Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2016 07:25
Chvalinak

XXX.XXX.58.10

Dobry den, rad bych se zeptal jestli pro dospeleho leguana zeleneho staci terarko 220d 100h 200v. Chystam se ho vyzdit primo do pokoje tak bych rad znal nazor zkusenejsiho chovatele nez se na to vrhnu. Samozrejme mam pro mlade mensi terarko 100d 50h 50v. A taktez pocitam ze dospelak bude mit otevrene terko a bude se moct projit po pokoji. Mam jeden pokoj urcen jen pro me a moje zvirata takze vse prispusobim bezpecnosti a pohodli legose. Predem dekuji za pripadnou odpoved, L. Jon.

3.5.2016 08:52
jiras

XXX.XXX.158.150

Ahoj, vermikompostování doporučuji všem. Vermikompostér mám v paneláku na balkoně i na chalupě na zahradě a vše funguje moc pěkně. Násadu žížal jsem pořídil na www.ZIZALOV.cz, zakoupil jsem násadu kalifornských a hnojních žížal a chovám je společně. Žížaly se krásně množí a využívám je se synem i na rybaření...hezký den. Franta.

3.5.2016 08:55
jiras

XXX.XXX.158.150

Ahoj, vermikompostování doporučuji všem. Vermikompostér mám v paneláku na balkoně i na chalupě na zahradě a vše funguje moc pěkně. Násadu žížal jsem pořídil na www.ZIZALOV.cz, zakoupil jsem násadu kalifornských a hnojních žížal a chovám je společně. Žížaly se krásně množí a využívám je se synem i na rybaření...hezký den. Franta.

4.5.2016 20:47
Haus

XXX.XXX.20.64

Tera. Stačí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík