Uživatel s deaktivovaným účtem

Je mozne dat konkretne hroznysovci duhovemu do nadoby s vodou rybu, aby ji sezral? Napr nejaky druh akvarijni. Pritel do me porad huci, ja si myslim, ze ho to zajimat nebude.
rec
napsal(a):
Viete cim sa zivia a krmia? Najprv si treba o hadoh nieco nastudovat a potom si zadovazit zviera...Napiste viac info...preco sa snazite nakrmit ho rybou?Ide o mlada?Ake ma podmienky atd...
Na co to rozmazavas? Ci ide o mlada je ako podstatne k tomu nezmyslu? Na co su ti preboha podmienky chovu v tomto pripade preboha? Nie, rybou nekrmit, nedavat,.. Uzavrete!

Jezisi... Nic me k tomu nevede.. Ano o hadech ctu a vim ze urcite druhy hadu se takto zivi ve volne prirode dokazou..Had je 5tileta samice, ktera zere jednou za 2-3 tydny... Akorat jsme na tohle tema dizkutovali a odpovedi jsme se nikde nedocetli. Tot vse, dekuji.
napsal(a):
Jezisi... Nic me k tomu nevede.. Ano o hadech ctu a vim ze urcite druhy hadu se takto zivi ve volne prirode dokazou..Had je 5tileta samice, ktera zere jednou za 2-3 tydny... Akorat jsme na tohle tema dizkutovali a odpovedi jsme se nikde nedocetli. Tot vse, dekuji.
"Jezisi", tak to si ctela velmi malo, zle a asi nic nevstrebala. Určite druhy ano, no tento od toho ma tak daleko, ze to nikoho ani nemôže napadnut.