Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2016 20:00
nehezacka

XXX.XXX.210.185

Dobrý večer, mohl by mi někdo poradit?dostali jsme 3-letého samce gekončíka i s terárkem, ale zdá se mi že málo žete.máme pro něj cvrčky, koupili jsme červy.červy nechce a cvrčků se mi zdá že moc taky nesežere.kolik přibližně cvrčků by měl na jedno krmení přibližně sežrat?a jak ho donutit žrát červy?je pořád schovaný, ale žije.poradíte mi.jinak, já ho nechtěla ale ti co mi ho dali ho chtěli vyhodit do lesa takže ho mám doma.děkuji za případnou odpověď.

5.6.2016 19:25
loky12345

XXX.XXX.57.157

Pokud ho máte jen chvíli, tak si nejspíš zvyká na nové prostředí. Za chvilku by měl normalně žrát a být aktivní.

15.6.2016 16:58
Pavluše

XXX.XXX.138.181

Ahoj, po zakoupení samečka gekončíka trvalo dva týdny než začal přijímat nějakou potravu, byl již vyhublý i na ocase.Krmení jsme dávali večer, kdy jsou gekončíci nejvíc aktivní a když je nesežral tak jsme je zase vysbírali aby ho neotravovali, to se před nimi i schovával.Červy bych mu nenutila není to vhodné krmení, prý kvůli "chininu?" ucpává střeva.
Také mu sviťte tak jak byl zvyklý. Co se týká množství krmím obden 8cvrčků obalených v namleté sepiové kosti a prospívá jedna radost. Hodně zdaru.

15.6.2016 17:52
ondrab

XXX.XXX.159.18

Jen bych poupravil ten chinin na chitin. Chinin je v tonicu, alkaloid - léčivá látka, chitin je polysacharid co tvoří exoskelet hmyzu.

Piškotoč

19.6.2016 13:49
Piškotoč

XXX.XXX.109.20

Dobrý den potřeboval bych poradit k mým třem samičkam gekončíka nočního jsem dnes poprvé vypustil samce a do první půl hodiny se snad stihl poprat se všemi třemi samicemi mam ho raději opět oddělit ? Jsou všichni přiměřeně stejně velcí a staří jen ten samec je o rok starší než ostatní předem děkuju za odpověd ;-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík