chameleontomik

XXX.XXX.61.1
Dobrý den velevážení chovatelé
při svém každodením šmejdění inzeráty jsem narazil na opakovaný inzerát na hroznýše sunglow purple red
Pokaždé mě zarazil a až dnes jsem se odvážil značně posílem dávkou kofoli a dvou horalek zeptat se vás vševědoucích
věřím, že nejlíp a pravdivě by mě odpověděl inzerující co stěmi hady je, nebo jak mohl si samec letos už dvakrát mohl užít, ale trochu mám pochybnosti a tak se obracím sem do diskuze
dotaz č.1 - jak jsem již zmínil jak mohl samec letos 2x pářit? možná je to chlapák, ale co vím páří se na podzim a jednou nebo ne?
dotaz č.2 -, akné, (foto 1-2) - co to je ty bílé tečky po samci? nazval jsem to akné i vzhledem k jeho sexuální aktivitě bych to viděl na puberťáka. U žádného z hadů to nemám, resp. ne v tak velké míř aby mě to takto prásklo do kukadla
dotaz č.3 - bulka (foto 1-2) - co za bulečku se to skrýva u ocásku?
dotaz č.3 -, punčoška (foto č.3) konec ocasu vypadá jako punčoška sundaváná z krásné ladné nožky - to je normální? protože ani tohle moji hadi nemají :(
Děkuji za rady, rád bych věděl o co jde jak se tomu vyvarovat a nebo napak má-li to tak být jak to získat.
Pokusím se stručně odpovědět. Dotaz 1 - dobrý samec odpáří i 3 samice, takže letos 2x pářil nemusí být lež. Většina chovatelů páří na podzim, ale u těchto hybridů je možné pářit kdykoli, jen je potřeba i do budoucna dodržovat stejné roční období. Ale na podzim jsou nejochotnější. Dotaz 2 - je to jen změna byrvy, žádný problém. Dotaz 3 - s největší pravděpodobností jde o neškodnou tukovou bulku (můj názor). Dotaz 3 - je to vada, která mohla vzniknout například nevhodnýma podmínkama v době březosti samice (matky), zvířata použitá při páření si "nesedla"...normální to není, ale žádnou vědu bych z toho nedělal. Možná by Vám nejlépe odpověděl prodávající pan Truksa