Chtěl bych upozornit na podvodné jednáni pana Tomaše T., na fb Agama Tomas, který mě okradl o vice jak 50tisic kdy si odemně vzal peníze za věci a zvířata která mi nikdy nepředal! Stale se dokola na něco vymlouval, několikrát mi sliboval že mi bude peníze splácet i že část peněz poslal mě na účet ale nikdy mi žadné peníze nepřišli, vždy se na něco vymluvil že je chyba v bance, že napsal špatné číslo učtu atp.
.

XXX.XXX.11.129
Upozornění ostatních chovatelů na podvodníka je dobrá věc, ale neméně důležité je:
1) podat trestní oznámení na Policii ČR
2) najít si právníka a podat občansko-právní žalobu.
chameleontomik

XXX.XXX.61.1
Proč proboha někdo někomu DÁ 50tisíc, bez kupnísmlouvy, nebo jakékoliv záruky?
sumec11

XXX.XXX.161.10
To je s prominutím ten samý, co oblbuje lidi s těmi výměnami hroznýšů a regiusek pod mailem bulrot?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.2
Ne, tohle je jiny.
argentinskysvab

XXX.XXX.253.30
sumec11
napsal(a):
To je s prominutím ten samý, co oblbuje lidi s těmi výměnami hroznýšů a regiusek pod mailem bulrot?
Jak oblbuje? to nejsou ti hadi?
sumec11

XXX.XXX.161.10
argentinskysvab
napsal(a):
Jak oblbuje? to nejsou ti hadi?
To jsou hlavně hadi, kteří ještě před měsícem dvěma patřili někomu jinému, vyměnění jsou za jiné hady, mnohdy jsou prezentováni jako chovní nebo s nějakou genetikou, kterou je možné uvést až u dospělého chovného kusu a ne u mláděte, po kterém není žádný vrh. I obyč regiusky, co prodával byly navíc s přídavkem roztočů. Vím, že choval i nějaké agamy, tak mě napadlo, zda to není ten samý. Zadejte si do vyhledávače Truksa, ono vám toho vyleze víc.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.2
Ten co meni hady je Vladimir Truksa! ne Tomas. Pribuzni nejsou. Vzhledem k tomu ze s panem Vladimirem Truksou bydlim ve stejnem baraku a stejnem vchode to vim zcela jiste. Chova tez bullmastify. Nezamenujte tyhle dva