebezpečných druhů) a pravděpodobně nás čekají problémy v budoucnu okolo invazivních druhů.

7.1.2016 16:38
radek pb

XXX.XXX.139.233

Co na tom krokodylovy vydis, treba si ho poridil jako maliho, nakou dobu ho mel a on mu povyrost.
ted uz nema misto v terarku, tak ho prodava!

7.1.2016 19:11
ChameleonTonik

XXX.XXX.7.1

radek pb napsal(a):
Co na tom krokodylovy vydis, treba si ho poridil jako maliho, nakou dobu ho mel a on mu povyrost.
ted uz nema misto v terarku, tak ho prodava!

Vážně vám přijde to terárko ok? například nádrž?

Jinak chápu, že kontroly by uškodili i chovatelům slušným, nedalo mě to, ale kolikrát ty zvířata i z fotek sou ve špatné prostoru nebo stavu a to, že je člověk vystaví znamená myslím to, že o tom nemá ani ponětí.

7.1.2016 20:03
Robik1980

XXX.XXX.232.5

To:ChameleonTonik:vy poznáte z fotek stav zvířete, já se teraristikou už pár let zabývám a toto bych si napsat nedovolil a připadá mi neslušné zveřejnovat inzeráty někoho jiného a poukazovat na ně co je tam vše špatně Robert S.

7.1.2016 21:06
radek pb

XXX.XXX.139.233

Terarko neni ok, ale rikam, mohl povyrost, kamarad si koupil krokodyla, za 5 let z neho byl macek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík