Lucie K.

XXX.XXX.141.218
Ví prosím někdo co a popřípadě jak se tohle mohlo stát?
Nechala jsem ho den a půl samotnýho a po příjezdu jsem ho našla takhle. Předtím to neměl, kontrolovala jsem ho než jsem odjela. Svlek byl tak před 14 dny a kůže byla komplet v celku, nikde neporušená.
Chovám v terárku 60x30x30, topím bodovou žárovkou (teplota v teplé straně 32, v chladné 25), podloží velmi drobné kamínky. Nerosím, v teráriu je velký bazének pod bodovkou, který udělá vlhkost mezi 60-70.
Poslední dobou na něj leze jaro a intenzivně se snažil pláchnout z terárka (jako že byl velmi velmi snaživý až v noci velmi otravný), mohl si to udělat o něco jak se snažil protlačit ven? A co s tím můžu teď udělat já?
LilithDer

XXX.XXX.141.218
ulmus
napsal(a):
Prijde mi to jako svlecka...
Svlékal se před 14 dny, svlečka byla komplet celistvá, tohle se mu udělalo když jsem ho nechala víc jak den bez dozoru. Není zakalený a už to má 3 dny. Spíš mi přijde že si o něco musel docela dost poškodit kůži v místě oka. Doufám, že to nebude mít vliv na jeho zrak a s dalším svlekem to zmizí.
LilithDer
napsal(a):
Svlékal se před 14 dny, svlečka byla komplet celistvá, tohle se mu udělalo když jsem ho nechala víc jak den bez dozoru. Není zakalený a už to má 3 dny. Spíš mi přijde že si o něco musel docela dost poškodit kůži v místě oka. Doufám, že to nebude mít vliv na jeho zrak a s dalším svlekem to zmizí.
Podle fotky to tak vypada. Treba jsi si toho nevsimla a ma to tam pouze spatne svlecene. Had neni dite, muzes ho nechat bez dozoru klidne cel den
LilithDer

XXX.XXX.141.218
ulmus
napsal(a):
Podle fotky to tak vypada. Treba jsi si toho nevsimla a ma to tam pouze spatne svlecene. Had neni dite, muzes ho nechat bez dozoru klidne cel den
Vím, že nepotřebuje dohled, ale je ironií že sotva ho z něj spustím, tak si udělá něco takovýhleho XD Jinak svlečka byla opravdu komplet celistvá, doposud jí mám a kontrolovala jsem to. Krom toho bych si předtím všimla, kdyby měl na oku něco takovýhleho XD Všimla jsem si toho hned jak jsem přijela a jukla na něj. Fakt si to musel o něco udělat a doufám, že to nebude mít trvalý následky.